Boşandım pişmanım

Allah aşkına kendinize gelin işiniz gücünüz varmış gidip psikolojik yardım alın burda içinizi dökmekle sorunlarınız düzelmez herşey insanın kendisinde biter eski eş hemen evlendi diye sizde hemen evlenmek zorunda değilsiniz yeni bi evliliğe hazırmısınız maddi manevi yönden bitkisel hayata girdim resmen demişsiniz kendinizi ödüllendirin ne bilim kuaföre gidin alışveriş yapın tarzınızı değiştirin yeterki pozitif anlamda bi yenilik olsun hayatınızda siz negatif bi şekilde dolaştıkça karşınıza iyi insanlarda çıkmaz

Hem benim ablamda boşanmıştı bir tane çocuğu var eski eşinden hiç evlenmemiş bi adamla evlendi lütfen ilk önce gidip psikolojik destek alın yepyeni bi hayat sizi bekliyor

Yani memur, çalışan kadın boşanınca normal olmalı, ama çalışmayan boşanan üstelik çocuklu boşanan kadına anormal bakılmalı gibi bir algı sezdim konunuzda.
Ayrıca boşanmış gitmiş hemen evlenmiş sizinle arasında herhangi bir bağ kalmamış adamı niye düşünüp üzülesiniz ki. Bu enerjinizi hayatınızda nerde eksiklik, yanlışlık var oraya çevirirseniz daha huzurlu olursunuz.

Evlenince bir ..ok olmadığını görmeniz lazımdı.Ne güzel çocuk olmadan boşanmışsınız.Ustelik işiniz gücünüz de var gezin tozun hayatınızı yaşayın.Bir erkeğe bağımlı yaşamaya ne çok meraklısınız boşverin gitsin.

Once kendini sev .Sen değerli birisin .Ona ihtiyacın yok senin.Kotu bir dönemden geçiyorsun.Psikologa gitsen daha kolay atlatırsın .Her şey koca demek değildir. Hobi edin

Sana evliliğin içerisinde kötü davranmış ve bunun için boşandığın birinin hayat detaylarıyla ilgilenme. Sosyal medyadan takip etme, ortak görüşülen insanlardan haber alma durumları varsa bunlara son ver. Küçük bi yerdeyiz zaten istemesem de haber alıyorum diyorsan ilgilenmemeye çalış. Sen paranı kazanıp biriktirmeye ve bir tayin durumu olduğunda bunu değerlendirmeye bak. O şimdi evlendi diye değerli olmasın gözünde. Aslında evlenmeseydi belki de hiç takmayacaktın. Bir de tanıdığın biriyle evlenmesi de bu duyguyu tetiklemiş. Ondan başkasını da seversin, yeniden de hayatını kurarsın. Boşanmak başarısızlık değildir. Aklı başında olan hiçkimse boşanmak için evlenmez. Demek ki evlendiğin adamla hayal ettiğin gibi olmadı ki boşanmışsın. Artık onu düşünme..

Sende iyi olmamış, çünkü seni sevmemiş. Sevgi Allah' ın lütfudur, sevilmemek beceriksizlik değildir. Kuvvetle muhtemel beraber büyüdüğü, ilk eşi ile evliyken evine girip çıkan kuzeni ile evlenebilmiş birinin yasını tutma artık. Yapabiliyorsan tayin aldır, çevren değişsin, travman için psikolojik yardım al, kendine yatırım yap. Onlar kendi küçük dünyasında mutlu olsun, sen dışarı çık, nefes al.

Canım gidip kuzeniyle evlenmiş.Düşüncesi ne kadar bozuksa artık.Bence sen kendine yapıyorsun.Düzeltebilseydin boşanmazdın zaten.Hayat neler neler çıkartır karşına intihar felan saçmalama.Hayat o kadar güzel ki.Nefes almak o kadar değerli ki kimse için hayatından vazgeçme.

Canım benim salla ya. Çok ciddiyim yıllar sonra bu haline ne saçma düşünmüşüm diyeceksin.

Doğulu bir sevgilim vardı. 1 yıl ayni evde kalmışlığımız bile var. Aramız kötü olduğu zaman kuzeninin eşiyle mi ne akrabası bir kadınla cinsel konuşmalarını yakalamıştım. 30'umdan çok az önceydi bu muhabbet. Ağladım bağırdım türlü drama queenlikler. Hatta buraya konu bile açmışım kimseyi sevemem onun gibi diye. Suçu kendimde aramıştım senin gibi ah kafam.

Onun üstüne aşık oldum evlenme teklifi aldım. Birsürü başka erkek tanıdım. Şuan o üzüldüğüm zamanlara gülüyorum. Güçlenmemizi sağlıyo bu veletler. Sizin bir de evinize aldığınız kadınla hem de kuzeniyle evleniyor. Şuan hayata baktığınız objektif kirli ama güçleneceksiniz ve temizlenecek. Siz suçlu ya da yetersiz değilsiniz! O adamın zihni kirli. En kısa zamanda adamı tiksinerek hatırlamanız dileğiyle.

Mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz. Belki ona da aynı davranıyor ama kadın katlanıyordur. Aynı sehirdesiniz sanırım tayin isteyip yeni bir hayat kurabilirsiniz

Olabilir ,pişmanlık da bir duygu .olay büyük bir olay üzülmek de sonuna kadar haklısınız ,ama olanları degistiremezsiniz .Sadece bu günlerin geçeceğini bilin .Umitvar olun ,sakin kalın .Kimseyi de bu kafayla hayatınıza almayın zaten daha çok yara alırsınız .Bakın hayat devam ettiği sürece umut hep var olacak .Kimsenin mutlu olması olmaması da sizi ilgilendirmesin .Hayatta kimin ne yaşayacağını Allah bilir .Bı durun bakalim hayat ne getirecek ,sadece biraz sabır .Acele etmeyin ,bekleyin.Size kocaman sarılmak istedim şu an .Nedenini de bırakın olan olmuş giden gitmiş siz kendinize iyi bakın .

Hepinize teşekkür ederim yaşadığım durum hiç kolay değil geçen sene yemek hazırladığım düğünümde kendini paralayan kız gelin olmuş eski kocama. Sıkıntılarimizi bilmesine rağmen bana o kadar yakındı ki ailecek beni kandırdılar çok ağrıma gidiyo. Evet çok kötüydü ama o kazanıyor hep ben ise çok yorgunum. Ben bu kadar sevgisiz benci l olamıyorum aynı durum benim başıma gelseydi kuzenimin eşinin yerine gecemezdim bilmiyorum belki de ben çok saf düşünüyorum

Sen neler soyluyorsun intihar falan sakin ol lutfen. Sana kotu davraniyormuş işte neden pişmansin? bazen ne yapsanda olmaz. Belli ki kendi kafa denginde biriyle evlendi. Sizin uygun olmamaniz senin eksikliğin deyilki. Belki onun eksikliyi. Ama senin değilll. Oncr kabullen, sonra sukret ve dua et. Merak etme daha yeni ilişkiden çikmişsin yeni bir ilişkiye atilma bile kendine zaman ver

Kimin şimdi kimin sonra kazanacağını Allah bilir
Hayatımda şuana kadar yaşadığım ve felaket gördüğüm birçok şeye sonraları iyi ki olmamış dedim iyi ki yaşamışım dedim.
Bilemezsin belki bu sana o kadar güzel bir kapı açacak ki oh be diyeceksin. Hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayir olabilir biz bilemeyiz o yüzden hep hayırlısını işte

Millete bakma konuşacak her şeyi bulur onlar.
Allah bile boşanmaya müsaade ederken onlar da kim!
Biraz yürekli ol Allah'a sığın.
Emin ol çok iyi gelecek.

Kusura bakmayın ama sırf teselli olsun diye eski eşinizi ve kuzenini kötüleyip onlar mutlu olmazlar filan demeyeceğim ben.

İnsanlar anlaşamıyorsa boşanırlar ve yeniden kendilerine hayat kurarlar. Doğal olarak. Bakın o sizi takıntı yapmamış ve yeni bir hayata çabuk adapte olmuş. Siz de kendisini saplantı yapmayıp yeni bir hayat kurun kendinize. Doğru olan zaten bu.

Ne mutlu ki çalışan bir kadınmışsınız. Arkadaşlar edinip sosyalleşmek için ortamınız var demek ki. Oturup bitmiş gitmiş, memnun kalmadığınız için bıraktığınız kişiyi düşünüp bunalımlara dalacağınıza hayatınıza dair yeni planlar yapın.

İşten arta kalan zamanlarda kurslara gidin, arkadaşlar edinip onlarla görüşün, hobiler edinin. Sakın ha! ben intihar diyorum bu kadın hobi diyor filan demeyin! Böyle zor ve kahırlı zamanlarda kendinizi ne kadar başka iş ve konularla meşgul ederseniz bu gereksiz ruh halinden o denli çabuk kurtulursunuz

Tek boşanan siz değilsiniz. Kimse de boşanırken halay çekmiyor mutluluktan. Ama herkes iyileşmek için çaba gösteriyor ve başarıyor. Siz de bunu yapacaksınız

Dört çocukla baba evine dönmüş işi gücü olmayan çaresiz cahil kadın değilsiniz, kendinize gelin, kurtulun bu enkaz psikolojisinden. Çok zorlanıyorsanız uzman yardımı alın.

Kıyamet kopmadı, güneş her gün yeniden doğuyor. Geçmişten kurtulursanız her gelen gün güneşin daha da güzel doğduğunu fark edeceğinizden eminim ben. İçinizdeki güçlü kadının tutun elinden ve dimdik kalkın ayağa

Evet safsiniz. Ama bu sizin kötülügünüzden degil. Digerleri serefsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…