3 yemek kasigi olan pirinc kiz su miktari yazmiyordu 1 lt koycam benKız o ne biçim tarif, 3 yemek kaşığı suyu haslasam buharlaşıp uçar o be
Olm 3 yemek kaşığı su da pirinç haşlanır mi bfbfben kısık ateş de haşla.herşeyi de biz mi söyleyeceğiz yahuu
pirinç çorbası olmaz mı oda?bu tariflerde bir tuhaflık var anacığımm3 yemek kasigi olan pirinc kiz su miktari yazmiyordu 1 lt koycam ben
pirinc yazmayi unutmusum beynim yandi bu konu yuzundenKız o ne biçim tarif, 3 yemek kaşığı suyu haslasam buharlaşıp uçar o be
1 litrede çok olur, bu kadın da vermiyo tarifi inat etti3 yemek kasigi olan pirinc kiz su miktari yazmiyordu 1 lt koycam ben
belki devlerin yemek kaşığıdır alla allaaOlm 3 yemek kaşığı su da pirinç haşlanır mi bfbfb
suyunu suzup pirinciyle peeling yapacaksin suyuyla en son yuzunu yikicaksinpirinç çorbası olmaz mı oda?bu tariflerde bir tuhaflık var anacığımm
hiç uğraşamam alırım bir peeling ürünü daha iyi.pirinci de pilav yapar yerim bol tereyağlısuyunu suzup pirinciyle peeling yapacaksin suyuyla en son yuzunu yikicaksin
Yok o maksimum 2 su bardağı falandir, kız Lutran hainlik etmesene, versene şu ölçüleri adamakıllısuyunu suzup pirinciyle peeling yapacaksin suyuyla en son yuzunu yikicaksin
2 bardak bana da mantikli geldi bak simdiYok o maksimum 2 su bardağı falandir, kız Lutran hainlik etmesene, versene şu ölçüleri adamakıllı
pirinç olduğuna emin misin peki?bak mercimek çıkmasın sonunda?2 bardak bana da mantikli geldi bak simdi
yok yok bi orasindan eminim zatenpirinç olduğuna emin misin peki?bak mercimek çıkmasın sonunda?
Bildiğimiz pirinç suyu. pirinç unu da olur.Ben hazır satılan maskelerden sandiydim. Kız Lutraaan, hangisi doğru bu maskelerin?
Ne kadar su? Bı de ne sıklıkla yapmak lazimBen bazen acıdan geberirken bile bu maskeyi yapıyorum. Yeminle çok etkili Eki Görüntüle 3076516
süt pahalı bal pahalı pirinç pahalı ama güzellik uğruna değer kızlar yapalım bu tarifiBen bazen acıdan geberirken bile bu maskeyi yapıyorum. Yeminle çok etkili Eki Görüntüle 3076516
Acı çektikçe yapıyorsunNe kadar su? Bı de ne sıklıkla yapmak lazim
Diğer konularınızı bilmiyorum ama o yaştaki adama karşı nasıl tutku olsun ki.bilemedim yani.yaş farkı bayağı varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?