İstediğin kadar ölçüsüz. Bunu pirinç unuylada yapsanız sonuç aynı. Yapıyorum onunla da bazen. Yaşlanmayı durduran tek maske buNe kadar su? Bı de ne sıklıkla yapmak lazim
Çok su koyarsan pirinç iyice seyrelmez mi, vay kardeşim konuyu nerden nereye getirdikjfjfjfjİstediğin kadar ölçüsüz. Bunu pirinç unuylada yapsanız sonuç aynı. Yapıyorum onunla da bazen. Yaşlanmayı durduran tek maske bu
Evet çok acı çok bakımAcı çektikçe yapıyorsun
İnanın anlayamadım. Sanırım onlar da delirdi artıkKonu dramla başlayıp kaosla devam edip nasıl yüz maskesine gelmiş
O zamandaki şartlarım duygularım öyleydi.ama insan yaş geçtikçe değişiyormuş.Diğer konularınızı bilmiyorum ama o yaştaki adama karşı nasıl tutku olsun ki.bilemedim yani.yaş farkı bayağı varmış.
Haftada iki kere bir yemek kaşığı balı maskeye boca edersem, çok acı çekerim ciddenEvet çok acı çok bakım
O ne be, ben geçtim o yaşı, hiç bişey yaşamadımBi de 35 yaş sendromu çok ağır yaşadım
Sesli güldüm hfhfhhfhfhdHaftada iki kere bir yemek kaşığı balı maskeye boca edersem, çok acı çekerim cidden
kiz sende cimri ciktin 1 kasikcik feda edeceksin artik guzellik icinsüt pahalı bal pahalı pirinç pahalı ama güzellik uğruna değer kızlar yapalım bu tarifi
Boşver. Maske tarifi verdi. Onu yapalım.Tövbeler olsun yahu, kendinden 39 yaş küçük cocukla evlenen bir pedofil bu adam.
18 yaşında insan gelişimini tamamlamıyor.
Tamam küçüktünüz ok. E simdi evinize almak ne oluyor.
Çocuğunuz büyümüş gitsin babasını evinde görsün.
E sen bu konuya yorum yaptın. Hatta lutrana baya anlayışlı Bi yorum yaptın. O başka ceycey mi?yeni bir metres konusu açılır da beni çağırmazsanız yazıklar olsunnn.anında gelir linçlerim
En anlayisli ben yorum yaptım bı kereE sen bu konuya yorum yaptın. Hatta lutrana baya anlayışlı Bi yorum yaptın. O başka ceycey mi?
Acımasızsın. Başarılısındır böyle olabildiğin için işindede. Senin gibi olmak isterdim. Yanlış bilgilerle konuştuğun için seni es geçiyorum. Konuya iyice hakim ve empatik biri olmadığını fark ettim.
1-Taciz tecavüz konusunu artık konuşmam. Anladım ki bu kendime saygısızlık.
2 benim hayatımda kimse yok. Metres değilim. Bir yanlıştan döndüm çok kısa sürede.
3 Eski eşim çok iyi bir babadır.Hakkını yemem. Bu yanlışını tekrar da etmedi. Konuyu biz kapattık.
Sana hayatında başarılar.
parça pinçik ederdim de çocukluğumda dayım taciz etti uzun süre sonra da babam sonra da 16 yaşında 60 a yakın eski eşim deyince bunları okuyunca vicdanım elvermedi.ama uyarılar yaptım yanlış yolda olduğuna dair.umarım dikkate alırE sen bu konuya yorum yaptın. Hatta lutrana baya anlayışlı Bi yorum yaptın. O başka ceycey mi?
Ya bı de pisman olduğunu söyledi 100 kere,bi daha da böyle bı hata yapmayacağını söyledi atka arkaya. Zaten acı çekmiş yeterince. Gelip de oh hepinizin kovasi bana hasta diyen manyak Matruska olsa ben de lincleyeyim de, bence hayatta yeni şansa ihtiyacı var.parça pinçik ederdim de çocukluğumda dayım taciz etti uzun süre sonra da babam sonra da 16 yaşında 60 a yakın eski eşi olunca vicdanım elvermedi.ama uyarılar yaptım yanlış yolsa olduğuna dair.umarım dikkate alır
Ben de bilirdim hakarete hakaretle cevap verip sizlerin peşinden banlanmayı.işte onlar hep tuzak. Orda durcaksınız. İçinizden 10a kadar sayacaksınız. Ama eşsiz zihnim ve sabrım kıvrak zekamla perçinleşince ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Tatlı dil yılanı deliğine sokarmış. Hayat güzel kıymetini bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?