Boşandığım için ailesi beni istemiyor..

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Hanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin

zamanla kabullenirler tabi eğer erkek arkadaşınız ilişkisinin arkasında durursa. ama siz ruhen herşeye hazırlayın bence kendinizi
Öfff geri zekalılar. Ya sizi seçecek ya boyun eğecek, eğer ayrılırsanız üzülmeyin. Zihniyet belli.
Önemli olan arkamda durması biliyorum çok şükür bana laf söyletmemiş seviyorum demiş susmuş savunmuş ama bakalım ..

Şunu unutmayın eğer erkek gerçekten seviyorsa önünde hiç kimse hiç bir şey duramaz
Keşke söylemeseydi ailesine .. sonuçta çok kısa bi evlilik çoluk çocuk yok.ailene de tembihlerdin.. kendi aranızda ufak bi nikah .. nerden bilecekler..
Yalanla dolanla kurulması , belki ileride öğrenirler bilemeyiz daha kötü olur diye düşündük.

Erkek. Arkadaşını unut bence.o ve ailesi ithamlarını ve büyük konuşmalarının bedelini ödeyecekler.istese söylemezdi erkek arkadaşın.

Bir umut diyorum acaba olur mu diyorum. Sonuçta ayıp günah hiçbir şey yok. İkna olurlar mı acaba diyorum bilmiyorum

Gercekten tuhaf peygamberimiz bile ilk esi dul biriydi. Tabi ki kötü bir durum degil bunu dusunememelerine bende anlam veremiyorum. Ulkecek hâlâ gelisemedik hâlâaa... surekli surekli gundemde tutmasın inada binerler. Biraz bekleyin bakalim. Kaderinde varsa zaten olacaktir.

hakkınızda hayırlısı olsun, ailesinin ikna olacagını düşünmüyorum canım benim senin yanında olup evlenirsenizde insallah huzur verirler.

Aşagı gitsem sakal yukarı çıksam bıyık durumuna dönmüş resmen.

Ailesi hep huzurunuzu kaçırır evlenecekseniz uzakta oturun.eğer anasının babasının dibinde duracaksa hiç evlenmeyi düşünmeyin

Valla bizim ülkemizde çok katı aileler.. ne bilim Kız erkekten 1-2 yaş büyük olsa hemen geline kart kadın derler.. Arkasından dedikodu yaparlar.. Öyle evlenmiş boşanmış kadınları zaten söylemeye gerek bile yok ne düşündüklerini biliyorsunuz işte... şekil a da görünüyor..

1 i haric hepsi duldu yanlis bilmiyorsam.

Ama canım benim sana bir şey söyleyim mi bu işin %99’u senin sevdiğin çocukta bitiyor yani sevgilinde ... Bir erkek seviyorsa ne yapar eder kadınını alır .. onu yüzüstü bırakmaz gerekirse anasını babasını karşısına alır sevgi aşk böyle bir şey ...ayrıcada anne babada bir yere kadar yani herkeze bir aile kuruyor... adamla koyun koyuna bir ömür geçirecek olan sensin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…