Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Biraz genç görünüyordı ama kelmiş şapkasını çıkarınca fark ettim.
Bakın hanımefendi hala fiziksel özelliklerden bahsediyorsunuz. İnsan 30 yaşında da kel olabilir sorun kel olması mı sizce? Adam evli ve yaşlı ve sizde çocuk sahibi birisiniz öncelikleriniz başka şeyler olmalı

Madem istemiyorsunuz, neden evinizde kalmasına izin veriyorsunuz?
Madem sizi bu şekilde rahatsız ediyor o evdeyken uyumayın. Böyle bir bahane duymadım. Ben istemicem oddami, yatağımı bırak eve sokmam. Oglunuzun babası olabilir, saygı duyabilirsiniz ama etik sizin kocanız değil. Evinize bu kadar rahat girmesine izin vermemelisiniz.

Ayrıldım zaten. Dediler niye yine yaşlı buldun ben onu açıkladım.çok yaşlı değildi. Bence fark normaldi. Onca uçurum farktan sonra. Önceliğim artık bunlar değil. Bitti hepsi

Haklısınız.
Gerek yok kendi de biliyor herkes de biliyor. Yüz buldu işte, şansını zorluyor çaresizce.
Konum belki gününüzün stresini azaltıyor.Saldırmadan da yorum yapılabilir. Öfke kontrolü çok önemlidir. Her yerde. Yine de bir faydam olmuşsa ne mutlu.

Haklısınız.

Konum belki gününüzün stresini azaltıyor.Saldırmadan da yorum yapılabilir. Öfke kontrolü çok önemlidir. Her yerde. Yine de bir faydam olmuşsa ne mutlu.
Konunun stres azaltıcı bir etkisi yok. Gram saldırı yok canım, gercekler var işine gelmeyen.

Çok karışık okuyup eksik bilgiler edinmişsiniz.

Bana hayatinizla ilgili seylerde gerceklik payi var ama yine de dalga geciyormussunuz gibi geldi. Yani hayatinizla ilgili seylerde degil de diger kullanicilara verdiginiz cevaplarla. Ornegin kelmis sapkasini cikarinca farkettim gibi yorumlarda

Ne buyuk kayip. Oysa seninle empati yapip seni anlamaliydim degil mi. Insanligimdan utandirdin beni. Ben o kadar anlayisli biri degilim kusuruma bakma artik.
Kayıp değil ama doğru bilgilerle daha doğru yorum yapılırdı. Beklediğim empati değil. Her fikire saygılıyım hakaret olmadığı sürece. Sizi kastetmiyorum. Çok hakaret edenler oldu. Ben şu an patates diyeti yapıyorum 3 günde 5 kg vericem. 55 olucam.bunu bilseniz ne olucak bilmeseniz ne misal.şişman demek isteyen yine diyecektir.

Bana hayatinizla ilgili seylerde gerceklik payi var ama yine de dalga geciyormussunuz gibi geldi. Yani hayatinizla ilgili seylerde degil de diger kullanicilara verdiginiz cevaplarla. Ornegin kelmis sapkasini cikarinca farkettim gibi yorumlarda
Aklıma geldi bu durum yazdım. Dalga geçmiyorum da sert yazıyorlar bazen ben de üzerinde durmuyorum.

o kadar bağlamından kopuk tuhaf tuhaf yazıyorsunuz ki, ne demek istediğiniz de belli değil. Hayatınız da tam böyle. Hem çocukça şeyler çocukluk aşkı arıyorsunuz hem de bunu yaparken yaşlı ve evli çocuklu adamlarda arıyorsunuz. Çocukça şeyleri yaşamış ununu elemiş adamlardan beklentileriniz de tuhaf bu nedenle tepki görüyorsunuz.
Algılarınız mı kapalı neden bu çelişkili şeyler anlayamadım.

Aklıma geldi bu durum yazdım. Dalga geçmiyorum da sert yazıyorlar bazen ben de üzerinde durmuyorum.
hayir bir cok yorumunuzda salaga yatiyorsunuz saf gorunmeye calisiyorsunuz ama ben saf biri oldugunuzu dusunmuyorum

Sert yazmıyorlar, kocaman anne olmuş bir kadının ergen aklıyla yazmasını anlayamıyor insanlar. Dalga geçtiğinizi düşünmeleri de size sert geliyor. 18 yaşında yeğenim var o böyle kelini görmedim yaşını anlamadım, yok pamuk şeker kestane demez. Sizden daha olgun
Yani gerçekseniz bu kadar şey yaşayıp bu kadar büyümemeyi başarmanız da ilginç. Hayatınız zor olmuş ama siz zorlaştırmışsınız.
17de çocukluk etmişsiniz hata etmisşiniz. Ama bından ders çıkarmamışsınız 35 yaşında hala çocukça şeyler peşinde koşup bir çocuk gibi yazıyorsunuz. Büyüyün biraz

Nasil sende kaliyor ne munasebet canim.. gec saatte neden geliyor.. velayet sendeyse bellidir zaten gorme gunleri.. o kadar sacma ki bu durum..biraz kendin mi kasiniyorsun nedir zaten o kadar iyi olsaydi neden bosayaksin

Ya bak sinirlenmemeye calisiyorum sansini cok zorlama bence. Cunku senin istedigin bu insanlari banlatmak. Yazdigim bilgilerin neresi yanlis? Evliyken evli adama asik olmadin mi? Cok dert anlatmayi seviyorsun ya bosandiginda neden konu acmadin? Bosandigina hic inanmiyorum. Bana ne senin patates diyetinden, kilondan. Konularina da sana da hic uzulmuyorum. Sen uzulen arkadaslarla paylas beni de alintilama.

Var böyle tipler. Herşeyi kimseyi önemsemeden sadece kendi keyiflerine göre yaşarlar. O sıra kim mağdur olmuş kim ezilmiş kim horlanmış umursamazlar. Sonra işler tersine dönünce bunlardan fazla mağduru yok ezilmişi yok. Sonra merhamet dilenirler. Halbuki zamanında ezdiklerinin ahı çıkıyordur. Ama öyle bir zavallı rolüne girerlerki acımanızı beklerler. Hiç gurur insanlık yok. Acımazsanız iki laf söylerseniz de sizi kendinize kötü hissettirirler muamelenizden ötürü. Çünkü bilirler sizde olan insanlık duygusunu. Hayatımda her daim hissettiğim an uzak durmuşumdur bu tiplerden. Acımam da. Çoluğumdan çocuğumdan uzak dursun böyleleri.

İki tur atıp sohbet edince, boşanmaya dair birsürü yalanlar dinleyince,Sonra annesi sayesinde işin aslını öğrenip ayrılınca metres olunmaz.
Metres olunur.. Buna niyetlenmek dahi sizi metres yapar. Düşüncesi dahi diyorum. Siz sıfatınızı çok iyi biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…