Peki hesap doğrulanması demek doğru şeyleri yazıyor demek mi? Anlattıkları doğru mu yani onu merak ediyorumLut_ran hesabı doğrulanmıştır, bilginize...
Tekrarlamıcam ölmüş annemin üzerine yeminim olsun. Çok büyük ders aldım.Ben umutluyum. Daha önce de yazdım konusuna bu evli hayvanların hiç mi kabahati yok ayol. Başlarken evli olduklarını gizlediler diyor. Öğrendiğinde de şokla bocalamış, çok cahil ve saçma bir şekilde evlendiği için aptalca şeyler yapmış. Masum göstermek değil amacım ama pişmanım tekrarlamayacağım diyen insana bir şans vermek lazım diyorum ben de. Ama sana hak veriyorum. Evliymiş beni kandırdı diye tekrar gelirse meydan dayağı atmak lazım.
Peki hesap doğrulanması demek doğru şeyleri yazıyor demek mi? Anlattıkları doğru mu yani onu merak ediyorum
Yalan uydurma fake gibi geliyor ama ben bu hikayenin çok benzerini yaşayan birini biliyorum.Benim örneğimdeki farklılıklar kız hiç evlenmemis,bir de adamın tuttuğu evde yaşıyor olması.Bunu bilemeyiz ama insanlar neler yaşıyor aklınız şaşar...
sütlaç gibi tarif nereden çıktı şimdi yaBen bazen acıdan geberirken bile bu maskeyi yapıyorum. Yeminle çok etkili Eki Görüntüle 3076516
Sorma herkes manipüle oldu. Bi H Heytttt be vardı metres konularında birlikte sövdüğümüz, onu da kaybettik bu konuda. Seni de banlamışlar zaten. Ben de gidiyorum. Prinç maskemi yapmaya.Yav iki kez yuva yıkmaya teşebbüs etmiş kadına ne emptisi, herkes mi sevgi pıtırcığı oldu konuda?
Konuyu dağıtmak istemezdim ama İstanbul dışındakiler için online terapi veriyor mu kendisi? ya da online terapi için önerebileceğiniz bir isim var mı? Ben de iyileşmek için iyi bir terapist arıyorum da.
bunun için çabalaman lazım. kafandan ve ruhundan kurban psikolojisini at. olan olmuş. fakat artık o küçük kız değilsin. kimse sana istemediğin bir şey yapamaz. kimse bedenine sen istemeden dokunamaz. ayrıca terapistini değiştirmeni öneriyorum. instagramdan takip ettiğim ziya ünlütürk bu konulara iyi gibi. online terapi de veriyor.gerçiDr yemin ederim ki söyledi bunu. beynindeki korteks sistem biraz bozulmuş dedi.Düzeltilir dedi. düzeltemediler de yarım akıllı idare ediyom. Sen çok cici bi insansın asıl sağol.
belki konu insanların içinde bi yere dokundu. belki metres konularına ya da başka konulara söven insanlar ruhsal mastürbasyon yapmak için değil gerçekten kızdıkları ve kişiyi kötü durumdan çıkarmak adına sert uyardıkları için sövüyorlardı. konu sahibi doğrudur yanlıştır anlattıkları hayal ürünüdür bilemem. ancak bu tarz ciddi ruhsal buhranlar yaşayan insanlar var çevremde. ve yardıma ihtiyaçları olduğunu biliyorum. kaldı ki kişisel olarak hiçbir zaman mutsuzluğumu buradaki konuları linçleyerek bastırma kaygım olmadı. kime ne yazdıysam ironik sert ya da yumuşak hepsi kendimce doğruya yöneltmeye teşvikti.Sorma herkes manipüle oldu. Bi H Heytttt be vardı metres konularında birlikte sövdüğümüz, onu da kaybettik bu konuda. Seni de banlamışlar zaten. Ben de gidiyorum. Prinç maskemi yapmaya.
Yalan uydurma fake gibi geliyor ama ben bu hikayenin çok benzerini yaşayan birini biliyorum.Benim örneğimdeki farklılıklar kız hiç evlenmemis,bir de adamın tuttuğu evde yaşıyor olması.
Ben inanıyorum,inanmayanlardan değilim.Onceki yorumumun başına"Bazı arkadaşlara" yazmam gerekiyorduBenzer olayı tanıdığınız biri yaşıyor ama buna inanmıyorsunuz
benim burada tanıdığım diğer metresler maddi manevi güçlü kendi başlarına da gayet iyi bir hayatları olduğu halde sırf daha fazlası için ego tatmini için başkasının canını acıtmak için aşırı planlı programlı yürüyen kadınlardı.onlar sonuna dek linçi hakediyorlar.ama bu kadının geçmişi uğradığı tacizler pedofili bir adamla evlenmesi falan benim içimi acıttı.sadece uyarılar yapıyorum o yüzden .ama dediğim gibi bu kadar uyarıdan sonra da o adamla ya da başka adamla meres hayatı yaşamak isterse ha o zaman ben de acımam kimse de acımazbelki konu insanların içinde bi yere dokundu. belki metres konularına ya da başka konulara söven insanlar ruhsal mastürbasyon yapmak için değil gerçekten kızdıkları ve kişiyi kötü durumdan çıkarmak adına sert uyardıkları için sövüyorlardı. konu sahibi doğrudur yanlıştır anlattıkları hayal ürünüdür bilemem. ancak bu tarz ciddi ruhsal buhranlar yaşayan insanlar var çevremde. ve yardıma ihtiyaçları olduğunu biliyorum. kaldı ki kişisel olarak hiçbir zaman mutsuzluğumu buradaki konuları linçleyerek bastırma kaygım olmadı. kime ne yazdıysam ironik sert ya da yumuşak hepsi kendimce doğruya yöneltmeye teşvikti.
Yok kız dümdüzdü.ben biriktirdim gittim yaptırdım. 15 yıl oldu ömürlük.mezara da bunlarla gircem.o yaşlı sapık silikon mu yaptırdı memelerini?ben şokk
iyi bari zorla yaptırtmamışYok kız dümdüzdü.ben biriktirdim gittim yaptırdım. 15 yıl oldu ömürlük.mezara da bunlarla gircem.
O zamanki şartlarım duygularım öyleydi.direkt nikah oldu düğünde olmadı.gelinlik giydim ama.kuafördeki kadınlar sen küçüksün daha napıyon dediler18 yaşındayken 60 küsür yaşındaki adamla severek ve isteyerek mi evlendiniz yoksa zorla mı oldu ben o kısmı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?