- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Haklısınız.
Konum belki gününüzün stresini azaltıyor.Saldırmadan da yorum yapılabilir. Öfke kontrolü çok önemlidir. Her yerde. Yine de bir faydam olmuşsa ne mutlu.
Bunun ezmesinden nolur? Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.Var böyle tipler. Herşeyi kimseyi önemsemeden sadece kendi keyiflerine göre yaşarlar. O sıra kim mağdur olmuş kim ezilmiş kim horlanmış umursamazlar. Sonra işler tersine dönünce bunlardan fazla mağduru yok ezilmişi yok. Sonra merhamet dilenirler. Halbuki zamanında ezdiklerinin ahı çıkıyordur. Ama öyle bir zavallı rolüne girerlerki acımanızı beklerler. Hiç gurur insanlık yok. Acımazsanız iki laf söylerseniz de sizi kendinize kötü hissettirirler muamelenizden ötürü. Çünkü bilirler sizde olan insanlık duygusunu. Hayatımda her daim hissettiğim an uzak durmuşumdur bu tiplerden. Acımam da. Çoluğumdan çocuğumdan uzak dursun böyleleri.
75 yaşındaki ihtiyardaki seks dürtüsüne bak,bıraksan fantazi üretir moruk.
Tamam o da hataydı hesap etmedim yaşını ama en azından daha gençti işte birde pazıları vardı. Yaşa da dikkat edicem artık hata yapacak lüksüm kalmadı. Burda sizlerden çok şey öğrendim.
Biraz genç görünüyordı ama kelmiş şapkasını çıkarınca fark ettim.
Ne istediğimi bilmiyorken oldu.
Konuda bahsi geçen dede siz olmayasınız?Ben şu an patates diyeti yapıyorum 3 günde 5 kg vericem. 55 olucam.bunu bilseniz ne olucak bilmeseniz ne misal.şişman demek isteyen yine diyecektir.
Sokakta sarıldı kucağında hoplattı fln gibi absürt şeyler de dedi bir önceli konusunda. Birinin kocasıyla sokakta sarılıyorsan metresisindir. daha ne olacaktı acabaMetres olunur.. Buna niyetlenmek dahi sizi metres yapar. Düşüncesi dahi diyorum. Siz sıfatınızı çok iyi biliyorsunuz.
Nasıl yani?Tur derken ne turu
Çoğul eki kullanarak hakaret etmişsiniz. Ben anlattığınız tanıma uymadığım için üzerime alınmayacağım. AminVar böyle tipler. Herşeyi kimseyi önemsemeden sadece kendi keyiflerine göre yaşarlar. O sıra kim mağdur olmuş kim ezilmiş kim horlanmış umursamazlar. Sonra işler tersine dönünce bunlardan fazla mağduru yok ezilmişi yok. Sonra merhamet dilenirler. Halbuki zamanında ezdiklerinin ahı çıkıyordur. Ama öyle bir zavallı rolüne girerlerki acımanızı beklerler. Hiç gurur insanlık yok. Acımazsanız iki laf söylerseniz de sizi kendinize kötü hissettirirler muamelenizden ötürü. Çünkü bilirler sizde olan insanlık duygusunu. Hayatımda her daim hissettiğim an uzak durmuşumdur bu tiplerden. Acımam da. Çoluğumdan çocuğumdan uzak dursun böyleleri.
"Bunun"? Lütfen seviyeli yazalım. Konuyla ilgili yorumunu yaptın hala buradasın farkında mısın? Diğer üyelerle sohbettesin. Üstelik gıyabımda. Bu site kurallarına aykırıdır.Bunun ezmesinden nolur? Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
O nasıl bir şey yahu..Sokakta sarıldı kucağında hoplattı fln gibi absürt şeyler de dedi bir önceli konusunda. Birinin kocasıyla sokakta sarılıyorsan metresisindir. daha ne olacaktı acaba
Dede değilim benKonuda bahsi geçen dede siz olmayasınız?
Şu cevaplardan sonra
işsizlikten canı sıkılan,
kadın düşkünü ama eski performansı olmadığı için daha da sapkınlaşan,
kadınlara saçma fantezilerini anlatarak iletişim kurmak için bu platformu seçen,
kapıdan bacadan komşu kadın ve kızları gözetleyen dedelerden olma ihtimaliniz;
saf bir kadın olma ihtimalinizden çok daha yüksek geldi bana.
Yaşınıza, saçınızdaki aklara uygun yaşayın.
Baş gibi de tanımınız bu.Nasıl yani?
Çoğul eki kullanarak hakaret etmişsiniz. Ben anlattığınız tanıma uymadığım için üzerime alınmayacağım. Amin
Lütfen bekliyorum. İşiniz yoksa evi topladıysanız zahmet olmazsa bende merak ettim.
Akıl yaşından değil, fiziki yaşından bahsetmiştim amaDede değilim ben
"Bunun"? Lütfen seviyeli yazalım. Konuyla ilgili yorumunu yaptın hala buradasın farkında mısın? Diğer üyelerle sohbettesin. Üstelik gıyabımda. Bu site kurallarına aykırıdır.
Ne var ki bunda..O nasıl bir şey yahu..
Sokakta sarıl,kucağında hoplat.
Yok yok sakadir.
Kucakta hoplatmak
Hemde sokakta
Ne var ki bunda..
boşanmak üzereyim deyince izin vermiştim.
Kırbacın artık koptu kopucak. Sağol. Ve hep bana metres metres diye diye evde ütü, bulaşık ev işi yapamaz oldun. Teşekkür ederim bana vakit ayırdığın için.Baş gibi de tanımınız bu.
İki evli adamla gezdiniz mi gezdiniz.
İlla metres olmak için ev açılması gecelemez yarmak kalkmak gerekmez. Evli olduğunu bile bile yazışmışsan, görüşmüşsen sarılmışsan metressindir.
Siz iki kere metres oldunuz yani. Ben aslında değilim demeniz de bir şey ifade etmiyor
Nine de değilim.Akıl yaşından değil, fiziki yaşından bahsetmiştim ama
Kırbacın artık koptu kopucak. Sağol. Ve hep bana metres metres diye diye evde ütü, bulaşık ev işi yapamaz oldun. Teşekkür ederim bana vakit ayırdığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?