Bir umut diyorum acaba olur mu diyorum. Sonuçta ayıp günah hiçbir şey yok. İkna olurlar mı acaba diyorum bilmiyorumIkna olması zor. Bu yönde ön yargı çok. Ama biraz bekleyin. Yada resit insanlarsınız yuvanızı kurun kimse karışamaz. Gecmis olsun..
zamanla kabullenirler tabi eğer erkek arkadaşınız ilişkisinin arkasında durursa. ama siz ruhen herşeye hazırlayın bence kendinizi
Önemli olan arkamda durması biliyorum çok şükür bana laf söyletmemiş seviyorum demiş susmuş savunmuş ama bakalım ..Öfff geri zekalılar. Ya sizi seçecek ya boyun eğecek, eğer ayrılırsanız üzülmeyin. Zihniyet belli.
Şunu unutmayın eğer erkek gerçekten seviyorsa önünde hiç kimse hiç bir şey duramaz
Yalanla dolanla kurulması , belki ileride öğrenirler bilemeyizKeşke söylemeseydi ailesine .. sonuçta çok kısa bi evlilik çoluk çocuk yok.ailene de tembihlerdin.. kendi aranızda ufak bi nikah .. nerden bilecekler..
Bir umut diyorum acaba olur mu diyorum. Sonuçta ayıp günah hiçbir şey yok. İkna olurlar mı acaba diyorum bilmiyorum
Unutmak istemiyorum bir şans bir çaba yok muErkek. Arkadaşını unut bence.o ve ailesi ithamlarını ve büyük konuşmalarının bedelini ödeyecekler.istese söylemezdi erkek arkadaşın.
Belki pes etmedikçe dik durdukça kırılır inatlarıhakkınızda hayırlısı olsun, ailesinin ikna olacagını düşünmüyorum canım benim senin yanında olup evlenirsenizde insallah huzur verirler.
1 i haric hepsi duldu yanlis bilmiyorsam.Gercekten tuhaf peygamberimiz bile ilk esi dul biriydi. Tabi ki kötü bir durum degil bunu dusunememelerine bende anlam veremiyorum. Ulkecek hâlâ gelisemedik hâlâaa... surekli surekli gundemde tutmasın inada binerler. Biraz bekleyin bakalim. Kaderinde varsa zaten olacaktir.
Ama canım benim sana bir şey söyleyim mi bu işin %99’u senin sevdiğin çocukta bitiyor yani sevgilinde ... Bir erkek seviyorsa ne yapar eder kadınını alır .. onu yüzüstü bırakmaz gerekirse anasını babasını karşısına alır sevgi aşk böyle bir şey ...ayrıcada anne babada bir yere kadar yani herkeze bir aile kuruyor... adamla koyun koyuna bir ömür geçirecek olan sensin ...Valla bizim ülkemizde çok katı aileler.. ne bilim Kız erkekten 1-2 yaş büyük olsa hemen geline kart kadın derler.. Arkasından dedikodu yaparlar.. Öyle evlenmiş boşanmış kadınları zaten söylemeye gerek bile yok ne düşündüklerini biliyorsunuz işte... şekil a da görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?