Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Tekrarlamıcam ölmüş annemin üzerine yeminim olsun. Çok büyük ders aldım.

75 yaşındaki eski kocanız madem sizi rahatsız ediyor neden yatılı kalmasına izin veriyorsunuz
karabasan görürüm meğer kocam üstüme çıkmış diyerek resmen aklımızla alay ediyorsunuz

Bunu bilemeyiz ama insanlar neler yaşıyor aklınız şaşar...
Yalan uydurma fake gibi geliyor ama ben bu hikayenin çok benzerini yaşayan birini biliyorum.Benim örneğimdeki farklılıklar kız hiç evlenmemis,bir de adamın tuttuğu evde yaşıyor olması.

Yav iki kez yuva yıkmaya teşebbüs etmiş kadına ne emptisi, herkes mi sevgi pıtırcığı oldu konuda?
Sorma herkes manipüle oldu. Bi H Heytttt be vardı metres konularında birlikte sövdüğümüz, onu da kaybettik bu konuda. Seni de banlamışlar zaten. Ben de gidiyorum. Prinç maskemi yapmaya.

Dr yemin ederim ki söyledi bunu. beynindeki korteks sistem biraz bozulmuş dedi.Düzeltilir dedi. düzeltemediler de yarım akıllı idare ediyom. Sen çok cici bi insansın asıl sağol.
bunun için çabalaman lazım. kafandan ve ruhundan kurban psikolojisini at. olan olmuş. fakat artık o küçük kız değilsin. kimse sana istemediğin bir şey yapamaz. kimse bedenine sen istemeden dokunamaz. ayrıca terapistini değiştirmeni öneriyorum. instagramdan takip ettiğim ziya ünlütürk bu konulara iyi gibi. online terapi de veriyor.gerçi
o da terapi ücretinin b.kunu çıkarmış da neyse

Sorma herkes manipüle oldu. Bi H Heytttt be vardı metres konularında birlikte sövdüğümüz, onu da kaybettik bu konuda. Seni de banlamışlar zaten. Ben de gidiyorum. Prinç maskemi yapmaya.
belki konu insanların içinde bi yere dokundu. belki metres konularına ya da başka konulara söven insanlar ruhsal mastürbasyon yapmak için değil gerçekten kızdıkları ve kişiyi kötü durumdan çıkarmak adına sert uyardıkları için sövüyorlardı. konu sahibi doğrudur yanlıştır anlattıkları hayal ürünüdür bilemem. ancak bu tarz ciddi ruhsal buhranlar yaşayan insanlar var çevremde. ve yardıma ihtiyaçları olduğunu biliyorum. kaldı ki kişisel olarak hiçbir zaman mutsuzluğumu buradaki konuları linçleyerek bastırma kaygım olmadı. kime ne yazdıysam ironik sert ya da yumuşak hepsi kendimce doğruya yöneltmeye teşvikti.

Yalan uydurma fake gibi geliyor ama ben bu hikayenin çok benzerini yaşayan birini biliyorum.Benim örneğimdeki farklılıklar kız hiç evlenmemis,bir de adamın tuttuğu evde yaşıyor olması.

Benzer olayı tanıdığınız biri yaşıyor ama buna inanmıyorsunuz

benim burada tanıdığım diğer metresler maddi manevi güçlü kendi başlarına da gayet iyi bir hayatları olduğu halde sırf daha fazlası için ego tatmini için başkasının canını acıtmak için aşırı planlı programlı yürüyen kadınlardı.onlar sonuna dek linçi hakediyorlar.ama bu kadının geçmişi uğradığı tacizler pedofili bir adamla evlenmesi falan benim içimi acıttı.sadece uyarılar yapıyorum o yüzden .ama dediğim gibi bu kadar uyarıdan sonra da o adamla ya da başka adamla meres hayatı yaşamak isterse ha o zaman ben de acımam kimse de acımaz

Bende gülüyorum bazen bu kadar çıplak yazışıma olayları. Ne yazdın şimdi bunu döktün gene herşeyi diyorum kendime. Bir yandan bir tek burdan çekinmiyorum. Dışarda beni böyle bilmiyorlar. Anlatmıyorum.Neşe kahkaha saçıyorum insanlara. Ondan hep benimle görüşmek istiyorlar. Çünkü mutsuz, sürekli dert anlatan kimseyle görüşmek istemezler. Mutsuzken bile iyi görünüyorum onlara.Zaten herkes rol yapıyor. İçinde yaşıyor herşeyi. kendime söz verdim. İlerde hayatıma biri girerse ona da ser verip sır vermicem.Kullanıyorlar sonra bunu tartışmada. İnsanlar acımasız.
İnanılması zor hayatlar var. Ben de hak verdim artık. Nasıl ya? Diyorlar. Ama var değişik hayatlar.
Bazen koala gibi yaşıyorum.Sandalyeye yapışıp kalıyorum. Cimciriyorum kalk şuradan artık diye kendimi.Ruh gibi yapıyor ilaçlar. Bugün üşenmezsem sarma sarıcam inşallah .Tek derdim çocuğum. onun güzel beslenmesi, ödevleri. Allah onu bana vermiş bana muhtaç. Benim hayatım değil, artık onun hayatı önemli. Anneler bilir. Memikler bazen kanaya kanaya, ağlaya ağlaya emzirmişim bebekliğinde.Üstelik silikonlar yani. ama hiç sarkar demedim. Fışkırdı süt conk conk emdi ne zorluklarla büyüyorlar.Annelere hassas olmalı birşey yazarken. Bi kadın çocuğumu bazen boğuyorum yazmış bi konuda bak işte ona çok kızmalı. Kendini boğ çocuğa dokunma gibi bişey yazmıştım. Sonra birinin gelip hiç çocuğuma annelik yapmıyormuşum gibi hatalarımdan vurması elbet üzer. Ben o hatalardan döndüm. Günlük işleri yapabilmek bile bana şükür dedirtiyor.
Burda bazı konular gördüm.. kadıncağız ilk defa vurmuş çocuğuna kendini yiyip bitiriyor üzüntüden.Sanırım tokat atmış. Nasıl yaptım ben bunu diyor. Konu açmış ve gelen yorum :"senin gibilerde anne oluyor ya.. " o kadın bin pişman. Yazık daha da bunalıma gircek. Ben poposuna vuruyorum çok kızdırırsa ciddiye almıyor beni gülüyor. Bakın ben çocuğumu bırakıp kocaya mı kaçtım. Neler okuyorum izliyorum. Kadın 3 çocuğunu bırakıp kaçmış gitmiş kocaya. Evine dön diyorlar. İstemiyorum diyor. Nasıl yaşıyor öyle bilmiyorum. Onu bile kınayamıyorum.Herkesten vazgeçerim ondan evladımdan geçemem.

18 yaşındayken 60 küsür yaşındaki adamla severek ve isteyerek mi evlendiniz yoksa zorla mı oldu ben o kısmı anlamadım

18 yaşındayken 60 küsür yaşındaki adamla severek ve isteyerek mi evlendiniz yoksa zorla mı oldu ben o kısmı anlamadım
O zamanki şartlarım duygularım öyleydi.direkt nikah oldu düğünde olmadı.gelinlik giydim ama.kuafördeki kadınlar sen küçüksün daha napıyon dediler 18 oldum ya demiştim.Kimse zorlamadı. Benim cahilliğim. Valla isterdim şöyle davul zurna evlenseydim. yaşıtım olsaydı. Hep acaba hayatım nasıl olurdu dedim bazen. içimde ukte kaldı. Nasipte yoksa olmaz. Babamda hapis yatıyordu.Aileme de maddi yardımcı oldum elimden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…