1 i haric hepsi duldu yanlis bilmiyorsam.
BiliyorumNet hatirlamiyorum esasen yanlis olmasin Tum evliliklerinin hikmeti var. Buarada ilk esi kendisinden buyuktu de Hz Hatice(r.a)
Ay çok kötü yaa bu kadarına da pessBenim bir akrabagim Nisan atmış bir kız ile evlenmek istiyordu. Kiz ve ailesi cok iyidiler. Tanışmak nasip oldu. Oglanin Babası nuh dedi peygamber demedi istemedi o evliliği. Sonunda adam "babamı çiğneyemem" diye kızdan vazgeçti cok sevdiği halde. Ayrılığı kiz başkası ile evlenmişti. Onu tekrar gördüğünde hamileydi.ikiside ağladı orda. Yani işiniz zor. Ikna olsalar bile böyle zihniyetdeki insanlar bunu ömür boyu gözünüze sokar. İnsallah bizimkiler gibi olmazsınız
Dil konusunda eğitim almış biri olarak söylüyorum ki... tdk kılavuzuna göre dul hem boşanmış hem de kocası ölmüş kimse için kullanılan bir terimdir. terim doğru yaniDaha dul kime denir bunu bilmeyen insanlarımız.. Gercekten cehalet ne kötü bir illet.
Hayırlısı yüreğim acıyorBekle....
Dönerse senindir iskenderse benim :)
Saka bir yana burda senin yapabileceğin birsey yok. Eger ben seni istiyorum derse sende kötülük olsun istemiyorsan ailesine sevdirmeye calisirsin yada seni birakirsa zaten doğru bir insan değilmiş.
Sen karari ona birak seni birakmamasi için ugrasma hemde test etmis olursun
İlla olmalı diye kendinizi şartlamayın.Hanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin
Çokta büyük konuşmuş kendisi bravo.Terbiyesiz pislik ya ahlaksıza bak.Evlenip boşandığınız onları niye ilgilendirir ki ayrıca?Bilmeleri gerekmezdiBen bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?