Boşandığım için ailesi beni istemiyor..

Ne kadar sacma olmamis bosanmissiniz ne var bunda kendi kizlari yegenleri de bu durumu yasayabilir. Toplum olarak dul damgasi vurmaktan dul kadinlara kotu kadin kocamizi elimizden alacak kadin yada erkeklerin aklindan o pis dusunceleri nasil sileriz bilmiyorum. Ama onemli olan burada erkek arkadasiniz eger o ailesine sozunu gecirirse ve kararli olursa evlensenizde size bulasamazlar. Ama yok arkadasiniz ikna etti ama ailesinn hala dili pabuc gibiyse cok cekersiniz herseyde bunu hatirlatma ihtimalleri var ki bu daha kotu. Bence ilk etapta soylemekte dogru yapilmis ilerde ogrenmek daha kotu olabilirdi evlenmeden herkesin ne oldugunu gormen senin icinde daha iyi olur acele etme zamana birak hakkinda en hayirlisi neyse o olsun

Bosanmis olunca noluyor ki? Hirsizlik mi yaptiniz? Adam mi oldurdunuz? Kadina cocuga tecavuz mu etdiniz? Ne var yani bu kadar dert edinecek? Bekar kizlarin hepsi ahlak abidesi mi? bosanmak mi ahlaksizlik?

Benim bir akrabagim Nisan atmış bir kız ile evlenmek istiyordu. Kiz ve ailesi cok iyidiler. Tanışmak nasip oldu. Oglanin Babası nuh dedi peygamber demedi istemedi o evliliği. Sonunda adam "babamı çiğneyemem" diye kızdan vazgeçti cok sevdiği halde. Ayrılığı kiz başkası ile evlenmişti. Onu tekrar gördüğünde hamileydi.ikiside ağladı orda. Yani işiniz zor. Ikna olsalar bile böyle zihniyetdeki insanlar bunu ömür boyu gözünüze sokar. İnsallah bizimkiler gibi olmazsınız

Ay çok kötü yaa bu kadarına da pess

Ben de sizin gibiydim. Esim kendi ailesiyle zaten gorusmuyordu,problemlilerdi. Hic soylemedi. Biz evlendikten cok sonra ogrendiler,ki onu da ben soylemistim.

Gerci benim esimin ailesiyle durumu farkliydi,ayri da yasiyorlardi,dugune bile davet etmemistik. Keske siz de hic soylemeseydiniz.

Ayrica kp adayinizin o “dul kari” tamlamasini hayat oyle bir karsisina getirir ki. Umarim kizi yoktur.

Ya da şöyle olabilir bazı ruh hastası erkekler fırtınalı ilişkiler yaşamaya bayılıyorlar... yani kadın bunun peşinden süründürecek ihanet edecek canını yakacak ...bunların da hoşuna gidiyor . şeytan Azapta gerek derler ya!!..

Siz dul değil bekarsınız. Eğer erkek arkadaşınız ailesine rest çekecek olsaydı ceketini alır, çıkıp giderdi o evden. Size de şu an bir şey yansıtmazdı. Ayrıca sizin hakkınızda bu şekilde konuşan bu terbiyesiz insanlarla gerçekten sürekli görüşmeyi mideniz alacak mı? Hadi diyelim resti çekti sevgiliniz. Şu an ailesini silse bile bir gün muhakkak geri barışır. Peki o zaman siz ne yapacaksınız? Ben olsam “ Ailene selam söyle. Benim utanılacak bir şeyim yok. Asıl ben onlarla bir arada bulunmayı kendime hakaret sayarım.” diye haber yollar ve ayrılırım.

Bekle....
Dönerse senindir iskenderse benim :)

Saka bir yana burda senin yapabileceğin birsey yok. Eger ben seni istiyorum derse sende kötülük olsun istemiyorsan ailesine sevdirmeye calisirsin yada seni birakirsa zaten doğru bir insan değilmiş.
Sen karari ona birak seni birakmamasi için ugrasma hemde test etmis olursun

Hayırlısı yüreğim acıyor

İlla olmalı diye kendinizi şartlamayın.
Çok umutsuz da olmayın.
Ben olsam kendimi hazırlayıp beklemede kalırdım.
Ama eğer kabul ederseniz de kayınpeder adayınız çok çiğ bir insan.
Dul karı ne demek ya!Kendi kızı olsa böyle deseler ne hissederdi acaba..
Hala zihniyet orta çağda.Çok üzücü.
Beklemede kalın.
Hayırlıysa olur ama ailesi zorla onay verse de sizi tamamen kabul etmeyecekler gibi görünüyor.

Bunu kabul ediyorsanız devam edin..

Kimi insanların bu ön yargilarindan ve toplum baskilarindan nefret ediyorum...

Erkek arkadaşiniz sevgisinin arkasinda durursa olur canim. Biraz zamana birakin bakalim sakinler belki.

Eger babasinin cekindigi lafini dinledigi bir buyugu warsa, sevgiliniz o kisiye rica etsin, babasinla birde o konussun etkili olabilir.

Klasik Türk erkeği aile yapısı canım. Üzülme artık olan olmuş. Ailesi istemiyorsa fikirlerinin değişeceğini hiç sanmıyorum. Zaten böyle ailelerin istemediği evliliklerde hep birşey çıkıyor ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…