- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
Ne ? Yani lakabin ne ?Evet lakabım bu. Yalan söyleyecek değilim
Öyle değilmiii yaşını başını almış fantazi peşindeAyhh ne guldum moruk laffina
"kırık, çatlak, deli" bu tarzNe ? Yani lakabin ne ?
Ve bu şekilde kimler sesleniyor sana..
İşte olması gereken tepki de bu zaten kabul etmemek. Gayet sakin cevap veriyorsunuz.Nasıl yani?
Çoğul eki kullanarak hakaret etmişsiniz. Ben anlattığınız tanıma uymadığım için üzerime alınmayacağım. Amin
Akıl akıldan üstündür. Yol gösteren herkes profesör mü? Yazın lütfen ne güzel olur banlanırsınız.
Oradaki kırık kafadan kontaklik değil ama.."kırık, çatlak, deli" bu tarz
Akıl var mı sizde ya da size yetiyor mu? Hiç sanmıyorumAkıl akıldan üstündür. Yol gösteren herkes profesör mü? Yazın lütfen ne güzel olur banlanırsınız.
Ama o BDV deki konularda empati kurup engin bilgileriyle insanlara yol gösteriyorAyy resmen akıl hastası ya. Birinin sizi sağlam tokatlaması lazım kendinize gelmeniz için. Hiç de empati kuramam sizin gibi bir kadınla. Mügedeki Esra’daki konulara inanıyorum artık sayenizde. Kendiniz belanızı arayıp buluyorsunuz sizin derdiniz de çok da umrumuzda
akıl akıldan üstünmüş, kafa dağıtıyormuş BDV deki konulara yorum yaparak. ÇıldiriciimmmmmmBöyle bir konu ve başka konularda ironili(!) yorumlarınız.
Dalga mı geçiyorsunuz demiştim, kesinlikle öyle.
Bilmiyorum ben iyi niyetle okudum. Kırıklık farklı olmak anlamında.Oradaki kırık kafadan kontaklik değil ama..
Sen yanlış anladın sanki Lut :/
Hiç bir kadın kendisine kırık denmesini istemez.
Yazık sorunlu. Lutrandan akıl alacağıma sokaktaki kediye köpeğe derdimi anlatır akıl alırım daha iyiAma o BDV deki konularda empati kurup engin bilgileriyle insanlara yol gösteriyor
Fazla dağıtmış kafayı, biraz da toplasa keşkeakıl akıldan üstünmüş, kafa dağıtıyormuş BDV deki konulara yorum yaparak. Çıldiriciimmmmmm
Çözümün ne olduğu sayfalarca yazılmış zaten.Benim sorunlarım zaten kalıp gibi öylece duruyor. Bazen soruna değil de çözüme odaklı olmaya çabalıyorum. Ara sıra kafamı dağıtabilirim bu yüzden.
Bırakın dağıtsın. Belki dağınık daha güzel olur.akıl akıldan üstünmüş, kafa dağıtıyormuş BDV deki konulara yorum yaparak. Çıldiriciimmmmmm
Konulara yorum yapmak için engin bilgi şart değil sanıyorumAma o BDV deki konularda empati kurup engin bilgileriyle insanlara yol gösteriyor
Uyuduruyo olabilir bu yaaÖyle değilmiii yaşını başını almış fantazi peşinde
Herşey olabilir yani:))Uyuduruyo olabilir bu yaa
Bu yorumu sevdimFazla dağıtmış kafayı, biraz da toplasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?