Boşandım ama mutluyum diyenler... Ben yine ağlıyorum, çok kötüyüm :'(

Aradan 3yıl geçmiş şimdi durumunuz nedir çok merak ettim benimde ayrıldığım 1 hafta oldu sadece gelecekte beni neler merak ediyor çok mu daha kötü olacağım diye kafam karışık buna cevap arıyorum

Aradan 3yıl geçmiş şimdi durumunuz nedir çok merak ettim benimde ayrıldığım 1 hafta oldu sadece gelecekte beni neler merak ediyor çok mu daha kötü olacağım diye kafam karışık buna cevap arıyorum
Onun uc yil gecti .Tek tabanca isine devam ediyor.Benim tam 8 yil gecti.Hala tek tabanca isime devam ediyorum..Kismet olmadi.Istediklerim olmadi.Karsima ipsiz sapsizlardan baska kimse cikmadi.Bir omur de boyle gecti yalniz.Ve gececek..

Devam etti mi canım o kişiyle yazmıştım fakat sen zaten cevaplamıssın.

Kaç sene önce açılmış konuyu nerden bulup da hortlatıyorsunuz anlamış değilim.

İnsanlar evlatlarını kaybediyor da yaşamaya devam edebiliyor, bunlar da geçer , sizi istemeyen bir erkeğe bu kadar bağlanıp değer vermemek lazım sanırım

6 yıl oldu. Boşandığım günden beri mutluyum. Neden hala mutsuz olduğunuzu da anlamıyorum. Mükemmel bir adamla evliydiniz de evliliğiniz sizin yüzünüzden mi bitti? Eğer öyle değilse melankolik, acıyla beslenen biri olduğunuz izlenimi veriyorsunuz. Bence ciddi bir terapi ve tedaviye ihtiyacınız var.

Kaderi tenkit eden basini orse vurur. Bunu sık sık hatırla. İmtihan dünyası burası herkes bişeylerle sınanıyo ama kaldırabileceği yüklerle. Demekli sen bunu kaldırcak kadar güçlüymüşsün. Elindekilere şükretmekle başlayabilirsin. Ve kendini sevmekle. Herşey insan için hayatta gerşey mümkün. Güçlü ol sen KURTULDUN

Edir: bi de babam demişti ki insan kedisi köpeği ölünce bile bi süre atlatamıyo. Sen bi evlilik bitirdin. Acını bastırma yaşa. Anca o şekilde bitecek

Eski konu.

Bosandim mutluyum cnm.. hayatimdan mikroplari attim.. yeni bir sayfa actim daha huzurluyum.. bosanmayi ben dusundum.. hicte aglamadim.. beni tek uzen sey haketmediklerimi yasatmalariydi.. onlarida Allah'a ettim zaten.. elbet ilahi adalet yerini bulur.. ben gelecegimi bakiyorumm gerisi bos.. konu 2013 te acilmis.. ay ben bu tarihlere neden dikkat etmiyorum.. neyse yorumumu yazdim zaten..

Arkadasım öyle uzunki. Aldığım karardan dolayı hiç bir pişmanlığım yok ama ben ne çok hata yapmisim meger...
Sagolun arkadaslar ama ben bir daha evlenecegime mutlu olacağıma inanmıyorum
İnsan ölümü bile atlatıp unutuyor. Geçmiştir zaten şimdiye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…