Sizin aklınız size yetmiyor ki başkasına akıl veriyorsunuz pessKonulara yorum yapmak için engin bilgi şart değil sanıyorum
Belki ona yeter olabilir yaniSizin aklınız size yetmiyor ki başkasına akıl veriyorsunuz pess
Allah aşkına kendin hastasın bizi de hasta etme. git ötede oynaBelki ona yeter olabilir yani
Oradaki kırık kafadan kontaklik değil ama..
Sen yanlış anladın sanki Lut :/
Hiç bir kadın kendisine kırık denmesini istemez.
ben tamamen o anlamda kullandım başka ne anlamı var ki?
En iyi tavsiyeler bizden çıkar korkma burası benim konum ben yerimde durayım.Allah aşkına kendin hastasın bizi de hasta etme. git ötede oyna
Bence de.. işte ortalık karıştırmak için diyorlar ben sizi anladımben tamamen o anlamda kullandım başka ne anlamı var ki?
Evet,yani senin soyledigin daha masumu,daha cici bir versiyonu viv.Biraz ayran gönüllü manası sezdim ben. Doğru mu acep? Oynak gibim?
Profesör doktor LutranEn iyi tavsiyeler bizden çıkar korkma burası benim konum ben yerimde durayım.
Şöyle bir durum var..Profesör doktor Lutran
Bana da haplanmış gibi geliyorlar. duygularından arınmışlar gibi. ama evet ikisinden de aynı elektriği ben de alıyorum. ek olarak Vanessa. Rainny katamıyorum bunlara çünkü o sinirleniyorŞöyle bir durum var..
Bu kişi de zorunlu alan gibi..
Asla sinirlenmiyor.
Çoğu yoruma beğeni atıyor.
Yapi olarak benzetiyorum ben.
Sanki özdeşim var gibi aralarında.
Tuhaf ve sakin kimyalari.
Belki de bana öyle geldi :/
4 tane ilacım var. Onun etkisidir.Bana da haplanmış gibi geliyorlar. duygularından arınmışlar gibi. ama evet ikisinden de aynı elektriği ben de alıyorum. ek olarak Vanessa. Rainny katamıyorum bunlara çünkü o sinirleniyor
4 tane ilacım var. Onun etkisidir.Bana da haplanmış gibi geliyorlar. duygularından arınmışlar gibi. ama evet ikisinden de aynı elektriği ben de alıyorum. ek olarak Vanessa. Rainny katamıyorum bunlara çünkü o sinirleniyor
O kadar da benzemiyor. Lutranın tepki verdiği yerler var yine. Zorunlualana konusunca duvarla konuşmuşsun gibi.Şöyle bir durum var..
Bu kişi de zorunlu alan gibi..
Asla sinirlenmiyor.
Çoğu yoruma beğeni atıyor.
Yapi olarak benzetiyorum ben.
Sanki özdeşim var gibi aralarında.
Tuhaf ve sakin kimyalari.
Belki de bana öyle geldi :/
Biraz ayran gönüllü manası sezdim ben. Doğru mu acep? Oynak gibim?
Sizi kiracak birsey soylemedim. Tabiki herkesin hayati güllük gülistanlik degil ama insan yolunu kendi ciziyor. Eski esinizi evde yatirmak zorunda degilsiniz... cocugunu gorur gider ki o yasta o zihniyetde bi adaminda derdinin cocugu oldugunu hic sanmiyorum.Kırıcı yazmak zorunda mıydınız peki..herşey gül gibi geçmiyor hayatta. Güzellerin kaderi güzel olmayabiliyor. Yine de şükür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?