- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
bunu bize yaşatanlar Alalhından bulsun diyorum.. kimse boşanırken ailesi özellikle hele dur bekelyin demei.. kendide ben bir nat ugruna evlendim Alalh kahretsin kimse mani olmadı o zmaan ben ne yaptıgımı biliyormuydum dediler..hepimizxin hayastı mahvoldu.. amayapacak birşey yok...bitti. evet bu yolun dönüşü yok.......... o akdar... geleceğimize bakmak lazım... ben güçlü olmam lazım.. yoksa o tuvalete götürmeyi bile problem eden üvey anneye bırakamam çocukları..
bu kadar sayfadan konu sahibinin anladığı,,onların ayrılığına sebep olmayayım.ama dönerse anında kabul ederim..
adam geri döndü varsayalım arkadaşım,yeniden aldatsa hatta boşandığı kadınla aldtasa ki kesin oalcak bu aldtama olayı..yine de kabul edebilecke misin?? iyi ki kabul ettim adamı bak yine boynuzlarım göğe erdi ama en azından başımda kocam var moı diyeceksin? kızlarına böyle mi örnek oalcaksın?
bu kadar sayfadan konu sahibinin anladığı,,onların ayrılığına sebep olmayayım.ama dönerse anında kabul ederim..
adam geri döndü varsayalım arkadaşım,yeniden aldatsa hatta boşandığı kadınla aldtasa ki kesin oalcak bu aldtama olayı..yine de kabul edebilecke misin?? iyi ki kabul ettim adamı bak yine boynuzlarım göğe erdi ama en azından başımda kocam var moı diyeceksin? kızlarına böyle mi örnek oalcaksın?
yok be canım boşamaz ki bu sefer..görmezden gelir geçer...asıl tekrar birleşirlerse çocukların durumu daha fena bana göre..tabi ki öyle diyecek Q. Sonra kısmetse tekrar boşanacak, sonra tekrar evlenecek.. çünkü olmayan psikiyatristi "kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa" demiş ya.. aldatsa, dövse, yerden yere de vursa "aşığım" diyecek.. hastalık falan değil bazı kadınlar hak ediyor diyorum artık.. hiç psikolojinin arkasına sığınmayın, komik oluyorsunuz.. işine gelmeyince de yapıştır bedduayı..
hatta direk bize dönmesini çok sitiyorum ama o kadının günahından korkuyorum. kadın dul.2.evliliği bu.çocugu yok. ama bir tarafta 12 yıl evlilik 2 çocuk diğer tarata 2 aylık bir evlilik.. bize geri dönmesi mantıklı dğeilmi..hayatımız kurtulur.ben iki kız çocugunu bu kirli dünyada tek başıma nasıl yetiştireceğim..
Sana bunları yaşatan eşin.Benim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlar
12 yaşındaki kızı bir de şunu diyordu: " anne bırak artık babamı,evliliğinde yeni hayatında çok mutlu"............
Ne çirkin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?