- 10 Nisan 2014
- 43.715
- 116.239
- 798
ne sıkıcı gadınsınn yazıklar olsunnAy hergun ne yemek yapicagimi düşünmekten bıktım diye konu mu açayım allasen hdhdhdh
Bunların öldüresi var beniben bu lutranı sevdim ama.asla hakaret etmiyor naif naif cevaplar veriyor.bak o yüzden konu kaç sayfa oldu.beki senelerce yazarız buraya belli mi olur?
Valla aksiyon olsun diye küllüğu alta katın balkonuna döküp saç saça baş başa kavga edicem, o hale geldim.ne sıkıcı gadınsınn yazıklar olsunn
Yok kız seviyorum ben seniBunların öldüresi var beni
buradakilerden hangisi sensin?nur yerlitaş olamazsın o vefat etti.kemal doğulu erkek onu da eledim
O Emel, ben Ayşegül'ün yanında gülenburadakilerden hangisi sensin?nur yerlitaş olamazsın o vefat etti.kemal doğulu erkek onu da eledim
su pirinc maskesini bende yapcam yaDuş al, pattes diyetine başla , Kore yüz masajı yap, bı de pirinç maskesi
2030a kadar duracakmis konuben bu lutranı sevdim ama.asla hakaret etmiyor naif naif cevaplar veriyor.bak o yüzden konu kaç sayfa oldu.beki senelerce yazarız buraya belli mi olur?
çok tatlısın cidden. bence de kıvrak bir zekan var. sana çok benzeyen bir arkadaşım var. o da çok ciddi sıkıntılar yaşamış arada gerçeklik algısını kaybeden biri. ama onun da üslubu böyledirBen de bilirdim hakarete hakaretle cevap verip sizlerin peşinden banlanmayı.işte onlar hep tuzak. Orda durcaksınız. İçinizden 10a kadar sayacaksınız. Ama eşsiz zihnim ve sabrım kıvrak zekamla perçinleşince ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Tatlı dil yılanı deliğine sokarmış. Hayat güzel kıymetini bilin.
Lutran'in güzellik önerilerini takipteyiz, valla bulursam ben de yapicamsu pirinc maskesini bende yapcam ya
Ben de bilirdim hakarete hakaretle cevap verip sizlerin peşinden banlanmayı.işte onlar hep tuzak. Orda durcaksınız. İçinizden 10a kadar sayacaksınız. Ama eşsiz zihnim ve sabrım kıvrak zekamla perçinleşince ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Tatlı dil yılanı deliğine sokarmış. Hayat güzel kıymetini bilin.
e o zamana dede çoktan ölür yeni erkekler girer devreye daha heyecanlı olur2030a kadar duracakmis konu
3 yemek kasigi suyu biraz yumusayana kadar hasliyormussun suyunu suzup pirincin icine bal ve sut ekliyormussun yuzune suruyormussun masaj yapr gibi sonra pirincin suyuyla yuzu duruluyormussun. Arastirmalarim sonucu bu tarife ulastimLutran'in güzellik önerilerini takipteyiz, valla bulursam ben de yapicam
Çıkıyor zaten merak etmeyinDedeye sahip çıkalım
o da onu bekliyor zaare o zamana dede çoktan ölür yeni erkekler girer devreye daha heyecanlı olur
Bu sorularin cevabı benim için hep aynı...Lutran daha önce de sordum, görmedin belki, sen kocanla neden evlendin tam olarak?
Ben hazır satılan maskelerden sandiydim. Kız Lutraaan, hangisi doğru bu maskelerin?3 yemek kasigi suyu biraz yumusayana kadar hasliyormussun suyunu suzup pirincin icine bal ve sut ekliyormussun yuzune suruyormussun masaj yapr gibi sonra pirincin suyuyla yuzu duruluyormussun. Arastirmalarim sonucu bu tarife ulastimLutran daha iyi bilir ama onaylasin dogruysa
Kız o ne biçim tarif, 3 yemek kaşığı suyu haslasam buharlaşıp uçar o be3 yemek kasigi suyu biraz yumusayana kadar hasliyormussun suyunu suzup pirincin icine bal ve sut ekliyormussun yuzune suruyormussun masaj yapr gibi sonra pirincin suyuyla yuzu duruluyormussun. Arastirmalarim sonucu bu tarife ulastimLutran daha iyi bilir ama onaylasin dogruysa
en kısık ateş de haşla.herşeyi de biz mi söyleyeceğiz yahuuKız o ne biçim tarif, 3 yemek kaşığı suyu haslasam buharlaşıp uçar o be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?