- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
arkadaşım. empati yapmak için onun gibi rahatsız olmak lazım. değiliz biz.O zaman yargılayın kadını buyrun !
Biraz empati lütfen.
Kadının ruh psikolojik sağlığı yerle bir .
Zaten iyi drğil belli neyse ya tartışamam kimseyle.
Konular saklanabiliyormuÜyenin şu anda gözükmeyen konularını bilmediğiniz için bu şekilde düşünüyorsunuz.
Şurada yazdıklarını bir de önceden silinen tuttuğu günlükleri götürse bir psikiyatriste sorun kalmayacak aslında. Okuyan aklı selim herkes ters giden bir şeyler olduğunu fark eder zaten. İnatla konu sahibi, eski eşi arayıp aramama ve onun yeni eşine bunu yapıp yapmamaya taktığı için bu hususları es geçiyor. Belki doktora gidip eşimi unutamadım diye ağlıyor, boşanma psikolojisi sanıp biraz konuşup geri gönderiyorlar belki. Eski yazılarını okutsa yardımı olur. İşte biri yanında gitse detaylı anlatsa keşke.Bence biri polise filan haber vermeli
bu kadın bi hastaneye yatirilmali
o çocukları devlet bu saplantılı kadinla uckur delisi adamın elinden devlet almalı
daha huzurlu ve mutlu olurlar en azından
konular özel sadece adminlerin olduğu yerde bekler. hukuksal işlem olursa diye. sadece kaldırılır. ama silinmezKonular saklanabiliyormu
Nasıl yapilirkonular özel sadece adminlerin olduğu yerde bekler. hukuksal işlem olursa diye. sadece kaldırılır. ama silinmez
Lafına dikkat et !İlk çağda mı yaşıyorsun oldu olacak totem yapalım yağmur duası gibi topluca duaya çıkalım. Tedavi olması için uğraşıyoruz ne üstüne gitmesi. Psikolojik rahatsızlıklardan bihaber ninem gibi yazmayın şuraya bu kadına biri yardım etmeli o da duayla olacak iş değil.
Farkındayım canım ama bir yandanda düzelmek için çaba harcıyor.. Başa dönse bile bir ikilem içerisinde.
Daha kötü şeyler yazıp kadını dibe batırmak bana göre değil. Kadının canı yanmış ve bunun farkına varamayacak kadar o adamı çok seviyor.
Bana göre yeni birisi olursa düzelebilir.
Hayatımda bi o adamı görmüş galiba..
Düzelicek ben inanıyorum.
benim gibi düşünen biri daha. aynını yazdım. psikiyatristede psikoloğada gittiği yok.
Kadın araştırmadı 2 ayda evlendi diyorsunuzda siz bu adamın her türlü rezilliğini kendi gözlerinizle görmenize rağmen hala size dönmesini istiyorsunuz. Hangisi daha kötü sizce???İŞTE..kadın araştrmadı etmedi.. karı kız işi var dediler.. BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA KOCASINA SAHİP ÇIKSAYDI DEMİŞ.. benim ortak arkadaşlarıma...ama bu kadar insan ne gözle görüyor beni.. ben vazgeçtim.. yapamam..bana yakışmaz... 22 mayıs öncesi hiçbirşy olmamış pişamnlıkllar dile gelmemiş gibi olucam.. bana ağlama fotoğrafını göndermişti... hergün çocuklari çin ağlıyorum diye.. yalan olamaz.. buan dayanamadım. herkes bu akdar eleştiriyor ama.. evet buda geçeçek..artık önümüze bakmak lazım...
Aynısını söylüyorum sana ne bizim yorumlarımızdan ki aferin yargılayın diye atar yapıyorsun?!!Lafına dikkat et !
Adam akıllı yorumlar yap o zaman beni nasıl yargılarsın ya bayan mükemmel misin ?
Sanane benim yorumumdan Allah Allah.
Konular saklanabiliyormu
Ben senin yorumuna bişe mi deidm Hanfendi !Aynısını söylüyorum sana ne bizim yorumlarımızdan ki aferin yargılayın diye atar yapıyorsun?!!
Aa olur mi hiç mutlaka her konuda bi tek ben bilirimciler ve ayar verme üyeleri vardır.Aynısını söylüyorum sana ne bizim yorumlarımızdan ki aferin yargılayın diye atar yapıyorsun?!!
Ben bilirimci yaklaşmadım. Yaklaşanlar belli zaten canımAa olur mi hiç mutlaka her konuda bi tek ben bilirimciler ve ayar verme üyeleri vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?