Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

Kızlar bir de garip bir şey yaşadım ama lütfen yanlış anlamayın sizleri tanımıyorum ama anlatmak istiyorum.
Bu sıralarda o kadar çok kabus gördüm ki ama son bir kaç gündür çok güzel rüyalar görüyorum. Rüyalara inananız vardır ben çok inanırım bir çok şeyi rüyamada gördülten sonra yaşarım sanırım inanmayla ilgili bir şey. Rüyamda deniz kenarındayım kızım deniz kenarında kumsalda oturuyor ben de suyun üstünde kıpırtısız yatıyorum ama su beni alıp götürüyor ve kızımla aradaki mesafe açılıyor sonra tanımadığım bir adam beni elimden çekerek ve yüzerek beni kıyıya çıkarıyor ben kıpırtısız bir şekilde kıyıya çıkıyorum ve ben bu adamı bu sabah işe gelirken bizim apartmanda gördüğüm bir adama benzettim yüzleri çok örtüşüyordu bu arada bu adamı da bu apartmanda ilk defa görüyorum bizim apartman site şeklinde 15 katlı kimse kimseyi tanımaz ama garip bir durum oldu adamın yüzünü analiz etmek için kıpırtısız adamın yüzüne bakıyordum ki baktığımı farkedip günaydın dedi sonra arabasına bindi ama ben daha fazla muhattap olmamak için ondan önce garajdan çıktım.

Son düzenleme:
kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım ben sizin kadar güçlü ve dik duramazdım herhalde..maşallah çok güçlü kararlı bir inansın...atlatabilirmiyim demişsin yaa bence atlatmaya başlamışsın bile hiç korkma eşin kuyruğu kapana sıkışmış fare gibi çırpınıyor daha bişey anlamadı ama kuyruğunun tam olarak sıkıştığını anlayınca deliler gibi çırpınıp beni kurtar diye yalvaracak ama seni çoktan kaybetmiş olacak.siz hayat yolunuzu ayırdıktan sonra size asla karışamaz... sen gerçekten ne güçlü insanmışsınki olaylar bu denli hızla geliştiği halde kızın için eşinle biraraya gelebildin seni canı gönülden tebrik ediyorum... annenize kızamıyorum çünkü o tek başına evlat büyütmenin zorluğunu çekmiş biri olarak sizinde aynı zorluklarla karşılaşmamanızı istiyor o yüzden nasıl vazgeçirsem acaba diye türlü türlü yollara başvuruyor ama bu durum elbetteki sizin elinizde olan birşey değil keşke böyle olmasaydı keşke bir yuva daha yıkılmasaydı ama asla bunda senin suçun yok.. suç frizbide ve seni aldattığını sanan dangilinin olmayan karakterinde... Allahım bebeğinle sana mutlu,huzurlu,güzel,uzun,sağlıklı hiç zorluk çekmeyeceğiniz bir yaşam nasip etsin çok çabuk hayatının düzene girmesini sağlasın...

kendini mutlu hissettiren rüyalara insanın ihtiyacı var Allah hayırlara getirsin ...

erkekler boşandıkları günün ertesi günü tekrardan evlenebiliyorlar yalnız kadınların 8 ay yasal süreleri var canım

canım allah kolaylık versin öncelikle .yinede bütün bu olumsuzluklara rağmen onurlu duruşun çin seni tebrik ediyorum .inanki seni çok iyi anlıyorum.o bakımdan en güzeli allaha havale etmek emin ol kimsenin göz yaşının üstüne mutluluk olmaz sana yaşattıklarını eminm evlense bile oda yeni eşinde çekecektir.sana sabırlar diliyorum ama bu durum yani sana karışma olaylarıda gelip geçici evlenme teleşına düşerse ki eğer böyle bir durum varsa seni rahat bırakacaktır.

erkek için süre yok
kadın için 300 gün
iddet süresini kaldırtabilirsiniz

ilk günden beri gururlu ve dik duran bir kadın oluşunu ve eşinin türlü baskılarına göğüs gerecek kadar kendine güvenmeni tebrik ediyorum..

Işte aldatılan,hor görülen,şiddet gören kadınların,erkeklerin gözünde zayıf olarak gördükleri kadınımızın duruşu bu olmalı dedirtiyorsun

bana yazdığın her kelimede...umarım herkese örnek olur diye de eklemeden duramayacağım..

Rüyana gelince;gerçekten güzel bir rüya,hayrolsun inşallah...

Rüyandaki adamla karşılaşman enteresan ama kimbilir belki günün birinde sana bir yardımı dokunabilir bu insanın,yada şöyle bir yorum

yapabilirim,bu insan olmasa da bu süreçte birisi elinizden tutup destek olacak sana..

Seni iyi günler bekliyor arkadaşım,6.hissim kuvvetlidir

Tşk ederim canım eşimin beni aldattığını öğrendiğim günün gecesi rüyamda siyah bir bluz ama böyle eski iplikleri sökülmüş bir vaziyette elimde sabah kalktım dua ettim tedirgin olmuştum ve o gün aldatıldığımı öğrendim.

bende inanırım rüyalara ve bende önce görür sonra yaşarım..

Son rüyanda güzelliklere çıkar inşallah

hayır olsun inşallah canım..

ben çok rüya ile amel eden bir insan değilim; ama hislerin kuvvetli ise, neden olmasın..

Canım annemden kalma bir özellik benim annemde böyledir sanırım ona çekmişim.

benim annem de öyledir ve cidden çıkar rüyaları..

ama benim rüyalar maşallah hep bilinçaltı rüyası, gündüz ne kursam kafamda, gece rüyamda karşımda

Sen atlatmışsın hatta tekrar bir yuva kurmuşsun ömür boyu mutluluklar. Ben de atlatacağım ama tekrar bir erkek asla düşünemiyorum.

Bende aynen asla baska bi erkek diyordum benim11 senelik evligim vardi sidet aldatma hersey vardi katlandim yillarca suan daha yeni 28 yasina girdim karsima cok iyi insan cikdi ailem olsun cevrem olsun cok begendi ve esimde cok iftiralar atan biriydi boyle bi insanda karsima cikinca evlenmeye karar verdim cok da sevdim Su an cokk sukur mutluyum tabi eski esime cok ofkem var umarim onun gibi adiler bi omur allahlarindan bulurlar inan seni iyi anliyorum yeni yuva kuruyosun ama hep icini azda olsa korkun devam ediyor yine basina ayni seyler gelirmi diye nekadarda guvensem simdiki esime elimde deyil korkular, ve ustune sidet de gordunse baya baya atlatamiyosun benim eskki esimde eyer evlenirsem kizimi alicani soyluyordu hani aldimi asla versem elimle yine almaz eee o kizimi alirsa kim pislik yapicak kendi zevkinden vazgecmemek icinde olsa asla almazlar senkide seni korkutuyor alipda napicak nasil fingirdicek surtuklerle ne adi kadinlar var elija erkekleriyle tozuyorlar erkekmi Yok sanki bi soz var elin atina binen tez inener:) bence calis bebisinle keyfine bak bende ilk zamanlar kizimla gidiyordum babasin yasina kizimda agliyordu sona baktim cocuk alisamiyor ayriligimiza aglasada birak yanlis gitsinki alissin yine sen bilin onada artik tenezur etmeki bi seye saymadigini anlasin

Sen atlatmışsın hatta tekrar bir yuva kurmuşsun ömür boyu mutluluklar. Ben de atlatacağım ama tekrar bir erkek asla düşünemiyorum.

Bende aynen asla baska bi erkek diyordum benim11 senelik evligim vardi sidet aldatma hersey vardi katlandim yillarca suan daha yeni 28 yasina girdim karsima cok iyi insan cikdi ailem olsun cevrem olsun cok begendi ve esimde cok iftiralar atan biriydi boyle bi insanda karsima cikinca evlenmeye karar verdim cok da sevdim Su an cokk sukur mutluyum tabi eski esime cok ofkem var umarim onun gibi adiler bi omur allahlarindan bulurlar inan seni iyi anliyorum yeni yuva kuruyosun ama hep icini azda olsa korkun devam ediyor yine basina ayni seyler gelirmi diye nekadarda guvensem simdiki esime elimde deyil korkular, ve ustune sidet de gordunse baya baya atlatamiyosun benim eskki esimde eyer evlenirsem kizimi alicani soyluyordu hani aldimi asla versem elimle yine almaz eee o kizimi alirsa kim pislik yapicak kendi zevkinden vazgecmemek icinde olsa asla almazlar senkide seni korkutuyor alipda napicak nasil fingirdicek surtuklerle ne adi kadinlar var elija erkekleriyle tozuyorlar erkekmi Yok sanki bi soz var elin atina binen tez inener:) bence calis bebisinle keyfine bak bende ilk zamanlar kizimla gidiyordum babasin yasina kizimda agliyordu sona baktim cocuk alisamiyor ayriligimiza aglasada birak yanlis gitsinki alissin yine sen bilin onada artik tenezur etmeki bi seye saymadigini anlasin

Ben kızıma hiç belli etmiyorum zaten kızım alışkın çünkü eşim akşamları dışarda olmayı pek severdi bilardo hafta sonu balık tutma v.s yani yokluğuna alışık ve bir gün bile baba demedi babası almaya gelince beni bırakmamak için hep ağladı.

Valla senle kader arkadasimiyiz ne:) benim kizim simdi babasin yaninda 3yildir zorla gonderiyorum cok nadiren gidiyo kendi isdegile kizimda7yasindaydi babasi gitiginde gerci kizim 3yasindaykende biz 11ay ayri kaldik yine aldatma ve sidet di afetsende degismiyorlar bi aldatinca insan onu huy ediyor bunu anladim nekadarda atlatsak cocuk oldugu icin cok zor ya kizim simdiki esime asiri duskun babasini hic isdemiyor kizim cok olgun bi kiz herseyin farkinda bide babasi gibi cok kin tutuyor bilmiyomm allah hakimizda neyse iyi onu gosdersin ben cok goz yasi doktum eminim kimsenin ahi kimsede kalmaz seninde kalmaz senin gibi oda ceker bence esin senden cok emin afetceni saniyor o yuzden rahat benim esimde oyleydi taki 3ay once ben nikah yapana kadar sizz ankaradasiniz demi ben londra caya gelirdim uzak olmasaydik:))

Eşim daha öyle sanmaya devam etsin. Biz aynı kişi miyiz acaba... Peki ikinci evliliğini boşandıktan sonra ne zaman yaptın şimdiki eşinle nasıl tanıştın? kızına davranışları nasıl? çok soru sordum ama merak ettim.

Ben ayrilduktan birbucuk sene sona tanisdim yeni esimle kendiside bi evlilik yapmis cocugu Yok benden 5gun buyuk eski esim 9yas buyukdu esimle erkyek kardesimin calisdigi is yerinde tanisdim birlikde calisiyorlar ordan tanisdik kizim la arkadas gibi en onemlisi sohbet eduyorlar birbleri ni dinliyorla r beyenmedi bi hareketi oldumu cok guzel sekilde kizimi uyariyor esim zaten tam bi cocuk gibi aling ac biri deyil cok anlayisli buyuzden iyi geciniyorlar tam bi aile o olduk ben bile simdi kendimi tam bi aile olarak goruyorum

Yeni esimle tanisdikdan 1bucuk sene son evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…