- Konu Sahibi YillarSonra
-
10 yil once severek ayrilmak zorunda kaldigim, sonrasinda gurur yapip bana ulasmasini engelledigim cocugu faceden bulup ekledim ve gorusmeye basladik. gecen yillarda o evlenmis ve 2 sene surmeden bosanmis. cocugu yok. beni unutamamis yillarca. cok aci cektirmisim ona. hala cok seviyor beni. bense 6yillik bir iliskiden 2 yadinda bir cocuga sahibim simdi ve ayrildim esimden. acaba simdi gorustugum kisiyle birlestirmeli miyim hayatimi? ne gibi zorluklar bekliyor olabilir bizi? mutlu olabilir miyiz sizce?
imknsız değil. ikinizde özgür yetişkin insanlarsınız. ama burda sizin için önceliğiniz çocuğunuz olmalı. ona nasıl davranacağı önemli. en iyi siz bilirsiniz anlaşabiliyosanız mutlu olmamak için bir sebebiniz olmaz. sizin ve yavrunuz için hayırlısı neyse o olur umarım.
Merak ettim ayrılalı ne kadar oldu eşinizden ?
Bir sonradan değerini anlamak,asıl sevdiğinin O olduğunu anlamak var.
Bir de boşluktan aramak,hazır sevgiye sığınmak,hatta eski günlerini (eski kendini) özlemek var.
Acaba hangi durumdasın ?
Aradan çok yıllar geçti.Eski ilişkiniz derin bir yara aldı.Belki üzüntünün yanında güvensizlik ve kin bıraktı.
Evlilikleriniz de sizden duygusal anlamda bazı şeyler götürdü.
İkiniz de yaralısınız,hayattan farklı dersler çıkardınız.
Bence evlilik için hemen karar verme.Önce özleminizi atın,tozpembe günleri atlatın.
Zira ne sen o eski sensin,ne de O eski O.
Zaman geçince değişen birşey olmuyorsa,evlilik neden olmasın.
1,5 senedir ayri tasiyoruz. 3 ay oldu bosanali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?