kiz bende silikonlu emzirdim ne tesaduf bak goruyor musun pirinc maskesini de yapcam izindeyim lutran
Merhabalar. Annem boşanmak istiyor ama düzenli bir geliri olmadığı için cesaret edemiyor. Yani hayatında hiç çalışmamış bir sigorta girişi dahi yok. Babası var, doksan yaşında neredeyse. Boşandıktan sonra ya da boşanma aşamasında babası vefat ederse onun maaşını alabilir mi? İnternette yüzdelik olarak farklı şeyler yazıyor net yanıt bulamadım. Yani kimi sayfalarda yetim maaşı olarak emekli maaşın %25'i verilir deniyor kimi sayfalarda ise %50'si. Bu kadar basit bir şey için avukata danışmaya gitsem mi karar veremedim. Anneannem vefat etti ve başka eşi olmayan kızı yok bu arada. Bilginiz var mı acaba?Ölüm halk arasında anılan adıyla dul ve yetim aylığı hak sahipleri paylaşımı sınırları kanunlarla belirlenmiştir. Buna göre ölüm aylığı paylaşımı şu şekilde yapılır.
- Sadece eşe aylığın %75’i
- Çalışan veya emekli maaşı olan eşe aylığın %50’si
- Eş ve 1 yetim olması halinde aylığın %60’ı eşe ve %30’u yetime
- Eş ve 2 yetim olması halinde aylığın %50’si eşe ve yetimlere %25-25
- Tek yetimin hak sahibi olması halinde aylığın %50’si
- İki yetimin hak sahibi olması durumunda %40-40 paylaşım esas alınır.
Emzirmeden sonra eskisi gibi kaldı mı yoksa boşa gitmiş gibi mi oldu estetik acaba?kiz bende silikonlu emzirdim ne tesaduf bak goruyor musun pirinc maskesini de yapcam izindeyim lutran
Sen iyi bir insansın.
Çalışıcam evde çok boğuldum bunaldım. Yemin ederim ki kimlik sorucam artık bana neler ettiler boşluktayken. Başarırım dimi
yalnız sevişme değil tecavüz bu. buraya yazacğına aslında polise gitsen daha iyi olurÜstüme çıkmıştı alt kıyafetimi soyup. Uykum ağır. Ve sürekli karabasan görürüm. Zor haraket etmiştim.
Yukarda ki açıklamaya göre %50, avukat yerine olduğunuz yerde ki sigortalar kurumuna gitseniz, en doğru bilgiyi alırsınız.Merhabalar. Annem boşanmak istiyor ama düzenli bir geliri olmadığı için cesaret edemiyor. Yani hayatında hiç çalışmamış bir sigorta girişi dahi yok. Babası var, doksan yaşında neredeyse. Boşandıktan sonra ya da boşanma aşamasında babası vefat ederse onun maaşını alabilir mi? İnternette yüzdelik olarak farklı şeyler yazıyor net yanıt bulamadım. Yani kimi sayfalarda yetim maaşı olarak emekli maaşın %25'i verilir deniyor kimi sayfalarda ise %50'si. Bu kadar basit bir şey için avukata danışmaya gitsem mi karar veremedim. Anneannem vefat etti ve başka eşi olmayan kızı yok bu arada. Bilginiz var mı acaba?
Teşekkür ederim.Yukarda ki açıklamaya göre %50, avukat yerine olduğunuz yerde ki sigortalar kurumuna gitseniz, en doğru bilgiyi alırsınız.
Hiç bozulmadı çok iyilerEmzirmeden sonra eskisi gibi kaldı mı yoksa boşa gitmiş gibi mi oldu estetik acaba?
Herkes emzirince çok sarkıyor estetik parası da boşa gidiyor diyor da o yüzden sordum. Teşekkür ediyorum.Hiç bozulmadı çok iyiler
Kimsede bilmiyor.anlamıyorlar bile
Yok tam olarak öyle değil.ittiğimde zorlamadı.zorlamaz. Eski alışkanlığı işte.eskiden her gece böyle olurdu. Bidaha yapamaz artık eve de almıyorum çünkü boşandığımıza alışması lazımyalnız sevişme değil tecavüz bu. buraya yazacğına aslında polise gitsen daha iyi olur
daha emziriyorum sonrasini bilemicem ama hafif bi sarkma oldu simdilikEmzirmeden sonra eskisi gibi kaldı mı yoksa boşa gitmiş gibi mi oldu estetik acaba?
Sanki sivrisinekDedeyi eve almayin, birgun ters aniniza denk gelir uykunuzda vurursunuz ölür
şu yoruma az güleyimmmmm.zu ha ha haSanki sivrisinek
Sesli güldümSanki sivrisinek
bu dedeyi iyice merak ettim.hani 30 larını geçen kadınlara sitede teyze diyen aklı evvel boş kadınlar var da bu adam gerçekten dede.yaş 75 i geçmişSesli güldüm
Yaş 75 te olsa iş bitmemişbu dedeyi iyice merak ettim.hani 30 larını geçen kadınlara sitede teyze diyen aklı evvel boş kadınlar var da bu adam gerçekten dede.yaş 75 i geçmiş
çat diye ezecekler ama adamı.baksana yapıştır sinek gibi çat çat denmiş.dede züğürt ağada ki dededen bile beterYaş 75 te olsa iş bitmemiş
Biz güldük bı miktarBu konuyu takip etmedim çok mu şey kaçırdım ya59 sayfada okunmaz ki
Konu sahibi haklısın arkandayım. Sana yorum yapmadan olmaz dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?