Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Psikiyatrist değil avukatsın.
Tüm çevremden sabrım ve yetiştirme şeklimle taktir görüyorum. Terapi alabilirsin. Bu öfke kontrol sorunu seni zamanla üzer. Hiçbirşey için geç değil. Duacınım
Nerde seni yetiştirenler şimdi?

Hoşgeldin. Teşekkür ederim inşallah...
Ama kararsız gördüm sizi.

Psikiyatrist değil avukatsın.
Tüm çevremden sabrım ve yetiştirme şeklimle taktir görüyorum. Terapi alabilirsin. Bu öfke kontrol sorunu seni zamanla üzer. Hiçbirşey için geç değil. Duacınım
Bu soruyu bildirmek lazım aslında ya. Baba çocuğu görmek için geliyor ancak anneye tecavüz / taciz ediyor. Velayetinizde bulunan çocuğun bulunduğu konutta cinsel saldırı oluyor ve bu tek seferle sınırlı kalmıyor. Üstelik anne normalleştirmiş cinsel saldırıyı . Gerekli mercilere bildireceğim soruyu. Çocuk cinsel saldırının normalleştiği bir evde yaşıyor

Konuyu hep böyle abartma konusunda başarılı mısınızdır... Tamam seni kırmayayım hadi benim için bir sor bakalım.

Yalnız bir kuralı atlamışsın. Bunlar çocuğun yanında gerçekleşirse ve bunlara şahit olursa suçtur. Bunlara çocuğu asla şahit etmeyecek ve gerekirse gözünü karartıp gereğini yapacak olan kişiye de "Anne" denir. Mahremiyet korunması gereken önemli bir husus.O şansını yanlış yoldan deneyebilir. Barışmak isteyebilir. Son karar benimdir. Bak benimde hukuk bilgim varmış.

Ne anneliğime ne de eşimin babalığına laf ettirmem.biz iki iyi eş olamamış olabiliriz.Hayatıma yanlış insanlar dahil olup hatanın kıyısından dönmüş olabilirim. Bu başka. Dilinizi uzattığınız hassas noktalara dikkat edin. Sustukça delirdiniz iyice. Herkesin kırmızı bir çizgisi vardır. Davalık oluruz uğraşırım keyifle o kadar diyeyim. Bu son uyarım olsun.

Ne anlatıyorsun sen, çocuğun elinden alınabilir sen hala laf ebeliği peşindesin. Hiçbir şey yaptığın yok, çocuğunla yaşadığın evde eski kocan üstüne çullanıyor yok yaşlı yok yalnız diye bahane sıralıyorsun , elin sarhoşu uğursuzu kapına dizilmiş, adın çıkmış oğlun duydu duyacak, hala göz karartmak bilmem ne. Sen göz falan karartma ya.

Burası çok güzel. Bana iyi geliyor
Tabi dalga geçince insanlarla terapi gibi geliyordur Çok zeki olduğu kısmı hariç katılıyorum. Şuan dizlerimiz titriyor. Sen önce sana tecavüz etmeye çalışan eski kocanı şikayet et, sonra bizi de edersin. Madem keyfin yerinde madem laf ettirmiyorsun eski kocana, seviş o zaman bize ne anlatıyorsun.

Yav he he. Kırmızı çizgisi olan insan( bak kadın, ana da demiyorum insan diyorum) iki seferinde de ÇOCUKLU adamları seçmez, yuvalarını yıkmalarını beklemez. Hani çok anasın ya, o çocuklar da birer “çocuk” ve onların da babalarına ihtiyacı var. Senin durumun alışmış kudurmuştan beterdir resmen, hayasızlığının pişkinliğinden ben utandım sende tık yok.

İki yüz buldu tavırlara bak, insanı deli eder.

Hayır napalım metressin diyoruz “ üff boşancam diyince sahilde oynaştım size e .s “ diyosun, çocuğun sağlıklı ortamda büyümüyor diyoruz “analığıma laf ettirmem taam mı “ diyosun. Tamam sen mük ana da kadın da sensin. Al pkaketini düş yakamızdan yeter.

Yok yok gerçekten öyle baksanıza konu 40 sayfa olmuş hakkında bu kadar konuşturduğuna göre milleti var bir zeka pırıltısı kimse muhatap olmasa başka mağduriyetlerde uydurur şuan size itafen yazıyorum yoksa bunun gibisine pirim vermem keşke konu kapansa fazla ilgi görüyor

Noldu bebişim bi gerildin? Sakin sakin konuşuyorduk?

Baktı millet uyandı, ajitasyon işe yaramıyor, dava edecekmiş.
Hani sen ilaçlarla sinirlerin demir gibiydi, Leyla gibi yazıyordun, mani dönemindeydin, ondan tepki vermiyordun? Ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…