- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.470
- 78
- Konu Sahibi Bernalaasl
-
Yani memur, çalışan kadın boşanınca normal olmalı, ama çalışmayan boşanan üstelik çocuklu boşanan kadına anormal bakılmalı gibi bir algı sezdim konunuzda.Bir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Sende iyi olmamış, çünkü seni sevmemiş. Sevgi Allah' ın lütfudur, sevilmemek beceriksizlik değildir. Kuvvetle muhtemel beraber büyüdüğü, ilk eşi ile evliyken evine girip çıkan kuzeni ile evlenebilmiş birinin yasını tutma artık. Yapabiliyorsan tayin aldır, çevren değişsin, travman için psikolojik yardım al, kendine yatırım yap. Onlar kendi küçük dünyasında mutlu olsun, sen dışarı çık, nefes al.Bir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Canım gidip kuzeniyle evlenmiş.Düşüncesi ne kadar bozuksa artık.Bence sen kendine yapıyorsun.Düzeltebilseydin boşanmazdın zaten.Hayat neler neler çıkartır karşına intihar felan saçmalama.Hayat o kadar güzel ki.Nefes almak o kadar değerli ki kimse için hayatından vazgeçme.Bir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Bir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Sen neler soyluyorsun intihar falan sakin ol lutfen. Sana kotu davraniyormuş işte neden pişmansin? bazen ne yapsanda olmaz. Belli ki kendi kafa denginde biriyle evlendi. Sizin uygun olmamaniz senin eksikliğin deyilki. Belki onun eksikliyi. Ama senin değilll. Oncr kabullen, sonra sukret ve dua et. Merak etme daha yeni ilişkiden çikmişsin yeni bir ilişkiye atilma bile kendine zaman verBir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Hepinize teşekkür ederim yaşadığım durum hiç kolay değil geçen sene yemek hazırladığım düğünümde kendini paralayan kız gelin olmuş eski kocama. Sıkıntılarimizi bilmesine rağmen bana o kadar yakındı ki ailecek beni kandırdılar çok ağrıma gidiyo. Evet çok kötüydü ama o kazanıyor hep ben ise çok yorgunum. Ben bu kadar sevgisiz benci l olamıyorum aynı durum benim başıma gelseydi kuzenimin eşinin yerine gecemezdim bilmiyorum belki de ben çok saf düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?