Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Merhabalar. Annem boşanmak istiyor ama düzenli bir geliri olmadığı için cesaret edemiyor. Yani hayatında hiç çalışmamış bir sigorta girişi dahi yok. Babası var, doksan yaşında neredeyse. Boşandıktan sonra ya da boşanma aşamasında babası vefat ederse onun maaşını alabilir mi? İnternette yüzdelik olarak farklı şeyler yazıyor net yanıt bulamadım. Yani kimi sayfalarda yetim maaşı olarak emekli maaşın %25'i verilir deniyor kimi sayfalarda ise %50'si. Bu kadar basit bir şey için avukata danışmaya gitsem mi karar veremedim. Anneannem vefat etti ve başka eşi olmayan kızı yok bu arada. Bilginiz var mı acaba?

Sen iyi bir insansın.

Çalışıcam evde çok boğuldum bunaldım. Yemin ederim ki kimlik sorucam artık bana neler ettiler boşluktayken. Başarırım dimi

kimlik sormana gerek yok ki zaten ikinci adamın evli olduğunu biliyordun. birkaç keredir kimlik sorucam falan yazmışsın artık evli adamları tercih etmeyeceğim yazman lazım.

Üstüme çıkmıştı alt kıyafetimi soyup. Uykum ağır. Ve sürekli karabasan görürüm. Zor haraket etmiştim.
yalnız sevişme değil tecavüz bu. buraya yazacğına aslında polise gitsen daha iyi olur

Yukarda ki açıklamaya göre %50, avukat yerine olduğunuz yerde ki sigortalar kurumuna gitseniz, en doğru bilgiyi alırsınız.

yalnız sevişme değil tecavüz bu. buraya yazacğına aslında polise gitsen daha iyi olur
Yok tam olarak öyle değil.ittiğimde zorlamadı.zorlamaz. Eski alışkanlığı işte.eskiden her gece böyle olurdu. Bidaha yapamaz artık eve de almıyorum çünkü boşandığımıza alışması lazım

Emzirmeden sonra eskisi gibi kaldı mı yoksa boşa gitmiş gibi mi oldu estetik acaba?
daha emziriyorum sonrasini bilemicem ama hafif bi sarkma oldu simdilik

Ne hayatlar var. Gercekten enteresan. Dedeyi eve almayin, birgun ters aniniza denk gelir uykunuzda vurursunuz ölür, ugras dur sonra. Ayrica oyle sapik birinin nesine aciyip uzuluyorsunuz anlamiyorum. Eski es, mevcut es farketmez, taraflardan biri istemiyorken riza disi birlikte olmak tecavuzdur.

Bu konuyu takip etmedim çok mu şey kaçırdım ya 59 sayfada okunmaz ki

Konu sahibi haklısın arkandayım. Sana yorum yapmadan olmaz dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…