Boşandıktan sonra hemen evlenilebiliyor mu?

Aramayı kesmişti biraz önce aradı kızımı uyutuyordum açamadım. Mesaj attı "seninle tanıştığım güne lanet olsun" diye
Kızımı görmek istiyorum diye bir mesaj attı ben de sadece uyudu yarın istersen gel gör ablam burada dedim.
Bu mesajdan sonra aramadım ne alaka böyle bir mesaj gece gece manyaklaştı.

Anladım canım ömür boyu mutluluklar

boşanmak istemen onun canını yakıyor.kendini vazgeçilmez zannediyordu galiba

insan kendi hatasından kaynaklanan bir ayrılık konusunda ki ayrılıp evleneceğim diyen biri neden böyle bir mesaj atsın ki senide etkilemek istemem beklentiye sokmak istemem ama bu mesajın bana hissettirdiği durum şu ;senin soğuk kanlı sakin davranmanda paçaları tutuşmaya başlamış bile..bu mesajdanda anlaşılacağı üzere seni şuan düşünüyor ve yapayalnız hissediyor ayrılık ona dokunmaya başlamış kızını bahane ediyor......yarın öbür gün yalvarmalar özür dilemeler başlar gibi geldi bana hadi hayırlısı...

Ablamla kızım uyudu bizim ufaklık ablamı gündüz baya yormuş.
Çöpleri çıkarmayı unutmuşum kızımın bezleri dehşet kokuyordu iki dk kapının önüne attım geldim.
Sabah gördüğüm o kişiyle asansörde karşılaştık ben önce indim bu kesinlikle dün rüyamda gördüğüm adam kendimden korkmaya başladım ne alaka elin adamı rüyama girdi ve adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor.

Pişmanlık yaşıyor olabilir davranışları hiç tutarlı değil ama benim geri dönme gibi bir niyetim yok.

Yeni esimle tanisdikdan 1bucuk sene son evlendim

Dranas rüyalar beni de çok etkiler.
Şu an boşluktasın hayatındaki her değişiklik seni etkiler. Belki bu adamın sana bir faydası olacak ve sana malum oldu. Belki bir avukat doktor bilemeyiz çok kafana takma

dranas rüyalar beni de çok etkiler.
şu an boşluktasın hayatındaki her değişiklik seni etkiler. Belki bu adamın sana bir faydası olacak ve sana malum oldu. Belki bir avukat doktor bilemeyiz çok kafana takma

dranas adamla sanki bi yerden hatırlıyormuşsun gibi laf atsan belki gerçekten sana başka bi şekilde faydası olacaktır belki gerçekten avukattır falan

dranas adamla sanki bi yerden hatırlıyormuşsun gibi laf atsan belki gerçekten sana başka bi şekilde faydası olacaktır belki gerçekten avukattır falan

Avukat mı bilemem ama doktor falan değildir çünkü arabasında Bilkent Üni. etiketi var ama öğrenci olduğunu da sanmıyorum yaşı benim kadar var hatta benden büyük bile olabilir. Neyse ya takıldım kaldım adama ama dün akşam asansörde bana çok dikkatli baktı ve garip bir şey sürekli onu düşünüyorum.
İş yerinde bir arkadaşım reiki yapıyor ben pek inanmıyorum ama yine de yapmasına izin veriyorum bana dün bu arkadaşım sen hamilesin karnında acayip bir sıcaklık hissettim dedi ben de saçmalama dedim ama aklıma takıldı nerdeyse bir aydır ilişkiye girmedik öyle bir şey olamaz değil mi düşünmek bile istemiyorum:26:

Hani deriz ya; sen bi şeye gebesin, içinde tuttuğun bişeyler var... Onun sıcaklığıdır

Polyanna mıyım neyim :44:

yani öyle bir ihtimal var mı ki canım? korunmadan ilişkiye girdiniz mi?

Canım belki güleceksiniz ama ben hiç hayatımda ilaç kullanmadım dört yıl boyunca eşim korundu ama kızımı isteyerek planlayarak oldu korunmayı bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım ilkel bir yöntem ama dediğim gibi bir aydır ilişkiye girmedik bana olamaz gibi geliyor adet tarihlerim de düzensizdir hesaplasam hesaplayamam olmadı hiç bir kan testi yaptırırım.

canım belki üniversitede öğretim görevlisidir.ama takma bu adamı çok fazla kafana

Hamilelik mi

eşin korunduysa tamamdır canım ya hiç takma kafana..

bilkentliye odaklan

şaka bir yana, eşin beyfendi senin peşini bırakacak gibi durmuyor.. seni fena halde seviyor.. gece gece lanet okumaya kastığına göre :)

Bunalım takılıyor heralde muhtemelen içmiştir kızını görmek isteyen bu saatte arar uygun mu diye sorar değil mi
Bilkentli benim dünkü komik halime bakmıştır dün çöp atmaya inmiştim ayağımda şıpıdık terlikler çorap yok üstümde pijamalar

canım belki üniversitede öğretim görevlisidir.ama takma bu adamı çok fazla kafana

Hamilelik mi

Takmamaya çalışıyorum ama dün sürekli akşam camdan arabasıının gelip gelmediğine baktım elimde olmadan rüyamda görmesem hiç farketmem bile ama elimde olmadan takılıyorum ama şu var ben kendimi iki güğndür çok daha iyi hissediyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…