• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığını sevgilisinden saklıyor

Canım baya özel bi konu kısaca ailesine karşı göstermelik olarak.
Ailesine karşı neyi göstermeye kalkmış bir anlasak, sonuçta sizin ve arkadaşınızın kimlik verilerini bilmiyoruz burada paylaşmanızda ne gibi bir sakınca olabilir ki ?

Zorla ona sahip olundugunu söylemis arkadisiniz ve sevgilisi olgunlukla karsilamis ve bunu takmiyor, yani siz öyle diyorsunuz, bunu anlata bilen bi insan ve karsidan olumlu bi tepki alan bi kisi, nasil olurda mecbur birakildigi bi evliligi anlatamaz? Ayrica baska birlikteliklere zorlanmis bi kadin ailesine söylemekle tehdit ediliyor ve bunun üzerine bi evlilik yasiyor, kisiler ondan sonra susuyormu?zorla yapilmis bi evlilik nasil oluyorda anlasmali gibi bir sene sonra sonlandirila biliniyor? Bunca seylere itilen bi kadini nasil oluyorda daha önce tehdit edip her istediklerini yaptiran kisiler simdi rahat birakiyor? Yada arkadasiniz hic korkmuyormu, kendisi anlatmassa bigün bu kisiler yine ortaligi karistirir diye? Yok bukadar tehlikeli kisiler degilse gecmistekiler neden korkup bunca seye izin vermis? Tecavüzü sikayet etmemis? Kusura bakmayin, oturmayan o kadar nokta varki... Otursun herseyi aciklasin, sonra devam mi tamam mi görülür...:KK14:

Kızlar herkese iyi geceler,
Konuyu kendim için değil bir arkadaşım için açıyorum. Öncelikle size arkadaşımdan ve ilişkisinden bahsedeyim. Arkadaşım daha önce kağıt üzerinde bir evlilik yapmış bende bunu yeni öğrendim, benden yardım istediği için anlatmak zorunda kaldı yani.. Erkek arkadaşı daha önce evlilik yapmamış ve biraz asabice biriymiş.

İlişkileri yaklaşık 2 yıldır devam ediyor, gel gelelim kız aileyle falan da tanışmış ve aile istemeye gitmek istiyormuş. Ancak arkadaşım bu formalite evliliği erkek arkadaşından gizlemiş daha doğrusu söylemeye bir türlü cesaret edememiş. Şu an düşündüğü bu konuyu ona nasıl anlatacağı, alacağı tepki ne olursa olsun anlatmak istiyormuş ancak nasıl anlatacağını bilemiyormuş.

Ben kendimce bazı fikirler verdim ancak hiçbiri tatmin edici olmadı. Akıl akıldan üstündür deyip size danışmaya karar verdik.

Sevgili KK üyeleri, yorumlarınız çok değerli ve önemli, herkese çok teşekkürler.
NOT: Kağıt üzerinde evlilik yapma nedeni ailesine karşı göstermelik olarakmış kızlar. Baya hassas bir durum.
Kağıt üzerinde evli olması değil de,sorun nedeni.Kendi ailesine bile,sebep ne olursa olsun böyle bir oyun yapan insanla evlenip evlenmemeyi düşünmeli insan.

konu özelse ve öğrenemediğimiz nedenlere nasıl yorum yapalım?

Sevgilisi başına gelenleri biliyo ama, bekaret olayını, tecavüz vs. sadece nikah olayını bilmiyo.

elotik , konunun daha travmatik tarafları anlatılmasına rağmen nikahın gizlenmesini anlayamadım. 2 yıl içinde diğer tüm travmaları anlatıp nikahı gizlemesi şüpheli bulunacaktır. Ve daha önce anlattıklarının doğru olup olmadığını düşünecektir karşısındaki kişi.

Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu

bunu kmse kabul etmez

Akıl var mantık var bu durumda akla gelebilecek en son şey kağıt üstünde evliliktir. Ben hikayeye pek inanmadım.

1) Başına böyle bir şey gelmiş kız gider şikayetçi olmakla tehdit ederdi ya da şikayetçi olur adamı da arkadaşlarını da. Adam savcıyı polisi gördü mü korkusuna ailesine falan da anlatamazdı. Cinsel saldırı suçundan ceza alacak boru mu...

2)Velev ki şikayetçi olacak cesareti yoktu, yine de evlenmesini mantıklı kılmaz. Evlenerek bakire olmamasına meşru bir kılıf mı buldu ailesine karşı? Sonuçta bekaretini doktora gidip diktirebilir ve de hayatına bakire olarak devam edebilirdi, sırf bunun için evlenilmez. Evlenmekten daha kolay bir çözüm bu çünkü. O adamı da şikayetçi olacağım tehdidi ile sustururdu...
Yani bu tür şeyleri yaşayıp mağdur olan bir sürü kız var o tek değil kızın açıklaması makul gelmedi bana...

Erkek arkadaşı da inanmayacaktır, dahası böyle bir şeyin 2 yıldır söylenmemesi ailelerle tanışma aşamasına gelindiği halde...bilemiyorum.

Anlatılan olay çok kötü ve iğrenç bir durum. exxwoman'a katılıyorum. çözümü olan şeylerde kimseye boyun eğilmemeli sonrası daha çıkılmaz hal alıyor. ilk tecavüzden sonra şikayet etmiş olsaydın. sonrasında ne başka erkekler olurdu. resmen erkek arkadaşı hayat kadını gibi çalıştırmış. arkadaşınız bence söylesin, evliliğini ve bu olaylar sır değil siz ve birçok insan biliyor. arkadaşınızın yaşadığı çok kötü bir durum bir sürü erkek onu farklı tanıyor. gerçi tecavüzü ve erkeklere satılmayı kabul eden biri evliliğide kabul eder diye düşünüyorum.

Arkadaşınız bu durumu anlatsın ve bu kadar ciddi bir konuyu kimseye sölemedim , seninlede ilk tanıştığımızda söyleyemezdim. Ama artık bu kadar cidddi olduğumuza göre söledim seni kandıramaz yada yalan söyleyemezdim. Kararına da saygı duyarım ama seni çok seviyorum desin bence. En azından bu kadar geç söylemesine bir neden olabilir.

Back
X