Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Cahil mi var karşında. Kim nasıl alıyormuş. Bu konu 2030 yılına kadar burada duracak. Sende duracaksın.
Tek bir yorumun bile elle tutulur yol gösterici değil.çekirdeğini alıp alıp sabah öğle akşam burdasın. Bu kadar ilgilisin benimle.

Ne ilgilenecem senle, devlet baksın sana.

Baktı millet uyandı, ajitasyon işe yaramıyor, dava edecekmiş.
Hani sen ilaçlarla sinirlerin demir gibiydi, Leyla gibi yazıyordun, mani dönemindeydin, ondan tepki vermiyordun? Ne oldu?
Hala demir gibiyim. Bak hakaret yok.kibarca uyarıyorum. Çünkü seviyeli bir insanım

Baktı millet uyandı, ajitasyon işe yaramıyor, dava edecekmiş.
Hani sen ilaçlarla sinirlerin demir gibiydi, Leyla gibi yazıyordun, mani dönemindeydin, ondan tepki vermiyordun? Ne oldu?
O çocuk sayesinde faturaları ödeniyor, nafakasi veriliyor e adam evi de çocuğa vermiş. Gelir kaynağı gidecek ya bi sinirlendi.

Yahu neyin yol gostericiligi? Adama merhamet ediyomussun.Ne diye actin bu konuyu ozaman.Merhamet ederken nasil sana taciz etmemesi uzerine mi yol gosterelim.Kitle kardesim yatak odanin kapisini.Bunu mu akil edemiyosun?

Lutran şu konuyu niye kapattirmiyosun bende soru işareti, hoşuna mı gidiyo milletti delirtip banlaticaksin illa. Ben de çok seviyeli bı insanım, hanfendi cizgimden sapmiyim diye uğraşıyorum surda ama sağdan sağdan geliyorlar bana da köfteyi yapamadım su konu yüzünden

O kadar berbat bir terapi seçmişsin ki, iyice manyak edeceksin kendini.
Gerçekliğini sorgulamadan yazıyorum, çünkü psikoloji derin derya (Sana olmasa da başkasının işine yarar en azından), "Olmaz, mümkün değil" denilen pek çok şeyin mümkün olabileceğini bizzat yaşayarak gördüm, psikotik mani sonrası, gerçeklik algısındaki oynamanın nasıl hissettirdiğini, onun bocalamasını, art arda, kontrol altına vaktinde alınamamış ataklar sonrası verdiği hasarı bilirim (Yanlış tedavi yüzünden ataklarının ilk dönemlerde kontrol altına alınamadığını, buz gibi sulara atladığını da dahil yazdın ancak o ataklar tam teşhis getirirdi, burada bir çelişki var ama neyse).

Bipolar dendi mi, orada biraz ayrılır mevzu; teşhis alındığında dahi en az %40 engelden bahsedilir duruma göre, tedaviye bakar.

Belki sen de bir "Hayal" aleminden geçtin, sanrılarının ardından bazı şeyler senin için hala daha ayıklanmayı bekliyor, olabilir. Ancak bunları denk gele anlattıkça, yaşadıklarını defalarca ama defalarca tekrar edip kendine acıdıkça, bunu kendinde hak gördükçe zihnin buna iyice alışacak, kazınacak bunlar ki yeterince kazınmış halde zaten. İyice beyninin patikası yapacaksın, mantıklı düşünebilme becerini körettikçe körelteceksin.

Bir şey olacak, "Tecavüze uğradım, böyle acılar çektim" hop, yine kurban.
Alakasız başka bir olayda yine aynı patikayı kullanacaksın "Ama ben tecavüze uğradım"...
Anlatmayı kes artık denk gele yerlerde, kontrolsüzce, anlayabiliyor musun bunun ciddiyetini?
Git doğru düzgün bir doktor eşliğinde tamir edilmesine, profesyonel müdahale ile onarılmasına olanak tanıyarak anlat ve toparlaya toparlaya dönmemek üzere geçin, hesaplaş ve daha da kaldır lügatından.

Kendin için yapamıyorsan, çocuğun için yap bari.
Tip 1 bipolar isen ve psikotik manilerle yaşıyorsan, doğru ve disiplinli tedavi görmedikçe, kendini çevresel ve duygusal olarak korumaya almayı öğrenmedikçe, bunun şizofreniye ilerleme ihtimali de var, biliyor musun? Kavrayabiliyor musun ciddiyetini? Bu hikayeler anlatma oyunu değil.

Havaya mı diyorum, neye diyorum onu da bilmiyorum; mod olduğum bir bipolar hastaları grubu vardı, orada benle yaşıt bir kadın, öyle genç ergen filan da değil; iki çocuk yapmış filan. Bilirdik, dikkat çekmek için her şeyi kullanırdı, tedavi ol, ilacını bırakma, çoluğun çocuğun var ne ilaç bırakması?!! diye yırtınırdık. Kadın iki defa, bilekleri kesik fotoğrafını attı gruba "Hastanede müdahale ettiler, ilaçları bırakmamalıydım, hata yaptım... Sevenlerimin yanındayım" filan diye. Ama bu öyle boktan bir huyu olmuş ki, 6 ay geçti-geçmedi yine ilaçları bıraktı (Başlıyor da mı bırakıyor o da belli değil gerçi), biliyoruz artık ezberledik, yine yüzünü, gözünü paylaşıp duracak hüzünlü hüzünlü önce, ardından bileklerini, bir yerini kestiği fotoğrafı gelecek. Attım gruptan "Git tedavi ol, buradaki diğer hasta arkadaşlarımızı bu fotoğraflara maruz bırakmaya hakkın yok!" diye. İlgi çekmek, sevgi toplamak için yapardı bunu, ama yok işte hakkı buna. Senin de yok Lutran artık, uplamak için dahi yazıyorsun, belki sen farkında değilsin/inkar edersin de, fark edilmiyor sanma.

Buranın yöneticisi olsaydım, burayı böyle kullanmana izin vermezdim, bir, iki, üç tamam, dördüncüsünde yasaklardım dön dolaş konu tecavüze, travmalarına vs döndüğünde. Kötülük ediyorsun kendine. Teşhisin yeni gelmiş ok, onun sıkıntısı her yerinden taşıyordur da bak tecrübeliler olarak yazıyoruz burada, gideceğin yönü işaret ediyoruz; gör bi.

Yahu neyin yol gostericiligi? Adama merhamet ediyomussun.Ne diye actin bu konuyu ozaman.Merhamet ederken nasil sana taciz etmemesi uzerine mi yol gosterelim.Kitle kardesim yatak odanin kapisini.Bunu mu akil edemiyosun?
Sanki hunharca saldırıya uğramışım gibi yazıyorlar mübalağa ede ede. Şansını zorladı tepkimi aldı geçti.Sarılmazsam küsüyor misal. Beni üzen neden benden bir türlü vazgeçemiyor. o yüzden açtım konuyu. Birazda sohbet muhabbet. Anneliğime kadar dil uzatmak ne hadlerine.ben yargıya taşırım. Küfür hakaret etmem. Bu konuda burda duracak.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Sabahlara kadar hastayken sen dinlen deyip çocuğunun başında beklemiş bir baba. Sapla samanı ayırın. Hödö hödö yazmayın. Bakın ne kadar kültürlü yorum yapan insanlar var feyz alın.

Gülmekten telefonu yedim. Tamam ben de sabit durayım.

O çocuk sayesinde faturaları ödeniyor, nafakasi veriliyor e adam evi de çocuğa vermiş. Gelir kaynağı gidecek ya bi sinirlendi.
Bu yaptığın ayıp arkadaşım.
Sen benim canımdan can oğlum için "gelir kaynağı" diyemezsin. Bu bırak annelere hakareti, senin insanlığına da hakarettir.

pardon da neden evinizde kalmasına müsade ediyorsunuz? Adamda ki halsizliğe bak bir de gelip yanınıza yatıyor. Saat kaç olursa olsun defolup gitsin kendi evine. Sizde kalmasına izin verdiğiniz için yüzbuşmuş.

Seni soyundurup üstüne çıkması şansını denemek mi oluyor? E sen memnunun halinden. O zaman git az ötede seviş.

O intibayı vererek yazan sensin.

Bu yaptığın ayıp arkadaşım.
Sen benim canımdan can oğlum için "gelir kaynağı" diyemezsin. Bu bırak annelere hakareti, senin insanlığına da hakarettir.

Kocaları elden almaya çalışmak da sanki insanlığa hakaret ama sen bilirsin kanka.

Göz ardı ettiğim bir üye var onun hakaret içerikli mesajını arıyorum. Biri alıntılayınca fark ettim. İnsanlara hakaret etmek öyle kolay birşey olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…