• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığını sevgilisinden saklıyor

Tabi ailesine göstermelik nikahtı zaten..

Evleneceği kadının ailesinin yanında böylesi ciddi bir şey hakkında yalan söyleyeceğini, olayı çarpıtacağını düşünürse de hiç evlenmesinler zaten. Ama her türlü senaryoya hazırlasın kendini, kabul etmeyebilir bu durumu, o zaman kendi derdine yansın, itiraf anında fırsat bulmuşken herşeyin söylenmesi şart :(

Canım ben de anlamadım ama onun psikolojisini bilemiyorum ki başıma öyle şeyler gelmediği için Allah korusun. O yüzden de yargılayamıyorum işte.

Açıkçası sevgilisinin buna sinirleneceği aklıma yatmıyor. Çünkü geçmişindeki olayı problem etmemiş ki bunu etsin.
Allah yardımcısı olsun.

Canım inan onu ben de anlamadım ama psikolojisini bilemiyorum ki başına gelenler anlar ancak Allah korusun bize kolay ona zor gelir.
Evet cnm haklisin yazik olmus kiz cagizada cok uzuldum hangi psikolojinin icerisinde oldugunu bilemeyiz tabikide

Evleneceği kadının ailesinin yanında böylesi ciddi bir şey hakkında yalan söyleyeceğini, olayı çarpıtacağını düşünürse de hiç evlenmesinler zaten. Ama her türlü senaryoya hazırlasın kendini, kabul etmeyebilir bu durumu, o zaman kendi derdine yansın, itiraf anında fırsat bulmuşken herşeyin söylenmesi şart :KK43:
Haklısın canım en kötüsüne hazırlıyo kendini zaten şimdiden üzülüyo bakalım ne olacak..

eğer formalite evlilik yaptığı adamla görüşüyorsa yada ulaşabilecek durumdaysa sevgilisinin inanmadığı durumda yüzleştirebilir. bu olmazsa sevgilisine özel bir konu olduğu için her hayatıma girene anlatamazdım ama şimdi seninle gelecek planlıyorum cok söylemeye calştım ama zaman gectikce daha da zor oldu söylemek bu zamana kadar söyleyemediğim için özür dilerim seni kaybetmek istemiyorum falan vs. desin ve dümdüz anlatsın bencee..
valla film sahnesi gibi oluştu gözümde :)

eğer formalite evlilik yaptığı adamla görüşüyorsa yada ulaşabilecek durumdaysa sevgilisinin inanmadığı durumda yüzleştirebilir. bu olmazsa sevgilisine özel bir konu olduğu için her hayatıma girene anlatamazdım ama şimdi seninle gelecek planlıyorum cok söylemeye calştım ama zaman gectikce daha da zor oldu söylemek bu zamana kadar söyleyemediğim için özür dilerim seni kaybetmek istemiyorum falan vs. desin ve dümdüz anlatsın bencee..
valla film sahnesi gibi oluştu gözümde :)
çok güzel bu yaa canım çok teşekkür ederim ya valla içim kararmıştı.

çok güzel bu yaa canım çok teşekkür ederim ya valla içim kararmıştı.
valla canım arkadaşının durumu cok zor keşke önceden söyleseydi ama artık olan olmuş umarım hayırlısı olur yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

aıleye karsı formalıte evlılıkse, evlendıgınde aynı evde mı yasıyordu esıyle?
degılse aıleye karsı nasıl formalıte oldu onu anlayamadım.
sadece burası netlesırse daha sağlıklı yorum yapılabılır dıye dusunuyorum.

UOTE="elotik, post: 39878632, member: 434298"]İyi de bu nikah da geçmişi sonuçta ve sadece göstermelik bir nikah. Polise gidecek olan insan ailesinin duymasından da korkmazdı. Yargılamanızı değil yardımcı olmanızı istedik ki o kızcağız da biliyor hatasını. Yine de teşekkürler yorumunuz için.[/QUOTE]
Aslında yardımcı oldum. Erkekler daha mantıklı bakıyorlar olaylara bu bir gerçek anlatınca arkadaşı da bu ve buna Benzer şeyler düşünecek işte. Yani ister söylesin ister söylemesi n sonu yok gibi duruyor. Mantıklı düşünmek de ne zaman yargılamak oldu ki

aıleye karsı formalıte evlılıkse, evlendıgınde aynı evde mı yasıyordu esıyle?
degılse aıleye karsı nasıl formalıte oldu onu anlayamadım.
sadece burası netlesırse daha sağlıklı yorum yapılabılır dıye dusunuyorum.
Hayır canım ailesinin evinden ayrılıp okul arkadaşlarıyla ev tuttu diğer adamla para karşılığı evlendi zaten.

Böyle insanlari hic anlamiyorum.
Sen karsindaki insanin elinden böyle bir hakki nasil alirsin? Belki kabul etmeyecekti hic.
Iliskileri yalan üzerine kurulmus. Temeli saglam olmayan bina yikilmaya sallanmaya mahkum.

Ne yapabilir ki gercegi söylemekten baska? Evirip cevirip kivirmayla anlatsinmi bu durumu yani..
Kaybedecek zaten..kaybetmiyorsa o iliski saglikli yürümiyecek zaten.
Birde para karsiligi evlenmis :KK57::KK57:

Böyle insanlari hic anlamiyorum.
Sen karsindaki insanin elinden böyle bir hakki nasil alirsin? Belki kabul etmeyecekti hic.
Iliskileri yalan üzerine kurulmus. Temeli saglam olmayan bina yikilmaya sallanmaya mahkum.

Ne yapabilir ki gercegi söylemekten baska? Evirip cevirip kivirmayla anlatsinmi bu durumu yani..
Kaybedecek zaten..kaybetmiyorsa o iliski saglikli yürümiyecek zaten.
Birde para karsiligi evlenmis :KK57::KK57:
Başımıza gelmediği için biz anlayamayız tabi ki. Onun ne psikolojiyle öyle şeyler yaptığını yaşadığını bilemeyiz o yüzden ben yargılamıyorum.

[QUlotik, post: 39878721, member: 434298"]Hayır canım ailesinin evinden ayrılıp okul arkadaşlarıyla ev tuttu diğer adamla para karşılığı evlendi zaten.[/QUOTE]
Ee ailesi hiç mi demedi evinize gelelim diye. Ya da düğün falan olmadı mı kim karşıladı düğün masrafını falan. Hadi düğün olmadı diyelim ailesi hani nerde düğünde mi demedi. Bu kızın annesi mobilya bilmem ne alışverişine çıkmadı mı vs. Aklımda sorular sorular

Back
X