- 16 Aralık 2012
- 637
- 295
- 323
Erkek arkadaşı bakire olmadığını biliyo, isteğiyle olmadığını da biliyo..Sıkıntı büyük... Açık açık anlatması lazım fakat sonuç ne olur bilemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşı bakire olmadığını biliyo, isteğiyle olmadığını da biliyo..Sıkıntı büyük... Açık açık anlatması lazım fakat sonuç ne olur bilemiyorum.
Erkek arkadaşı bakire olmadığını biliyo, isteğiyle olmadığını da biliyo..
Umarım canım evlilik için adım atmak istiyorlar çocuk bekareti falan takmadı kafasına yaniVallahi uygar bir adamsa bir sorun yaşanmayabilir ama erkeklerin çoğu bu durumu sorun ediyor. Umarım ki adam arkadaşını gerçekten çok seviyordur.
Umarım canım evlilik için adım atmak istiyorlar çocuk bekareti falan takmadı kafasına yani
Erkek arkadaşı bakire olmadığını biliyo, isteğiyle olmadığını da biliyo..
Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu
Sorunun buyuk kismini biliyormus. Anlayisla karsilar gibime geldi.
Tamam o halde, çocuk evlenme teklif ettiğinde ben seninle evlenmeyi çok isterim ama benim böyle böyle bir durumum var, işler ciddileşmeden söylemek istemedim desin.
Bunları biliyor da kızın dürüstlüğünden bu kadar eminse, şimdiden sonraki söyleyeceklerine neden inanmasın? Kız önceki gibi anlatsın dürüstçe, kağıt üzerindeki evlilik diğer olayı anlatmaktan çok daha kolay.
Tamam canımOfffçok fena kıyamam ya benim dediğim şeyi yapabilir aslında. Ben sana özelden mesaj atacağım. Birşey anlatıcam
İyi de bu nikah da geçmişi sonuçta ve sadece göstermelik bir nikah. Polise gidecek olan insan ailesinin duymasından da korkmazdı. Yargılamanızı değil yardımcı olmanızı istedik ki o kızcağız da biliyor hatasını. Yine de teşekkürler yorumunuz için.Bekaret ayrı bir şey geçmişi ilgilendirmez sonuçta. Ama adama bugünün de yalan söylemiş vr iki senedir. Yumurta kapıya dayanınca da ne yapacağım diyor. Çünkü biliyor ki nikah işlemlerinde nüfus kayıt örneği falan alınca görünecek zaten. Hem kağıt üstünde evlilik yaptım demek tecavüze uğradım demekten daha basit heralde. Onu söyleyip bunu söylememesi ilginç. Ve böyle bir durumda polise gitmesi gerekir tehdide boyun eğmesi değil. Kağıt üzerinde evlilik yapınca adamdan kurtuldu ise polise gidince de kurtulurdu. Boşluk doldurun bence
Sevgilisi başına gelenleri biliyo ama, bekaret olayını, tecavüz vs. sadece nikah olayını bilmiyo.Bu is olmaz cok net bastan gizlenmis bazi seyler arti sevgilisi asabiymis bence sevgilisi birakir arkadasinizi ki arkadasiniz saklamis olsa bile muhakkak evraklardan cakar olayi oglan ! bence simdiden soylesin arkadasiniz yada hic soylemeden bitirsin olayi soylesede soylemesede bu saatten sonra guveni kalmaz ona sevgilisinin .. olay evlenmek degilmiski sadece daha ciddi konular varmis isin icinde ...
Kızlar çok teşekkür ederim, anlatacak o da ama nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyor, nasıl anlatsın ne yapsın?
Canım ben de anlamadım ama onun psikolojisini bilemiyorum ki başıma öyle şeyler gelmediği için Allah korusun. O yüzden de yargılayamıyorum işte.Akabinde böyle bir durum var diyebilirdi. Tecavüz olayını söyleyip bunu saklaması tuhaf. Anladım bir şey.
Kızlar çok teşekkür ederim, anlatacak o da ama nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyor, nasıl anlatsın ne yapsın?
Tabi ailesine göstermelik nikahtı zaten..Hiiiiç olmadı alır çocuğu ailesinin yanına götürür, evlilikten haberleri var heralde onların yanında söyler. Tanık, şahit her şey var ortamda. Kız aileden bunu gizlemiş olamaz. Asabiyet gösterirse de yanında insanlar olur, biterse orada biter.
Sonradan okudum yorumlari biliyormus oglan kabul etmis neticede ama bosandigini saklarsa cok net guven sarsar cunku nikah islemlerinde gozukur derhal soylesin .. benim anlamadigim neden sirf bosandigini gizlemiste digerlerini soylemis ki digerleri cok uzucu ve ciddi konular..Sevgilisi başına gelenleri biliyo ama, bekaret olayını, tecavüz vs. sadece nikah olayını bilmiyo.
Canım inan onu ben de anlamadım ama psikolojisini bilemiyorum ki başına gelenler anlar ancak Allah korusun bize kolay ona zor gelir.Sonradan okudum yorumlari biliyormus oglan kabul etmis neticede ama bosandigini saklarsa cok net guven sarsar cunku nikah islemlerinde gozukur derhal soylesin .. benim anlamadigim neden sirf bosandigini gizlemiste digerlerini soylemis ki digerleri cok uzucu ve ciddi konular..