- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.236
- 798
planlı sinsice hedef koyup ilerlemiyor lutran.öyle olsa o sümsük komşu evli adam yerine kullanabileceği varlıklı daha yakışıklı daha saf bir adam bulurdu.psikolojisi bozuk pimi çekilmiş bomba gibi bu kadın.benim kıl olduğum metres tanımına uymuyorYa bı de pisman olduğunu söyledi 100 kere,bi daha da böyle bı hata yapmayacağını söyledi atka arkaya. Zaten acı çekmiş yeterince. Gelip de oh hepinizin kovasi bana hasta diyen manyak Matruska olsa ben de lincleyeyim de, bence hayatta yeni şansa ihtiyacı var.
Herkese resim mi attı arkadaşkatılıyorum.giyim tarzım basic spor freshtir yüzüm sevimli dediklerindi minyonum ama cildim o kadar bakıma rağmen asla 20 lerindeki bir kadınınki gibi değil.resimdeki kadın 27 28 lerinde en fazla
genele attı herkes gördü bibimHerkese resim mi attı arkadaş
Hani nerdaagenele attı herkes gördü bibim
Ayrıca güzellik sırlarını hasetlik yapmadan paylasiyoplanlı sinsice hedef koyup ilerlemiyor lutran.öyle olsa o sümsük komşu evli adam yerine kullanabileceği varlıklı daha yakışıklı daha saf bir adam bulurdu.psikolojisi bozuk pimi çekilmiş bomba gibi bu kadın.benim kıl olduğum metres tanımına uymuyor
resim hangi sayfadaydı hatırlayan hayrına deyiversinnnHani nerdaa
Gördüm şişmiş bi dudak fotosu omu yanlıs dolguresim hangi sayfadaydı hatırlayan hayrına deyiversinnn
Eşiniz tarafından aldatılmış bir kadınsınız sanırım, öfkenizi konu sahibinden çıkarmak istiyor gibisinizYok cidden hayatın böyle sürüp gidecek. Ben avukatım. Meslekte çok yılım geçti haliyle hep kriminal tiplerle muhattap oldum. Kim ıslah olur kim olmaz biliyorum ben artık. Tecavüze, tacize uğramış çok insan da gördüm. Sen bu travmaları yaşamasaydın da yine böyle biri olurdun. Bir yerlerden duymuşsun travma falan filan ne yapsan “ama beni dayım Taciz etti( ama beni babam taci etti (..” İnsan hata yapar. Ona kimse bir şey diyemez. Ben de mesela yanlış bir evlilik yaptım, kendimi küçük duruma düşürdüm vs. Ama senin olayın böyle değil.
Yazık yav çocuğuna acıdım. Düşünsene annesi sensin. Ne erkek aşkıymış yav bu. Burada millete sanane bilmem ne diye car car cevap veriyorsun. En ufak yorumu bildiriyorsun yönetime. Sana hala tecavüz eden adama gelince mi iyi niyetin tutuyor. Onu da şikayet etsene.
Senin gibiler toplumun zayıf halkaları. Çocuğun sana benzemez inşallah çünkü tecavüzcü bir baba ve çarpık ilişkilerden zevk alan bir anayla yetişiyor.
dayaktan olmadı mı o botoks mu?Gördüm şişmiş bi dudak fotosu omu yanlıs dolgu
kendisi tanınmış bir üyeyi linç yapıyor diye şikayet etti banlattırdı.aynını kendisi de yapıyor ona şaştım.Eşiniz tarafından aldatılmış bir kadınsınız sanırım, öfkenizi konu sahibinden çıkarmak istiyor gibisiniz
Gördüm şişmiş bi dudak fotosu omu yanlıs dolgu
stresten olmuş. kurdeşenle birliktedayaktan olmadı mı o botoks mu?
Banlatırsan banlanırsın o zaman,adil olmuş.Ben bu üyeye daha önce hiç denk gelmemiştim.Ne yani ne diye o kadar gidiyor bu kadının üzerine yüzüne tükürürcesine ayıp ya.Annelegine kadar dil uzatmalar,"Düşünsene annesi sensin"diyor bir de,avukat olmuş ama çok sivri dilli bir avukat,empati lazım avukata da,o da yok.kendisi tanınmış bir üyeyi linç yapıyor diye şikayet etti banlattırdı.aynını kendisi de yapıyor ona şaştım.
Oysa ki Lutran da Emma Goldman okumamıştı, onun da imkanı olmamıştı, psikoloğa gidecek parası yoktu, ona iyi bir başlangıç yapmak için imkan verilmemişti.kendisi tanınmış bir üyeyi linç yapıyor diye şikayet etti banlattırdı.aynını kendisi de yapıyor ona şaştım.
hayır anlamadığım avukatlar en ağır suçluları bile savunur görevleri budur.müvekkilerini de böyle acımasızca yargılıyor mu?2 meslek bunu yapamaz.emniyet görevlileri ve avukatlar.Banlatırsan banlanırsın o zaman,adil olmuş.Ben bu üyeye daha önce hiç denk gelmemiştim.Ne yani ne diye o kadar gidiyor bu kadının üzerine yüzüne tükürürcesine ayıp ya.Annelegine kadar dil uzatmalar,"Düşünsene annesi sensin"diyor bir de,avukat olmuş ama çok sivri dilli bir avukat,empati lazım avukata da
Her şeyin en ucunu görmüş geçirmiş olması gerekir bahsettiği gibi uzun zamandır bu işi yapıyorsa,yok ya ben avukat fln olduğuna inanmıyorum inanmak da istemiyorum...ya da cübbesini attı kenara kendi özel hayatından bir kare gördü oradan durup yorum yapıyorhayır anlamadığım avukatlar en ağır suçluları bile savunur görevleri budur.müvekkilerini de böyle acımasızca yargılıyor mu?2 meslek bunu yapamaz.emniyet görevlileri ve avukatlar.
Belki ilk evliligim dediği evlilik aldatılma yüzünden bitti, bu kadar ağır konuşmayı anlamam mumkun değil yoksa, muhakemesiz karı diye başlamış mesajın birine. Karı mari, bunlar çirkin laflar, salon kadını kişiliğime uymuyohayır anlamadığım avukatlar en ağır suçluları bile savunur görevleri budur.müvekkilerini de böyle acımasızca yargılıyor mu?2 meslek bunu yapamaz.emniyet görevlileri ve avukatlar.
Banlatırsan banlanırsın o zaman,adil olmuş.Ben bu üyeye daha önce hiç denk gelmemiştim.Ne yani ne diye o kadar gidiyor bu kadının üzerine yüzüne tükürürcesine ayıp ya.Annelegine kadar dil uzatmalar,"Düşünsene annesi sensin"diyor bir de,avukat olmuş ama çok sivri dilli bir avukat,empati lazım avukata da,o da yok.
Yalnız, konu sahibi insanı çileden çıkartacak kadar rahat. Onu da göz ardı etmeyelim, profesyonel bir soğukkanlılık ve pişkinliği var.Belki ilk evliligim dediği evlilik aldatılma yüzünden bitti, bu kadar ağır konuşmayı anlamam mumkun değil yoksa, muhakemesiz karı diye başlamış mesajın birine. Karı mari, bunlar çirkin laflar, salon kadını kişiliğime uymuyo
Keşke yıksaydı , iki kadın kurtulurdu.Yav iki kez yuva yıkmaya teşebbüs etmiş kadına ne emptisi, herkes mi sevgi pıtırcığı oldu konuda?
Mevlana gibi gadinim Allah canımı alsınYav iki kez yuva yıkmaya teşebbüs etmiş kadına ne emptisi, herkes mi sevgi pıtırcığı oldu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?