- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
Ablam, bu gün bosaniyorum der.Ne var ki bunda..
boşanmak üzereyim deyince izin vermiştim.
Size o kadar inanamıyorum ki neden biliyor musunuz bu kadar derdiniz varken BDV de gezip insanlara yorum yapıyorsunuz. Eğer bu dedikleriniz yaşasaydınız sadece kendi derdinizle ilgilenirdiniz.Erkek olan kimseyi yöneticiler burada barındırmaz. Bari bunu bilip ona göre yazın. Sadece konuyla ilgili yorum lütfen.
Bir de ilkinde inandın yedin hadi.Ablam, bu gün bosaniyorum der.
Yarın karısına gidip"karıcığım,ayağının altında öpeyim..Don geri gel.Bir hatadır oldu" diyerek ekler.
Yani çok klasik bir erkek yalanidir bu.
Boşanma arefesindeyim der.
Sizin normal karşılaştığınız hoplatma eylemini gerçekleştirir,sonra da karısına döner.
Sizi de bir hata olarak niteler..
Kendisi hata der,karısı o..pu der.
Buradakiler de ister istemez metres der.
Yani normal değil.
Hani ne var ki bunda şeklinde tepki vermek normal değil.
Sokak ortasında olması ise daha çirkin.
Benim sorunlarım zaten kalıp gibi öylece duruyor. Bazen soruna değil de çözüme odaklı olmaya çabalıyorum. Ara sıra kafamı dağıtabilirim bu yüzden.Size o kadar inanamıyorum ki neden biliyor musunuz bu kadar derdiniz varken BDV de gezip insanlara yorum yapıyorsunuz. Eğer bu dedikleriniz yaşasaydınız sadece kendi derdinizle ilgilenirdiniz.
Nine olamayacağına eminim zaten, orada hem fikiriz.Nine de değilim.
Baş gibi de tanımınız bu.
İki evli adamla gezdiniz mi gezdiniz.
İlla metres olmak için ev açılması gecelemez yarmak kalkmak gerekmez. Evli olduğunu bile bile yazışmışsan, görüşmüşsen sarılmışsan metressindir.
Siz iki kere metres oldunuz yani. Ben aslında değilim demeniz de bir şey ifade etmiyor
Tövbe yarabbim...Bir de ilkinde inandın yedin hadi.
Diğerinde nasıl yedin.
Kocasının da ilk evliliğinden çocuğu varmış. Ben masum olduğuna da inanmıyorum.
18indeyken de kesin evliydi adam artık hamile mi kaldı yattın benle temizle mi dedi bilemem. Kesin boşattı o zamanlar öyle evlendi. Şimdi de aynı yoldan daha gencine geçmek istiyor sadece. Malum eş eşte bulunur diyen tayfa vardır ya
Kafa dağıtmak için insanların derdine yazmak mı? siz gerçekten çok bencil birisisiniz. Daha kendi hayatınız düzgün değilken insanları kullanmayın. cidden çok ayıp yaptığınız. terbiyem müsaade etmiyor size yazacaklarımaBenim sorunlarım zaten kalıp gibi öylece duruyor. Bazen soruna değil de çözüme odaklı olmaya çabalıyorum. Ara sıra kafamı dağıtabilirim bu yüzden.
Akıl akıldan üstündür. Yol gösteren herkes profesör mü? Yazın lütfen ne güzel olur banlanırsınız.Kafa dağıtmak için insanların derdine yazmak mı? siz gerçekten çok bencil birisisiniz. Daha kendi hayatınız düzgün değilken insanları kullanmayın. cidden çok ayıp yaptığınız. terbiyem müsaade etmiyor size yazacaklarıma
Ayhh ne guldum moruk laffina75 yaşındaki ihtiyardaki seks dürtüsüne bak,bıraksan fantazi üretir moruk.
Noldu canım incindin mi?"Bunun"? Lütfen seviyeli yazalım. Konuyla ilgili yorumunu yaptın hala buradasın farkında mısın? Diğer üyelerle sohbettesin. Üstelik gıyabımda. Bu site kurallarına aykırıdır.
Erkek metres olsa ne denirdi ki.adamlarda metresti
Ne var ki bunda..
boşanmak üzereyim deyince izin vermiştim.
Erkek metres olsa ne denirdi ki.
Yahut erkek kuma olunca ona ne denirdi.
Misal Mısır Emiresi.
10 tane erkek almis.Doldurmus saraya.
3 de koca yapmış.
Şimdi onlara da cariye mi denecek acaba
Evet lakabım bu. Yalan söyleyecek değilimsende biraz kırıklık mı var?
Dövme lütfen ilgi göster deyin.
Evet lakabım bu. Yalan söyleyecek değilim
Bir insanı düşünmeye davet etmek için klasik değil biraz farklı yazarım.Böyle bir konu ve başka konularda ironili(!) yorumlarınız.
Dalga mı geçiyorsunuz demiştim, kesinlikle öyle.
Sanki anlamı çok geniş bir yelpazede. Konu sahibine göre ne demek acaba?Sokakta sarıldı kucağında hoplattı fln gibi absürt şeyler de dedi bir önceli konusunda. Birinin kocasıyla sokakta sarılıyorsan metresisindir. daha ne olacaktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?