Üniversite öğrencisiyken tanışmıştım onunla, rüya gibi geçen bi yıllık ilişkimiz oldu. okulun bitmesine yakın ayrı şehirlere gideceğimiz ve bunun ilişkimizi çok yıpratacağını düşündüğüm için ona bikaç kez evlenme konusunu açtım. O da maddi durumunun kötülüğünü, askerlik yapmamış olmasını, daha işi bile olmadığını bahane ederek evlilikten uzak durdu. Okul bittikten sonra ben İstanbula, o İzmir'e döndü ve kıskançlıklar tartışmalar başladı. 1-2 ay sonra da ayrıldık. Benimle tekrar bir araya gelebilmek için bi kaç kez İstanbul'a geldi gitti ama bi türlü toparlayamadı kendisini.
Aradan yıllar geçti... Geçen ay facebooktan bulup ekledim. Biz ayrıldıktan sonra tekrar bir araya gelebilmek için çok çaba sarfetmiş, hatta babaannemi arayıp "ben artık evlenebilecek yeterliliğe sahibim, işim var artık, askerliğimi de yaptım, torununuza ulaşamıyorum, lütfen ona bunları iletin" demiş, ama benim haberim olmadı bundan. Ben hep karşıma dikilip kolumdan tutmasını, ciddi adımlar atmasını bekledim, ama o da benim gibi gurur yapıp, onun tabiriyle "kabadayı gibi yolunu mu kesseydim, ben sana ulaşmaya çalıştım ama sen bunu istemedin, engelledin beni, numaranı değiştirdin, ne yapabilirdim sen istemedikten sonra?" deyip acısını içinde yaşamış. Şimdi 1 aydır görüşüyoruz. 2 yıl önce kısa süren bir evliliği olmuş ve ayrılmış, çocuğu yok. Benimse yine 2 sene önce evleri ayırdığım, 2 ay önce de resmiyette biten bir evliliğim ve bu evlilikten 2 yaşında bir oğlum var.
Yıllar sonra tekrar bir araya geldiğim bu kişiyle sizce mutlu bir birliktelik sürdürmem mümkün mü? Ne gibi olumsuzluklar, problemler karşımıza çıkabilir? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Çevresinde buna benzer olaylara tanık olmuş, ya da bizzat kendisi yaşamış kişilerin tecrübeleri çok faydalı olacak benim için. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.