Ben ayrilduktan birbucuk sene sona tanisdim yeni esimle kendiside bi evlilik yapmis cocugu Yok benden 5gun buyuk eski esim 9yas buyukdu esimle erkyek kardesimin calisdigi is yerinde tanisdim birlikde calisiyorlar ordan tanisdik kizim la arkadas gibi en onemlisi sohbet eduyorlar birbleri ni dinliyorla r beyenmedi bi hareketi oldumu cok guzel sekilde kizimi uyariyor esim zaten tam bi cocuk gibi aling ac biri deyil cok anlayisli buyuzden iyi geciniyorlar tam bi aile o olduk ben bile simdi kendimi tam bi aile olarak goruyorum
Aramayı kesmişti biraz önce aradı kızımı uyutuyordum açamadım. Mesaj attı "seninle tanıştığım güne lanet olsun" diye
Kızımı görmek istiyorum diye bir mesaj attı ben de sadece uyudu yarın istersen gel gör ablam burada dedim.
Bu mesajdan sonra aramadım ne alaka böyle bir mesaj gece gece manyaklaştı.
insan kendi hatasından kaynaklanan bir ayrılık konusunda ki ayrılıp evleneceğim diyen biri neden böyle bir mesaj atsın ki senide etkilemek istemem beklentiye sokmak istemem ama bu mesajın bana hissettirdiği durum şu ;senin soğuk kanlı sakin davranmanda paçaları tutuşmaya başlamış bile..bu mesajdanda anlaşılacağı üzere seni şuan düşünüyor ve yapayalnız hissediyor ayrılık ona dokunmaya başlamış kızını bahane ediyor......yarın öbür gün yalvarmalar özür dilemeler başlar gibi geldi bana hadi hayırlısı...
Ben ayrilduktan birbucuk sene sona tanisdim yeni esimle kendiside bi evlilik yapmis cocugu Yok benden 5gun buyuk eski esim 9yas buyukdu esimle erkyek kardesimin calisdigi is yerinde tanisdim birlikde calisiyorlar ordan tanisdik kizim la arkadas gibi en onemlisi sohbet eduyorlar birbleri ni dinliyorla r beyenmedi bi hareketi oldumu cok guzel sekilde kizimi uyariyor esim zaten tam bi cocuk gibi aling ac biri deyil cok anlayisli buyuzden iyi geciniyorlar tam bi aile o olduk ben bile simdi kendimi tam bi aile olarak goruyorum
ablamla kızım uyudu bizim ufaklık ablamı gündüz baya yormuş.
çöpleri çıkarmayı unutmuşum kızımın bezleri dehşet kokuyordu iki dk kapının önüne attım geldim.
Sabah gördüğüm o kişiyle asansörde karşılaştık ben önce indim bu kesinlikle dün rüyamda gördüğüm adam kendimden korkmaya başladım ne alaka elin adamı rüyama girdi ve adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor.
dranas rüyalar beni de çok etkiler.
şu an boşluktasın hayatındaki her değişiklik seni etkiler. Belki bu adamın sana bir faydası olacak ve sana malum oldu. Belki bir avukat doktor bilemeyiz çok kafana takma
dranas adamla sanki bi yerden hatırlıyormuşsun gibi laf atsan belki gerçekten sana başka bi şekilde faydası olacaktır belki gerçekten avukattır falan
Avukat mı bilemem ama doktor falan değildir çünkü arabasında Bilkent Üni. etiketi var ama öğrenci olduğunu da sanmıyorum yaşı benim kadar var hatta benden büyük bile olabilir. Neyse ya takıldım kaldım adama ama dün akşam asansörde bana çok dikkatli baktı ve garip bir şey sürekli onu düşünüyorum.
İş yerinde bir arkadaşım reiki yapıyor ben pek inanmıyorum ama yine de yapmasına izin veriyorum bana dün bu arkadaşım sen hamilesin karnında acayip bir sıcaklık hissettim dedi ben de saçmalama dedim ama aklıma takıldı nerdeyse bir aydır ilişkiye girmedik öyle bir şey olamaz değil mi düşünmek bile istemiyorum:26:
Hani deriz ya; sen bi şeye gebesin, içinde tuttuğun bişeyler var... Onun sıcaklığıdır
Polyanna mıyım neyim :44:
Amin canım şu durumda bir hamilelik şaka gibi:18:
Amin canım şu durumda bir hamilelik şaka gibi:18:
yani öyle bir ihtimal var mı ki canım? korunmadan ilişkiye girdiniz mi?
yani öyle bir ihtimal var mı ki canım? korunmadan ilişkiye girdiniz mi?
avukat mı bilemem ama doktor falan değildir çünkü arabasında bilkent üni. Etiketi var ama öğrenci olduğunu da sanmıyorum yaşı benim kadar var hatta benden büyük bile olabilir. Neyse ya takıldım kaldım adama ama dün akşam asansörde bana çok dikkatli baktı ve garip bir şey sürekli onu düşünüyorum.
Iş yerinde bir arkadaşım reiki yapıyor ben pek inanmıyorum ama yine de yapmasına izin veriyorum bana dün bu arkadaşım sen hamilesin karnında acayip bir sıcaklık hissettim dedi ben de saçmalama dedim ama aklıma takıldı nerdeyse bir aydır ilişkiye girmedik öyle bir şey olamaz değil mi düşünmek bile istemiyorum:26:
Canım belki güleceksiniz ama ben hiç hayatımda ilaç kullanmadım dört yıl boyunca eşim korundu ama kızımı isteyerek planlayarak oldu korunmayı bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım ilkel bir yöntem amadediğim gibi bir aydır ilişkiye girmedik bana olamaz gibi geliyor adet tarihlerim de düzensizdir hesaplasam hesaplayamam olmadı hiç bir kan testi yaptırırım.
eşin korunduysa tamamdır canım ya hiç takma kafana..
bilkentliye odaklan
şaka bir yana, eşin beyfendi senin peşini bırakacak gibi durmuyor.. seni fena halde seviyor.. gece gece lanet okumaya kastığına göre :)
canım belki üniversitede öğretim görevlisidir.ama takma bu adamı çok fazla kafana
Hamilelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?