Ne istediğimi bilmiyorken oldu.siz 18 yaşında iken 58 yaşındaki adamla isteyerek mi evlendiniz zamanında
Bakın hanımefendi hala fiziksel özelliklerden bahsediyorsunuz. İnsan 30 yaşında da kel olabilir sorun kel olması mı sizce? Adam evli ve yaşlı ve sizde çocuk sahibi birisiniz öncelikleriniz başka şeyler olmalıBiraz genç görünüyordı ama kelmiş şapkasını çıkarınca fark ettim.
Ayrıldım zaten. Dediler niye yine yaşlı buldun ben onu açıkladım.çok yaşlı değildi. Bence fark normaldi. Onca uçurum farktan sonra. Önceliğim artık bunlar değil. Bitti hepsiBakın hanımefendi hala fiziksel özelliklerden bahsediyorsunuz. İnsan 30 yaşında da kel olabilir sorun kel olması mı sizce? Adam evli ve yaşlı ve sizde çocuk sahibi birisiniz öncelikleriniz başka şeyler olmalı
Haklısınız.Madem istemiyorsunuz, neden evinizde kalmasına izin veriyorsunuz?
Madem sizi bu şekilde rahatsız ediyor o evdeyken uyumayın. Böyle bir bahane duymadım. Ben istemicem oddami, yatağımı bırak eve sokmam. Oglunuzun babası olabilir, saygı duyabilirsiniz ama etik sizin kocanız değil. Evinize bu kadar rahat girmesine izin vermemelisiniz.
Konum belki gününüzün stresini azaltıyor.Saldırmadan da yorum yapılabilir. Öfke kontrolü çok önemlidir. Her yerde. Yine de bir faydam olmuşsa ne mutlu.Gerek yok kendi de biliyor herkes de biliyor. Yüz buldu işte, şansını zorluyor çaresizce.
Konunun stres azaltıcı bir etkisi yok. Gram saldırı yok canım, gercekler var işine gelmeyen.Haklısınız.
Konum belki gününüzün stresini azaltıyor.Saldırmadan da yorum yapılabilir. Öfke kontrolü çok önemlidir. Her yerde. Yine de bir faydam olmuşsa ne mutlu.
Çok karışık okuyup eksik bilgiler edinmişsiniz.Evli adamla sevgili olup buraya yazmıştın, üstelik sen de evliydin. O zaman bu eş çok kötü diye anlatıyordun. Şimdi ise pek bir merhametli olmuşsun.
Arada gidip bosanmissin tabi bu kısmı yazmadığın için bilmiyoruz.
Sonra yine evli adamla imam nikahı konusu açtın muhtemelen beklediğin desteği alamadın ki tekrar boşandığın eş mevzusuna döndün. Tabi bosandiysan.
Çok karışık okuyup eksik bilgiler edinmişsiniz.
Kayıp değil ama doğru bilgilerle daha doğru yorum yapılırdı. Beklediğim empati değil. Her fikire saygılıyım hakaret olmadığı sürece. Sizi kastetmiyorum. Çok hakaret edenler oldu. Ben şu an patates diyeti yapıyorum 3 günde 5 kg vericem. 55 olucam.bunu bilseniz ne olucak bilmeseniz ne misal.şişman demek isteyen yine diyecektir.Ne buyuk kayip. Oysa seninle empati yapip seni anlamaliydim degil mi. Insanligimdan utandirdin beni. Ben o kadar anlayisli biri degilim kusuruma bakma artik.
Aklıma geldi bu durum yazdım. Dalga geçmiyorum da sert yazıyorlar bazen ben de üzerinde durmuyorum.Bana hayatinizla ilgili seylerde gerceklik payi var ama yine de dalga geciyormussunuz gibi geldi. Yani hayatinizla ilgili seylerde degil de diger kullanicilara verdiginiz cevaplarla. Ornegin kelmis sapkasini cikarinca farkettim gibi yorumlarda
o kadar bağlamından kopuk tuhaf tuhaf yazıyorsunuz ki, ne demek istediğiniz de belli değil. Hayatınız da tam böyle. Hem çocukça şeyler çocukluk aşkı arıyorsunuz hem de bunu yaparken yaşlı ve evli çocuklu adamlarda arıyorsunuz. Çocukça şeyleri yaşamış ununu elemiş adamlardan beklentileriniz de tuhaf bu nedenle tepki görüyorsunuz.Kayıp değil ama doğru bilgilerle daha doğru yorum yapılırdı. Beklediğim empati değil. Her fikire saygılıyım hakaret olmadığı sürece. Sizi kastetmiyorum. Çok hakaret edenler oldu. Ben şu an patates diyeti yapıyorum 3 günde 5 kg vericem. 55 olucam.bunu bilseniz ne olucak bilmeseniz ne misal.şişman demek isteyen yine diyecektir.
hayir bir cok yorumunuzda salaga yatiyorsunuz saf gorunmeye calisiyorsunuz ama ben saf biri oldugunuzu dusunmuyorumAklıma geldi bu durum yazdım. Dalga geçmiyorum da sert yazıyorlar bazen ben de üzerinde durmuyorum.
Sert yazmıyorlar, kocaman anne olmuş bir kadının ergen aklıyla yazmasını anlayamıyor insanlar. Dalga geçtiğinizi düşünmeleri de size sert geliyor. 18 yaşında yeğenim var o böyle kelini görmedim yaşını anlamadım, yok pamuk şeker kestane demez. Sizden daha olgunAklıma geldi bu durum yazdım. Dalga geçmiyorum da sert yazıyorlar bazen ben de üzerinde durmuyorum.
Kayıp değil ama doğru bilgilerle daha doğru yorum yapılırdı. Beklediğim empati değil. Her fikire saygılıyım hakaret olmadığı sürece. Sizi kastetmiyorum. Çok hakaret edenler oldu. Ben şu an patates diyeti yapıyorum 3 günde 5 kg vericem. 55 olucam.bunu bilseniz ne olucak bilmeseniz ne misal.şişman demek isteyen yine diyecektir.
Metres olunur.. Buna niyetlenmek dahi sizi metres yapar. Düşüncesi dahi diyorum. Siz sıfatınızı çok iyi biliyorsunuz.İki tur atıp sohbet edince, boşanmaya dair birsürü yalanlar dinleyince,Sonra annesi sayesinde işin aslını öğrenip ayrılınca metres olunmaz.
Tur derken ne turuMetres olunur.. Buna niyetlenmek dahi sizi metres yapar. Düşüncesi dahi diyorum. Siz sıfatınızı çok iyi biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?