Bosandim, 2 yasinda oglumla 10 yil once ayrildigim erkek arkadasima donmeli miyim?

kötü bir mazimiz olduğu için çekiniyorum canım, 10 yıl önce ayrıldığımızda ben farkına varamamıştım ama çok çaba sarfetmiş tekrar bir araya gelebilmek için. şimdi geçmişe sünger çekebilecek mi acaba?

bunu soylemem dogrumu/yanlis mi inanin bilemiyorum, umarim hata yapmiyorumdur. yazdiginiz seyin aynisini baska bir sitede okudum, ama tam tersi versiyonu. sanirim bahsettiginiz kisi yazmis, cunku bu tarz bir olayin birden fazla kisinin basina gelmis olmasi imkansiz sanirim. tum tarihler, anlatilan hersey ayni, ama yinede bilemem tabi, belki hersey tesaduftur, o yzuden yazmaya cok cekindim, kac gundur bu siteye girdikce yazip yazmamakta kararsizim.
ama o yazan kisininde kafasi cok karisikti. ne yazdigini soylemek istemiyorum, bu uzerime vazife degil, karsiniza alin herseyi acik acik konusun bence, belliki iki tarafta cok hirpalanmis ve sadece huzura ihtiyaci var. size durust olucam onun yazdikalrindna benim cikardigim, sizi cok seven , ama sizin tarafinizdan cok aci cekmis bir adam gordum. ona yorum yazmamistim, ama icimden umarim kadina donmez demistim, cok uzmussunuz, cok belliydi ama bir o kadarda seviyordu hemde herseye ragmen. ama tabi onun gordugu seyler, hikayenin sizin tarafida var, ve sanirim yanlis anlasilmalarda var. Konusun, oturun icinizdeki herseyi dokun egrisi ile dogrusu ile, cekinmeden, utanmadan konusun herseyi, onada sizinle ilgili cekincelerini dile getirmesine zorlayin. sanirim sizin durumunuz icin en mantiklisi bu... hakkinizda hayirlisi olsun...

bence öncelik çocuğunuz olmalı eğer oğlunuza baba demiyorum cnku babası var zaten ayrılsanızda iyi bi abi diyelim olabilecekse ve mutlu olacağınıza inanıyorsanız onunla yolunuza dewam edin derim ben...yaşamadan hiç birseyi bilemez insan ne iyiyi ne kötüyü...hakkınzda hayrlısı olur inş

Zor bir karar.. Karşınızdaki kişinin yaklaşımı önemli.. çocuğunuz var,onun bu konudaki yaklaşımı nedir?yani çocuğunun olması konusunda... Zaman geçmiş, değişmişsinizdir.. bilemedim.

bence iyi birer arkadaş olarak kalmak en iyisi... Sonrası hayırlısı :)

Son düzenleme:

bence o kişiyle birlikte olmalısın yıllar sonra seni bulması bile bir mucize ama tabi bunu bide oğlunun babasına yani eski eşine sor tabi senin yıllar önce birlikte olduğun çocuk ise seni çocuğunla kabul etmeli işte gerçek aşk diye buna derim ben ........

Bu sitede biri yazmıştı, ilk aşkıyla sevgiliyken bir şekilde ayrılmışlar yıllar önce. Sonra ikisi de başkasıyla evlenip boşanmış. Yıllar sonra bir şekilde karşılaşmış bunlar ve evlenmişler, şimdi yurtdışında ve çok mutlularmış.

Son düzenleme:

kısmetinde varsa bir şekilde oluyor. güzel tesadüfler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…