Kaç yıl oldu boşanalı? Çocuklarınız kaç yaşında? Bunlar önemli cevap için. Çalışıyormusunuz?Arkadaşlar eşimden ayrıldım, Çocuklarım da var. Ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başlayanlar ne kadar sonra başladınız ve neler yaşadınız. Paylaşabilir misiniz?
1 yıllık ayrı yaşama ardından 6 ay ayrılık toplamda 1.5 sene. Çocuklar ergenlik çağında. ÇalışıyorumKaç yıl oldu boşanalı? Çocuklarınız kaç yaşında? Bunlar önemli cevap için. Çalışıyormusunuz?
Şu an yok tecrübesi olanlardan neler yaşadıklarını merak ediyorumHerkesin hayat koşulları farklı.
Sizin var mı biri?
Bence çok yeni. İnsanın kafasını toplaması yaşananları unutması 2 yıldan aşağı değildir benim düşüncem. Benim arkadaşlarım var 3 4 yıl sonra evlendiler gayet mutlular. Bekar yaşayan da var gayet mutlu. Bence hayatınızı düzene sokun kendinizi mutlu eden şeyleri keşfedin. Gezin tozun.1 yıllık ayrı yaşama ardından 6 ay ayrılık toplamda 1.5 sene. Çocuklar ergenlik çağında. Çalışıyorum
Aslında asıl merak ettiğim çocuklu annelerin tekrar bir ilişkiye başlaması. Yani çoçuk yokken herşey biraz daha rahat devam edebilir belki ama çocuklu olunca bu süreci nasıl yaşıyorlarBence çok yeni. İnsanın kafasını toplaması yaşananları unutması 2 yıldan aşağı değildir benim düşüncem. Benim arkadaşlarım var 3 4 yıl sonra evlendiler gayet mutlular. Bekar yaşayan da var gayet mutlu. Bence hayatınızı düzene sokun kendinizi mutlu eden şeyleri keşfedin. Gezin tozun.
Onu ilişkiniz olunca yaşayarak öğrenirsiniz. Bi mahmut abi vibe ı aldım bilmiyorum.Aslında asıl merak ettiğim çocuklu annelerin tekrar bir ilişkiye başlaması. Yani çoçuk yokken herşey biraz daha rahat devam edebilir belki ama çocuklu olunca bu süreci nasıl yaşıyorlar
Açıkçası evlenmeyi uzun bir süre ben de düşünmüyorum ama hayatıma birini almak isterimBu ara yeni boşanmış hanımlara bir haller oldu. Geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları.
Biraz dinlenin, olması gereken olur zaten.
Bir arkadaşım boşandı ve o defterleri kapattı. Kuzenim boşandıktan 10 yıl sonra evlendi.
Teşekkür ederim umarım hayat güzel insanları karşıma çıkarırHerkesin duygusallığı farklıdır. Büyük konuşmayayım eğer eşimden ayrılmış olsam bir daha bir ilişki düşünmezdim mesela. Ancak siz merak edip konu açtığınıza göre duygusal hayatınız farklı. Herkesin yaşantısı, düşüncesi, duyguları aynı olmadığı için sağlıklı bir cevap alabileceğinizi düşünmüyorum. Yine de herşey gönlünüzce olsun
Ben olsam acele etmezdim yine de. Bırakın evliliği gergin bir ilişkiyi bitirdikten sonra bile insanın erkek cinsini göresi gelmiyor.Açıkçası evlenmeyi uzun bir süre ben de düşünmüyorum ama hayatıma birini almak isterim
Benim bir akrabam evlendi öyle. Kendinden yaşça büyüktü. Ama anlaştılar hala evliler. Tanışmaları nasıl oldu hatırlamıyorum.Aslında asıl merak ettiğim çocuklu annelerin tekrar bir ilişkiye başlaması. Yani çoçuk yokken herşey biraz daha rahat devam edebilir belki ama çocuklu olunca bu süreci nasıl yaşıyorlar
Bu ne saçmasapan bir yorum ya ? Ee gevşesin gönül yayları ne olacak? Size ne ? Eleştirel bir dille yazmışsınız. Kimsenin haddine değil boşanmış bir kadından ilişki yapmamasını yahut yıllar boyu bekar kalmasını beklemek . Niye kapatalım defteri çok pardon ? Nefret ediyorum boşanmış bir insana yeniden ilişkiyi konduramayan bu cahil zihniyetten. İstiyorsunuz ki kedilerimizle yaşlanıp ölelim . Kaldı ki bu da bi tercih ve yine yargılanamazBu ara yeni boşanmış hanımlara bir haller oldu. Geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları.
Biraz dinlenin, olması gereken olur zaten.
Bir arkadaşım boşandı ve o defterleri kapattı. Kuzenim boşandıktan 10 yıl sonra evlendi.
Bizim ülkemizde erkek kadınla birlikteyken bile aklı başka bir kadına gidebiliyor boşanır boşanmaz direkt ilişikiye hazır hatta erkek ilişkiye hep hazır ama kadınlar da bu süreç hep travmatik kalmak zorunda oluyor gibi. İşte ben de tam bu noktadayım. Bu durumu travmatik hale getirmedim. Kendimi de hazır hissediyorum sadece bu sürecin çocuklu olma durumunda artısı eksisi neler oluyor yaşayanlar daha iyi anlatır diye düşünmüştümBu ne saçmasapan bir yorum ya ? Ee gevşesin gönül yayları ne olacak? Size ne ? Eleştirel bir dille yazmışsınız. Kimsenin haddine değil boşanmış bir kadından ilişki yapmamasını yahut yıllar boyu bekar kalmasını beklemek . Niye kapatalım defteri çok pardon ? Nefret ediyorum boşanmış bir insana yeniden ilişkiyi konduramayan bu cahil zihniyetten. İstiyorsunuz ki kedilerimizle yaşlanıp ölelim . Kaldı ki bu da bi tercih ve yine yargılanamaz
Bizim ülkemizde erkek kadınla birlikteyken bile aklı başka bir kadına gidebiliyor boşanır boşanmaz direkt ilişikiye hazır hatta erkek ilişkiye hep hazır ama kadınlar da bu süreç hep travmatik kalmak zorunda oluyor gibi. İşte ben de tam bu noktadayım. Bu durumu travmatik hale getirmedim. Kendimi de hazır hissediyorum sadece bu sürecin çocuklu olma durumunda artısı eksisi neler oluyor yaşayanlar daha iyi anlatır diye düşünmüştüm
Ergenlik çağında biri kız biri erkek. 11 yaş erkek 15 yaş kızİyi de durumun çocuk açısından durumunu merak ediyorsanız kaç çocuğunuz var ve bu çocukların yaşı, cinsiyeti nedir hiçbir bilgi vermemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?