Boşanma dilekçesinde yazar. Yazmıyorsa da ondan dinleyim bakalım.Doğruyu demeyecektir :)
Tavrından da anlaşılır. Bi kere ne kadar kötü boşanmış olursa olsun kadın hakkında söyleyecekleri önemli bence. Sonuçta 2 çocuğunun annesi. Anlaşamadık ayrıldık demesi lazım. Tutup hiç tanımadığı birine o kadın hakkında aman zaten kötüydü kadınlık yapmazdı psikolojisi bozuktu gibi laflar ederse koşarak kaçın.Boşanma dilekçesinde yazar. Yazmıyorsa da ondan dinleyim bakalım.
Elbet anlaşılır az çok.
E-devletimi açarım beraber bakarız dedi..
İkizler oldugu bariz belli ama kesin ikizler yazıcaktm sen yazmışsın:)Burcu İkizler yükselen akrep :))
Bak bu da güzel bir nokta. Çocuklarının annesi sonuçta. Bu hafta inşallah bakalım işini ayarlicak ona göre:)Tavrından da anlaşılır. Bi kere ne kadar kötü boşanmış olursa olsun kadın hakkında söyleyecekleri önemli bence. Sonuçta 2 çocuğunun annesi. Anlaşamadık ayrıldık demesi lazım. Tutup hiç tanımadığı birine o kadın hakkında aman zaten kötüydü kadınlık yapmazdı psikolojisi bozuktu gibi laflar ederse koşarak kaçın.
Ne zaman buluşacaksınız
Ben de akrebim sorun yok 3-5sonucunu yaz merk ettık yanlız yukselen akrep seks manyagıdır bunu unutmaa kesın evlenirsende 3 cocuk yaparsınız yandın
Nerden anladın ikizler olduğunu tutarsızlık mı?İkizler oldugu bariz belli ama kesin ikizler yazıcaktm sen yazmışsın:)
Bende olur gibi izlenim oldu güzel bir tanışma olmuş inşallah olurMerhaba
Yaklaşık 7 ay önce boşandım. Oturduğum yerin sokağında bir yerde çalışıyordum. Bir adam alışveriş yapıyordu ordan. Normal hoşgeldiniz teşekkürler falan diyaloglar oluyordu. Çok nazik, gülümsüyor her defasında:) ilk görüşte elektrik olmuştu bende. Sonradan farkettik ki aynı apartmanda komşuymuşuz. Hemen üst katta oturuyormuş. O da şöyle oldu, karşı apartmandan komşunun kızı oyuncağını onun balkonuna atmış yanlışlıkla. Abla benimle almaya gelir misin dedi, beraber üst kata çıktık. Kapıyı çaldım. Bir baktım o :)
İkimiz de şaşırdık güldük falan.
Sonradan apartmanın wp grubuna dahil oldum. Gruba şikayetçi olduğum bişey yazdım. Baktım ordan numaramı alıp ayrıca yazdı bana, ben de bu durumdan şikayetçiyim yardımcı olurum gibi. İkinci kez yine yazdı. Üçüncü kez wifi şifresi için ben yazdım. Konuşalım mı dedi bir kaç gün sonra telefonda. Olur dedim o arada bişey oldu o aramadı mı ben mi dönmedim iletişim kesildi. Böyle olunca ben onu kişilerden sildim
Aradan baya zaman geçti. Bir gün uyandım sabah 8de iki tane mesaj yazıp silmiş. Günaydın ne yazdınız dedim. Engellediniz sandım dedi(profil fotosu yok)
Yo hayır dedim. (Tekrar ekledim:)) Ben ordan taşındım dedi. Tekrar başladık konuşmaya o gün bu gündür.
43 yaşında. 20 ve 7 yaşlarında iki oğlu var. Burda tek yaşıyor, işi burda. Çocukları annede ve ayrı şehirde.
Sizli bizli konuşuyorduk, daha bugün senli benli konuşmaya geçtik. Bana dışarda görüşelim dedi, tamam dedim.
Çok uzun oldu ama fikir olsun diye size:)
Şimdiki..:))
Heyecanlıyım, korkuyorum. Değişik duygular içindeyim. İlk buluşmada ne denir ne yapılır:)) çok elektrik alıyorum ondan ama temkinli olmak zorundayım tabi ki.
Ne diyorsunuz
Bi yerde bi su grubu var zaten, belliBurcu İkizler yükselen akrep :))
Su candır kız sus :))Bi yerde bi su grubu var zaten, belli
İnşallah teşekkürler:)Bende olur gibi izlenim oldu güzel bir tanışma olmuş inşallah olur
cok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinUmarım düzgün ve seninle kızının değerinizi bilecek bir insandır da, ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
O da ben aradım yüz vermedim diye düşünmüş. Bide wp de foto görmeyince engelledim sanmış. Son bir kez şansını denemiş galiba haber vererekYani mesajlaşırken arayacağım diyor sonra aramıyor bir anda iletişiminiz kesiliyor hatta apartmandan taşınıyor ve tekrar iletişime geçiyor? Yani taşınırken haber vermemesi garip değil mi?
Bilemiyorum ki polyanna gibi düşünmek istemiyorum ama..ayyy bence çok tatlı başlamış çok heyecanlı :)
ama taşınırken sizi neden aramamış ya da yazmamış ben taşınıyorum diye ki neticede konuşuyormuşsunuz sizde ondan yana ilgi gördünüz gibi anladım yanlış anlamadıysam, ne bileyim apartmanda hoşlandığım ve mesajlaştığım biri olsa kesin taşınacağımı söylerdim taşınıp gittikten sonra öğrenmeniz bu heyecanlı ana gölge düşürdü şimdi ay böyle olunca insan acaba karşı tarafınki gerçekten ilgimi diye düşünüyor
uyumlu durum gördüm açıkcası eğer istiyorsanız inşallah olur şans vermeye değer
olmaz kısmı değil canım. insanların beklentileri önemli. şimdi adamın evi yok sorumlu olduğu biri üniversite çağında 2 çocuğu var. bunun maddi manevi dezavantajını karşılamaya gönüllü olmalı karşıdaki. ben ilişkilerde mantık öncelikliyim ondan sanırımHayatım o zaman boşanmış ve çocuklu kadınlar bekar erkekle olmaz, boşanmış çocuğu olanla olmaz e kimle olacak o zaman ömür boyu yalnız mı kalacaklar
Konu sahibi size gelince bence tatlı tesadüfler olmuş, aşk tesadüfleri sever bir şans vermelisiniz
Mutlu oluyorum böyle okuyunca teşekkürler:) inşallah düzgün ve iyi bir insandır. Küçük bir kızım olunca daha da dikkatli olmak zorundayım. Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?