Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

Sanırım bunların hepsi aynı hep aynı muhabbetler bunu benim kayınvalidem de çok yapar ama senin ki cidden çok komik

eğitim de sofraya konup yenmiyor ama oğlunun eğitim seviyesi ile övünebiliyor hasba

kendisi yok Allah'ı var sevmem kendilerini ama bana hep övgüler yağdırır..noree akıllıdır,oyyy benim gelinim çok da güzel olmuş,birde kilo takıntısı var ki sormayın.

bana hep kilo al çok zayıfsın der

bunlar gerçekten kompleksli her halde...

siz diğer konularınızda devlete ait bir kurumda en üst düzey memurum dememişmiydiniz?

eviniz var, arabanız, kariyeriniz...

zorlama avukat falan da değilsiniz...

sofraya gerçekten neyi koyuyorsunuz acaba?

saf ayağına mı yatıyorlar?

kayınvalideni hazretlerinin eğitimini pek merak ettim...

genelde boşanmak kadın için yeniden doğmak, erkek için ise yıkım oluyor..

ben zaten hala anlayamadım.. kabul edelim hepimiz evlenmeyi çok istedik..bu toplumda kızlar evlenmeye can atıyor ama neden?? en feminist takılanımız bile öyle.

bence evlilik hep erkeğe yarayan bir kurum bu toplumda.. hep fedakar olan kadın.. hep karşı tarafı mutlu etmeye çalışan, kendi ailesinden önce kocasının ailesine öncelik tanıyan, alttan alan hep kadın.. temizlikle uğraşan yemek yapan kadın.. istese de istemese de kocasıyla beraber olan da kadın..

ve bütün bunlara rağmen erkekler artık "evliliğe ikna edilmesi gereken varlıklar" olarak dolaşıyorlar ortalıkta..

herkes "ıssız adam" modunda.. çok saçma değil mi?

ve tabi boşanma sonrası afallayan da erkek oluyor.. kadın genelde güçlenerek çıkıyor..

inşallah senin için de böyle olacak dranas.

hep söylüyorum bir kadının ayakları üzerinde durabilmesi çok önemli bu yüzden kızlar mümkün olduğunca okumalı veya kendini yetiştirmeli çalışmalı..

Ben hiçbir zaman çok zayıf olmadım onun için bu sözleri hiç duymadım ama kızım doğduğunda herkes sarışın renkli gözlü bir bebek bekliyordu eşim esmer ben sarışın renkli gözlü ortaya beyaz tenli kumral bir bebek çıktı renkli gözlü değil kayınvalidemin tüm arkadaşları ilk sordukları bebek anneye benziyor mu kayınvalidem yok babasına benziyor dedikçe ay tüh keşke anneye benzeseydi oluyor laflar kayınvalidemin suratı nasıl bozuluyordu bir görseniz

karı koca öğretmen emeklisi

Ne güzel yazmışsın canım gerçekten kızlarımızı çok iyi okutmalıyız ben eşimden alacağım nafakayı her ay bankaya yatırmaya çalışacağım iyi bir üniversite zamanı geldiğinde kullanacağım.

ayy bu çok hoşuma gitti valla,dinsizin hakkından imansız gelir

evlenmeye can attık da evlenince çoğumuz pişman olduk..

yani ben şahsım adına pişman oldum :)

şimdiki aklım olsa, 32-33'den önce bir allahın kulu evlendiremezdi beni.. o da yani sırf menapozdan önce çocuk yapmak için

Şimdi ben evlenecek gençlere şunu söylüyorum en erken 27 28 sakın daha önce evlenmeyin ben 22 yaşında pembe hayallerle geziyordum annemin evi ne rahattı.

karı koca öğretmen olanlar çok hırslı oluyor takıntılı oluyorlar çocukların eğitimi konusunda..

yani çevremde o kadar çok öğretmen var ki sosyo-psikolojik bir veri kabul ediyorum artık bu tespitimi:))

benim görümcem Allah için güzel kız.. ama kayınvalidem eşimin ve abisinin beni ve eltimi bulmalarına içerleyip güzeller güzeli kızının ise pek bir öküz olan damatla evlenmiş olmasını hazmedemiyor:))

eltim de o kadar girişken ve becerikli bir hatun ki, o kendine güvenine deli oluyorlar.. öyle tavladı zaten benim oğlumu diyor:))

eltim de o kadar girişken ve becerikli bir hatun ki, o kendine güvenine deli oluyorlar.. öyle tavladı zaten benim oğlumu diyor:))

ya allah aşkına şu türkiye cumhuriyetinde kıvanç ve kenandan başka 3. bir yakışıklı adam yok.. kaynın da maksimum ne olabilir ki, tavlanacak nesne olacak :d

kuzguna yavrusu güvercin görünür hesabı..

Şimdi ben evlenecek gençlere şunu söylüyorum en erken 27 28 sakın daha önce evlenmeyin ben 22 yaşında pembe hayallerle geziyordum annemin evi ne rahattı.

aahhhh ahhhh çocuk derdi olmasa ahhhhh (gerçi olduğu da yok ya)

ben 30 yaşımda evlendim,valla yalan yok bazen bende evimde rahat mı battı diyorum kendi kendime

ya allah aşkına şu türkiye cumhuriyetinde kıvanç ve kenandan başka 3. bir yakışıklı adam yok.. kaynın da maksimum ne olabilir ki, tavlanacak nesne olacak :d

kuzguna yavrusu güvercin görünür hesabı..

Kıvanç mı yakışıklı ıyyy bemim hiç tarzım değil öküzün de önde gidene bir kere çalıştığım kurumun hastanesine geldi aşkı memnu ekibi burdaydı ne havalı ne aptal şey
kenan eve yakışıklı ben de hep zaten böyle yağız tipleri beğeniyorum

Son düzenleme:

kıvançç ahhhh kıvançççç

aahhhh ahhhh çocuk derdi olmasa ahhhhh (gerçi olduğu da yok ya)

ben 30 yaşımda evlendim,valla yalan yok bazen bende evimde rahat mı battı diyorum kendi kendime

Sana bir şey diyeyim mi iyi ki evlendim diyen hiç duymadım saraykedisi'nin dediği gibi evlilik erkeğe hizmet etme kurumu ama şuda bir gerçek evlat başka bir şey ben iyi ki bir kızım var diyorum birlikte banyo yapıyoruz beirlikte uyuyoruz dünyanın en güzel varlığı

Gerçi bir arkadaşım var biraz komik bir kızdır evli olmaktan çok mutlu sürekli kocası için evimin direği gemimin küreği der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…