Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Yav iki kez yuva yıkmaya teşebbüs etmiş kadına ne emptisi, herkes mi sevgi pıtırcığı oldu konuda?
Kadın ne diyor ? İkisinin de evli olduğunu sonradan öğrendim diyor.Gerci yaşça büyük olduklarina göre evli olma ihtimali yüksekti ama yine de eleştirirken de saygılı olunabilir değil mi ? Düşündüğü ve yaptığı bir yerde birbirini tutmamış ve nefsine kapılmış olamaz mı ki zaten bıraktım ikisini de diyor.

Biri 28 diğeri 53’müş. Aslında mesele hata yapması değil mesele burada takındığı pişkin ve kışkırtıcı tavır.

Biri 28 diğeri 53’müş. Aslında mesele hata yapması değil mesele burada takındığı pişkin ve kışkırtıcı tavır.
İlk sayfalarda sakindi sonradan gelen hakaretlere göre tepki vermeye başlamıştır.İlk sayfaları okumuştum bir de konu uzayınca nereye vardı acaba diye girip baktım bayağı üzerine gidilmiş.Yenilir yutulur yorumlar değil ama bazilarininki..

Yalnız, konu sahibi insanı çileden çıkartacak kadar rahat. Onu da göz ardı etmeyelim, profesyonel bir soğukkanlılık ve pişkinliği var.
4 tane ilacım var yav.çok ağır antidepresanlar 2si.diğeri kalp ilacı. Bir diğeri uyku ilacım. onlar olmasa da sakinim gerçi yapım öyle. Herkes bunu diyor bana çok sakinsin...Napayım ki başka. Pişkin arsız utanmaz değilim sadece sakinim. Hatalarımdanda döndüm bedellerini de ben ödedim.bana kötü kötü yazanlar değil.

Dr yemin ederim ki söyledi bunu. beynindeki korteks sistem biraz bozulmuş dedi.Düzeltilir dedi. düzeltemediler de yarım akıllı idare ediyom. Sen çok cici bi insansın asıl sağol.

Dr yemin ederim ki söyledi bunu. beynindeki korteks sistem biraz bozulmuş dedi.Düzeltilir dedi. düzeltemediler de yarım akıllı idare ediyom. Sen çok cici bi insansın asıl sağol.
Sen bir işe girip sosyal hayata karışsan, o ihtiyar sapıktan uzak dursan normal bir insan olursun. Ben biraz fazla iyi niyetli bir insanım belki ama bundan sonra tanıştığın erkeklerden e devlet garantili bekarlık belgesi isteyeceğine eminim. Düzgün bir doktorla terapilerine devam et ve kendine uğraşlar bul, zihnini başka şeylerle oyala ki sürekli geçmişe dönme. Başarma şansın çok yüksek emin ol.

bir başka gün evli adamla birşeyler yazsın linç edeceğim.umarım bu konudan ders almıştır

Sen iyi bir insansın.
Çalışıcam evde çok boğuldum bunaldım. Yemin ederim ki kimlik sorucam artık bana neler ettiler boşluktayken. Başarırım dimi

Sen iyi bir insansın.

Çalışıcam evde çok boğuldum bunaldım. Yemin ederim ki kimlik sorucam artık bana neler ettiler boşluktayken. Başarırım dimi
boşlukta diye bir şey yok.hepimiz ne sıkıntılar yaşıyoruz ne çaresizliklere düşüyoruz gidip eşimizi aldatmıyoruz ama.ya da evli adam bulmuyoruz.bu bahaneleri bırakmadığın sürece bir arpa boyu yol alamazsın

bir başka gün evli adamla birşeyler yazsın linç edeceğim.umarım bu konudan ders almıştır
Ben umutluyum. Daha önce de yazdım konusuna bu evli hayvanların hiç mi kabahati yok ayol. Başlarken evli olduklarını gizlediler diyor. Öğrendiğinde de şokla bocalamış, çok cahil ve saçma bir şekilde evlendiği için aptalca şeyler yapmış. Masum göstermek değil amacım ama pişmanım tekrarlamayacağım diyen insana bir şans vermek lazım diyorum ben de. Ama sana hak veriyorum. Evliymiş beni kandırdı diye tekrar gelirse meydan dayağı atmak lazım.

Sen iyi bir insansın.

Kimlikte medeni hal kısmı yok artık, e devletini açtır, gözünle gör istersen her şeyi başarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…