Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

planlı sinsice hedef koyup ilerlemiyor lutran.öyle olsa o sümsük komşu evli adam yerine kullanabileceği varlıklı daha yakışıklı daha saf bir adam bulurdu.psikolojisi bozuk pimi çekilmiş bomba gibi bu kadın.benim kıl olduğum metres tanımına uymuyor

Ayrıca güzellik sırlarını hasetlik yapmadan paylasiyo

Eşiniz tarafından aldatılmış bir kadınsınız sanırım, öfkenizi konu sahibinden çıkarmak istiyor gibisiniz

kendisi tanınmış bir üyeyi linç yapıyor diye şikayet etti banlattırdı.aynını kendisi de yapıyor ona şaştım.
Banlatırsan banlanırsın o zaman,adil olmuş.Ben bu üyeye daha önce hiç denk gelmemiştim.Ne yani ne diye o kadar gidiyor bu kadının üzerine yüzüne tükürürcesine ayıp ya.Annelegine kadar dil uzatmalar,"Düşünsene annesi sensin"diyor bir de,avukat olmuş ama çok sivri dilli bir avukat,empati lazım avukata da,o da yok.

kendisi tanınmış bir üyeyi linç yapıyor diye şikayet etti banlattırdı.aynını kendisi de yapıyor ona şaştım.
Oysa ki Lutran da Emma Goldman okumamıştı, onun da imkanı olmamıştı, psikoloğa gidecek parası yoktu, ona iyi bir başlangıç yapmak için imkan verilmemişti.

hayır anlamadığım avukatlar en ağır suçluları bile savunur görevleri budur.müvekkilerini de böyle acımasızca yargılıyor mu?2 meslek bunu yapamaz.emniyet görevlileri ve avukatlar.

hayır anlamadığım avukatlar en ağır suçluları bile savunur görevleri budur.müvekkilerini de böyle acımasızca yargılıyor mu?2 meslek bunu yapamaz.emniyet görevlileri ve avukatlar.
Her şeyin en ucunu görmüş geçirmiş olması gerekir bahsettiği gibi uzun zamandır bu işi yapıyorsa,yok ya ben avukat fln olduğuna inanmıyorum inanmak da istemiyorum...ya da cübbesini attı kenara kendi özel hayatından bir kare gördü oradan durup yorum yapıyor

Belki ilk evliligim dediği evlilik aldatılma yüzünden bitti, bu kadar ağır konuşmayı anlamam mumkun değil yoksa, muhakemesiz karı diye başlamış mesajın birine. Karı mari, bunlar çirkin laflar, salon kadını kişiliğime uymuyo

Yav iki kez yuva yıkmaya teşebbüs etmiş kadına ne emptisi, herkes mi sevgi pıtırcığı oldu konuda?

Yalnız, konu sahibi insanı çileden çıkartacak kadar rahat. Onu da göz ardı etmeyelim, profesyonel bir soğukkanlılık ve pişkinliği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…