- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.231
- 798
en son slikonlu memeler ve yüz maskesinde kaldıydık sanırsamBiz güldük bı miktar
Olmadı adamın suratına sheltox sıksın gece yanasirsa hdhhdhdçat diye ezecekler ama adamı.baksana yapıştır sinek gibi çat çat denmiş.dede züğürt ağada ki dededen bile beter
Olmadı adamın suratına sheltox sıksın gece yanasirsa hdhhdhd
en son slikonlu memeler ve yüz maskesinde kaldıydık sanırsam
Bence güzel olurdu suratının ortasınaSineklikle patlatmak olmaz şimdi
memelerim slikon dedi öyle emzirdim dedi.ben de dede yaptırttırdı sandım ama değilmiş.kendi para biriktirip yaptırtmış.dede masummmTövbeee
Bence güzel olurdu suratının ortasına
memelerim slikon dedi öyle emzirdim dedi.ben de dede yaptırttırdı sandım ama değilmiş.kendi para biriktirip yaptırtmış.dede masummm
Sen bence baştan oku, çok aksiyonlu bı konuydu, kk da unutulmazlara girer Lutran'in dedesiahahaha eşim şu an karşımda neden güldüğümü anlamaya çalışıyor yapmayın
hah ben de nerede bu kadın diyordummm.nasıl oldu cildin?hislerin nedir?hazırlaması zor oldu mu karışımı?kafamda deli sorularBen bugun pirinc maskesi yaptim
İşe yaradı mı kız?Ben bugun pirinc maskesi yaptim
Sen bence baştan oku, çok aksiyonlu bı konuydu, kk da unutulmazlar girer Lutran'in dedesi
Neler neler. Konuda aşk, acı, göz yaşı, entrika, hatta yüz maskesi tarifi bile var. Okumayan çok şey kaybeder.Bu konuyu takip etmedim çok mu şey kaçırdım ya59 sayfada okunmaz ki
Konu sahibi haklısın arkandayım. Sana yorum yapmadan olmaz dedim :)
ahahhaahh burdakinden farkli bi tarif ogrendim krem gibi oluyor yuzum gergin gergin oldu 5 dk sonra yikadim dayanamadimhah ben de nerede bu kadın diyordummm.nasıl oldu cildin?hislerin nedir?hazırlaması zor oldu mu karışımı?kafamda deli sorular
birden 31 yasimdan 21 yasima isinlandimİşe yaradı mı kız?
sen beni görsen haline şükredersin.dün 7 saat güneşte kaldım ıstakoz gibiyim.dr bir torba krem verdi.insan içine çıkacak halim yohhhhahahhaahh burdakinden farkli bi tarif ogrendim krem gibi oluyor yuzum gergin gergin oldu 5 dk sonra yikadim dayanamadim
hemen bi pirinc maskesi yap porselen gibi bembeyaz olursunsen beni görsen haline şükredersin.dün 7 saat güneşte kaldım ıstakoz gibiyim.dr bir torba krem verdi.insan içine çıkacak halim yohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?