Cahil mi var karşında. Kim nasıl alıyormuş. Bu konu 2030 yılına kadar burada duracak. Sende duracaksın.Ne anlatıyorsun sen, çocuğun elinden alınabilir sen hala laf ebeliği peşindesin. Hiçbir şey yaptığın yok, çocuğunla yaşadığın evde eski kocan üstüne çullanıyor yok yaşlı yok yalnız diye bahane sıralıyorsun , elin sarhoşu uğursuzu kapına dizilmiş, adın çıkmış oğlun duydu duyacak, hala göz karartmak bilmem ne. Sen göz falan karartma ya.
Ne ilgilenecem senle, devlet baksın sana.Cahil mi var karşında. Kim nasıl alıyormuş. Bu konu 2030 yılına kadar burada duracak. Sende duracaksın.
Tek bir yorumun bile elle tutulur yol gösterici değil.çekirdeğini alıp alıp sabah öğle akşam burdasın. Bu kadar ilgilisin benimle.
Hala demir gibiyim. Bak hakaret yok.kibarca uyarıyorum. Çünkü seviyeli bir insanımBaktı millet uyandı, ajitasyon işe yaramıyor, dava edecekmiş.
Hani sen ilaçlarla sinirlerin demir gibiydi, Leyla gibi yazıyordun, mani dönemindeydin, ondan tepki vermiyordun? Ne oldu?
O çocuk sayesinde faturaları ödeniyor, nafakasi veriliyor e adam evi de çocuğa vermiş. Gelir kaynağı gidecek ya bi sinirlendi.Baktı millet uyandı, ajitasyon işe yaramıyor, dava edecekmiş.
Hani sen ilaçlarla sinirlerin demir gibiydi, Leyla gibi yazıyordun, mani dönemindeydin, ondan tepki vermiyordun? Ne oldu?
Cahil mi var karşında. Kim nasıl alıyormuş. Bu konu 2030 yılına kadar burada duracak. Sende duracaksın.
Tek bir yorumun bile elle tutulur yol gösterici değil.çekirdeğini alıp alıp sabah öğle akşam burdasın. Bu kadar ilgilisin benimle.
Babayla ilgili anlattığım olay farklı. Dayı mevzusuyla ilgisi yok.
Üzülecek başka şeyler bulun. Aç çocuklara, geçim derdinden intihar eden babalara, yemeyen yediren cefakar analara üzülün. Ben burda kendimi terapiliyorum.
Sizi mi teselli edeyim bir de.
Sanki hunharca saldırıya uğramışım gibi yazıyorlar mübalağa ede ede. Şansını zorladı tepkimi aldı geçti.Sarılmazsam küsüyor misal. Beni üzen neden benden bir türlü vazgeçemiyor. o yüzden açtım konuyu. Birazda sohbet muhabbet. Anneliğime kadar dil uzatmak ne hadlerine.ben yargıya taşırım. Küfür hakaret etmem. Bu konuda burda duracak.Yahu neyin yol gostericiligi? Adama merhamet ediyomussun.Ne diye actin bu konuyu ozaman.Merhamet ederken nasil sana taciz etmemesi uzerine mi yol gosterelim.Kitle kardesim yatak odanin kapisini.Bunu mu akil edemiyosun?
Kavga çıkarsa elim soganliyken bakamiycam diye sabit duruyorum hfbfhdh
Gülmekten telefonu yedim. Tamam ben de sabit durayım.Lutran şu konuyu niye kapattirmiyosun bende soru işareti, hoşuna mı gidiyo milletti delirtip banlaticaksin illa. Ben de çok seviyeli bı insanım, hanfendi cizgimden sapmiyim diye uğraşıyorum surda ama sağdan sağdan geliyorlar bana daköfteyi yapamadım su konu yüzünden
Ay sen hiçbir şey değilsin. burada sahte konular açarak ilgi ve sevgi açlığını kapatmaya çalışan Bi trolsün.Hala demir gibiyim. Bak hakaret yok.kibarca uyarıyorum. Çünkü seviyeli bir insanım
Bu yaptığın ayıp arkadaşım.O çocuk sayesinde faturaları ödeniyor, nafakasi veriliyor e adam evi de çocuğa vermiş. Gelir kaynağı gidecek ya bi sinirlendi.
Hapları aksatiyor.Noldu bebişim bi gerildin? Sakin sakin konuşuyorduk?
pardon da neden evinizde kalmasına müsade ediyorsunuz? Adamda ki halsizliğe bak bir de gelip yanınıza yatıyor. Saat kaç olursa olsun defolup gitsin kendi evine. Sizde kalmasına izin verdiğiniz için yüzbuşmuş.Merhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
Seni soyundurup üstüne çıkması şansını denemek mi oluyor? E sen memnunun halinden. O zaman git az ötede seviş.Sanki hunharca saldırıya uğramışım gibi yazıyorlar mübalağa ede ede. Şansını zorladı tepkimi aldı geçti.Sarılmazsam küsüyor misal. Beni üzen neden benden bir türlü vazgeçemiyor. o yüzden açtım konuyu. Birazda sohbet muhabbet. Anneliğime kadar dil uzatmak ne hadlerine.ben yargıya taşırım. Küfür hakaret etmem. Bu konuda burda duracak.
Sanki hunharca saldırıya uğramışım gibi yazıyorlar mübalağa ede ede. Şansını zorladı tepkimi aldı geçti.Sarılmazsam küsüyor misal. Beni üzen neden benden bir türlü vazgeçemiyor. o yüzden açtım konuyu. Birazda sohbet muhabbet. Anneliğime kadar dil uzatmak ne hadlerine.ben yargıya taşırım. Küfür hakaret etmem. Bu konuda burda duracak.
Bu yaptığın ayıp arkadaşım.
Sen benim canımdan can oğlum için "gelir kaynağı" diyemezsin. Bu bırak annelere hakareti, senin insanlığına da hakarettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?