boşandıktan sonra yeni bir ilişki

Boşanma dilekçesinde yazar. Yazmıyorsa da ondan dinleyim bakalım.
Elbet anlaşılır az çok.
E-devletimi açarım beraber bakarız dedi..
Tavrından da anlaşılır. Bi kere ne kadar kötü boşanmış olursa olsun kadın hakkında söyleyecekleri önemli bence. Sonuçta 2 çocuğunun annesi. Anlaşamadık ayrıldık demesi lazım. Tutup hiç tanımadığı birine o kadın hakkında aman zaten kötüydü kadınlık yapmazdı psikolojisi bozuktu gibi laflar ederse koşarak kaçın.

Ne zaman buluşacaksınız

Bak bu da güzel bir nokta. Çocuklarının annesi sonuçta. Bu hafta inşallah bakalım işini ayarlicak ona göre:)

Bende olur gibi izlenim oldu güzel bir tanışma olmuş inşallah olur

Yani mesajlaşırken arayacağım diyor sonra aramıyor bir anda iletişiminiz kesiliyor hatta apartmandan taşınıyor ve tekrar iletişime geçiyor? Yani taşınırken haber vermemesi garip değil mi?

ayyy bence çok tatlı başlamış çok heyecanlı :)
ama taşınırken sizi neden aramamış ya da yazmamış ben taşınıyorum diye ki neticede konuşuyormuşsunuz sizde ondan yana ilgi gördünüz gibi anladım yanlış anlamadıysam, ne bileyim apartmanda hoşlandığım ve mesajlaştığım biri olsa kesin taşınacağımı söylerdim taşınıp gittikten sonra öğrenmeniz bu heyecanlı ana gölge düşürdü şimdi ay böyle olunca insan acaba karşı tarafınki gerçekten ilgimi diye düşünüyor

uyumlu durum gördüm açıkcası eğer istiyorsanız inşallah olur şans vermeye değer

Umarım düzgün ve seninle kızının değerinizi bilecek bir insandır da, ömür boyu mutlu olursunuz inşallah

Yani mesajlaşırken arayacağım diyor sonra aramıyor bir anda iletişiminiz kesiliyor hatta apartmandan taşınıyor ve tekrar iletişime geçiyor? Yani taşınırken haber vermemesi garip değil mi?
O da ben aradım yüz vermedim diye düşünmüş. Bide wp de foto görmeyince engelledim sanmış. Son bir kez şansını denemiş galiba haber vererek

Bilemiyorum ki polyanna gibi düşünmek istemiyorum ama..
Başlasak mi dedi mesajda. Ben de sabıka kaydı, nüfus kayıt örneği ve kimlik fotokopisi getir dedim edevleti açarım bakarsın dedi:))
Bir kez buluşmaya değer bence

olmaz kısmı değil canım. insanların beklentileri önemli. şimdi adamın evi yok sorumlu olduğu biri üniversite çağında 2 çocuğu var. bunun maddi manevi dezavantajını karşılamaya gönüllü olmalı karşıdaki. ben ilişkilerde mantık öncelikliyim ondan sanırım

Eski eşiyle neden boşandığını biliyor musunuz peki? Baya uzun evli kalmışlar çünkü.
Mutlu oluyorum böyle okuyunca teşekkürler:) inşallah düzgün ve iyi bir insandır. Küçük bir kızım olunca daha da dikkatli olmak zorundayım. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…