Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Ne var ki bunda..
boşanmak üzereyim deyince izin vermiştim.
Ablam, bu gün bosaniyorum der.
Yarın karısına gidip"karıcığım,ayağının altında öpeyim..Don geri gel.Bir hatadır oldu" diyerek ekler.
Yani çok klasik bir erkek yalanidir bu.
Boşanma arefesindeyim der.
Sizin normal karşılaştığınız hoplatma eylemini gerçekleştirir,sonra da karısına döner.
Sizi de bir hata olarak niteler..
Kendisi hata der,karısı o..pu der.
Buradakiler de ister istemez metres der.
Yani normal değil.
Hani ne var ki bunda şeklinde tepki vermek normal değil.
Sokak ortasında olması ise daha çirkin.

Erkek olan kimseyi yöneticiler burada barındırmaz. Bari bunu bilip ona göre yazın. Sadece konuyla ilgili yorum lütfen.
Size o kadar inanamıyorum ki neden biliyor musunuz bu kadar derdiniz varken BDV de gezip insanlara yorum yapıyorsunuz. Eğer bu dedikleriniz yaşasaydınız sadece kendi derdinizle ilgilenirdiniz.

Bir de ilkinde inandın yedin hadi.
Diğerinde nasıl yedin.
Kocasının da ilk evliliğinden çocuğu varmış. Ben masum olduğuna da inanmıyorum.
18indeyken de kesin evliydi adam artık hamile mi kaldı yattın benle temizle mi dedi bilemem. Kesin boşattı o zamanlar öyle evlendi. Şimdi de aynı yoldan daha gencine geçmek istiyor sadece. Malum eş eşte bulunur diyen tayfa vardır ya

Size o kadar inanamıyorum ki neden biliyor musunuz bu kadar derdiniz varken BDV de gezip insanlara yorum yapıyorsunuz. Eğer bu dedikleriniz yaşasaydınız sadece kendi derdinizle ilgilenirdiniz.
Benim sorunlarım zaten kalıp gibi öylece duruyor. Bazen soruna değil de çözüme odaklı olmaya çabalıyorum. Ara sıra kafamı dağıtabilirim bu yüzden.

adamlarda metresti

Tövbe yarabbim...

Benim sorunlarım zaten kalıp gibi öylece duruyor. Bazen soruna değil de çözüme odaklı olmaya çabalıyorum. Ara sıra kafamı dağıtabilirim bu yüzden.
Kafa dağıtmak için insanların derdine yazmak mı? siz gerçekten çok bencil birisisiniz. Daha kendi hayatınız düzgün değilken insanları kullanmayın. cidden çok ayıp yaptığınız. terbiyem müsaade etmiyor size yazacaklarıma

Akıl akıldan üstündür. Yol gösteren herkes profesör mü? Yazın lütfen ne güzel olur banlanırsınız.

"Bunun"? Lütfen seviyeli yazalım. Konuyla ilgili yorumunu yaptın hala buradasın farkında mısın? Diğer üyelerle sohbettesin. Üstelik gıyabımda. Bu site kurallarına aykırıdır.
Noldu canım incindin mi?

Sokakta sarıldı kucağında hoplattı fln gibi absürt şeyler de dedi bir önceli konusunda. Birinin kocasıyla sokakta sarılıyorsan metresisindir. daha ne olacaktı acaba
Sanki anlamı çok geniş bir yelpazede. Konu sahibine göre ne demek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…