Boşandım pişmanım

Bunca yaşadığınız olumsuz şeylerden sonra boşandığınıza pişman olduğunuza emin misiniz gerçekten? Pişman olduğunuzu sanmıyorum. Siz sizin evinize girip çıkan kuzeniyle evlendiği için hazmedemiyorsunuz. O kızla kendinizi kıyas içine koymuşsunuz. Sanıyorum ki yaşadığınız şey kıskançlıktan ibaret. Kendinize haksızlık etmeyin aksine mutsuz olduğunuz adamla yollarınızı ayırdığınız için kendinize teşekkür edin. Eski eşinizin hayatına takılı kaldıkça önünüze bakamazsınız. Bence ne hali varsa görsün moduna girip kendi hayatınıza odaklanmanız gerek.

Karşınıza biri cıkmayacağını, evlenemeyeceğinizi de düşünmeyin. Zaten şuan olduğunuz psikolojiden çıkmadan da hayatınıza biri girmesin. Sağlıklı bi ilişki kuramazsınız. Önce içinizdekilerle savaşıp galip gelmelisiniz. Bende boşandım çocuğumda var ve evlilik yapmamış adamla evliyim. Nasip kısmet bu işler. Boşandınız diye bekar/boşanmış biriyle yuva kuramayacaksınız diye bişey yok. Boşandınız diye karakterinizden, güzelliğinizden eksilen bişey de yok. Boşanmış olmamız kadın olduğumuz gerçeğini de değiştirmiyor. Acı çekmişsiniz evet ama küllerinizden yeniden doğmak sizin elinizde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bosandiginiza değil yalnız kaldiginiza uzuluyorsunuz öyle bir adamın hayatınızda olmaması olmasından daha iyidir. Pozitif düşünün kendinize güvenin geçmişi tamamen unutup yeni hayatiniza adapte olun. Karşınıza yeni insanlar çıkacaktır illaki acele etmeyin ve sadece bunu dusunurek geçirmeyin günlerinizi.

Öncelikle böyle iğrenç bir adamdan kurtulduğunuz için mutlu olmanız lazım adam çöp. Ne kadar vefasız pis zihniyetli bir insan olduğunu kuzenle evlenerek gösterdi.Ayrıca insanlar hep konuşurlar zamanla unutulur. Boşuna kahrolmayın sizin acınızda zamanla geçecek ve iyi insanlarda karşınıza çıkacaktır İnşaAllah.

Son düzenleme:
Birbirinizle uyumlu değilmişiniz
Aşk evlilik için yeterli değil

Kadinlar ayriligi kolay atlatamiyor ama atlatincada bir daha asla geri dönmuyor.

Sizden gidene baskasiyla olana zaman ayirmayin. Hele intihari hiç dusunmeyin. Depresyondasiniz acil psikologa gidin

Karsi tarafin bosandiktan sonra sürünmesini kahrolmasini beklemek bence gereksiz. Af dilese ayagina kapanip affetsen ne degisecek herif aynı herif . Gencsin calisiyorsun. Ayaklarinin üzerinde dur ve hayatına bak . Sırf Karsi taraf bak oda evlendi buldu birini desin diye ilk çıkana kapilmayin. Daha secici olun .

Öf bir bitmediniz ya
Kadin ağır depresyonda yalnız guvenip evleniyorsun sonra şiddet goruyorsun yari yolda birakiliyorsun yetmiyor birde baskasiyla zaman kaybetmeden evleniyor falan yakmis canini iste ama evet bencede pişman olması cok büyük yalnis. Herif zaten kötü davraniyormus boşver ne güzel kurtulmussun ama iste insan psikolojisi

İş var, güç var, para var, gençlik var ama akıl yok

Mesele su anki durumu degil ki zaten. Isi gucu olan insanlar niye firsat veriyorlar boyle insanlara? Esas problem bu. Ayrica konu sahibinin ne icin ses cikarmadigi eski esine belli cunku kendisi de icten ice bosanmis kadinlari kucumseyip onlara aciyordu ve basina gelince kaldiramamis. Benim kizdigim sey bu. Burada gercekten durumu cok zor insanlar var ama o kisilerden biri degil konu sahibi.

Öncelikle artık bosandiginizi kabul edin ve onun mutluluğunu onemsemeyin. Yani bazi seyler kabullenmekle ilgili hicbirsey sizin sucunuz degil. Demekki bazi seyler yanlışmiş sizi sevse zaten iyi davranirdi kotu davraniyormus. Belki evlendiği kisiyede kotu davranacak bir sure sonra. Insan gercek yüzünü saklayamaz eninde sonunda belli eder .siz kendi hayatınıza odakların mutlu olmaya çalışın .onun hayatiyla ilgilenirken aslinda kendinize aciyi çekiyorsunuz. Ben çekim yasasina cok inanıyorum .herseyin kader olduguna devam etseydiniz mutsuz olacağınıza inanip artik mutlulugu ve yeni bir iliskiyi hayatınıza cekmek istediginizi yayın evrene. Neden mutlu olamıyorum sorusunun cevabi sizin kendinizde yani. Isterseniz inaninki o kisiyi untuur yepyeni sayfa acarsinizsadece düşünmeyi bırakın kendinize deger verin o sizi dusundumu yada dusunuyormu. Düşünülmeyi yada pismanliginizi hakediyormu hic sanmıyorum

Sizinle de arkadaşça ilişkileri olan kuzeniyle mi evlendi yanlıs anlamadıysa?
Yuh olsun öyle şerefsizlere.

Öncelikle yaşadığınız şey hiç kolay değil. Yakın zamanda boşanmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Eski eşimin başkasıyla evlenip mutlu olma düşüncesi bile hala içimi bir tuhaf yapıyor yalan değil. Ki ben şiddet kumar hakaret sonucu boşandım. Yani nefret etmeme rağmen hala bu düşünce beni kötü yapıyor. Birde tanıdığım biriyle gerçekten evlenmesi çok zordur eminim. Ne zaman öyle düşünceler beni kuşatsa hemen kendimi bir işe veriyorum. Çünkü düşünsem beynimde onları evlendirip çoluk çocuk torun torba sahibi yapıp film çekiyorum nerdeyse Geçecek biliyorum. Gün gelecek ve bu yaşadıklarımıza güleceğiz. Bu arada bende ülkenin en doğu en küçük illerinden birinde yaşıyorum ve etrafımızda ki ilk ve tek boşanan benim. Şiddete rağmen boşanmamı çoğu kimse onaylamadı. Ben o kadar dik ve güçlü durmaya çalışıyorum ki İnsanlar yorum dahi yapamıyor. Sanki hiç evlenmedim boşanmadım gibi hayatıma devam ediyorum. Herkesi de uyardım eski eşimi gören duyan haber alan bana söylemesin. Ara ara baksamda kendimi tutuyorum stalklamıyorum. Eskiye göre daha az aklıma geliyor. Eskiye göre çok daha iyiyim. Çünkü ne zaman aklıma gelsem itiyorum. Bide intihar demişsin ya. Eğer öyle bir şey yaparsan bir sana birde ailene yazık olur. Geri kalan herkes yaşadıkları iki günlük şoktan sonra hayatlarına devam eder. Hatta eski eşine boşanmakta haklıymışsın zaten psikolojisi normal değilmiş diyip haklarlar. Kimsenin vicdan yapacağını düşünme. Yarın uyan bir duş al ve ne kadar değerli olduğunu, daha ayrılık acısını atlatamadan başkasıyla evlenen eski eşinin bunların hiçbirine değmeyeceğini iyice sok kafama arkadaşım. Beyninde söküp atamazsın tabi ki. Ama bununla savaşacak güç hepimizin içinde var

Boşanmış kadın güçlü kadındır, eğer bu kararı verebildiysen bu kadar salmaman gerekli. Ben de boşandım gayet batıda calısıyor ve yasıyorum. Ancak boşanma işlemi kesinleştikten sonra soyismim değişince işyerinde insanlar "senin soyadın neden değişti" diye gözümün içine baka baka dangalakça soru soruyolardı." bu yaşımda evlatlık gittim ondan dedim" yani inanki heryerde abuk, subuk bir sürü insan var. Ver agzını paylarını geç git. Eski eş te bırak ne hali varsa görsün, herkes yasattıgını yasayacak. Bizim buralarda kuzen demek kardeş demektir, orasını da pek midem almadı. Üzüleceksin, ağlayacaksın ama atlatmaya mecbursun. Böyle olmasını biz de istemezdik ama elimizden geleni yaptık. Yapacak bişey yok. Umarım mutlu olursun

kursa yazıl bence sosyal çevre edinmeye çal

Zaten size kötü davranıyormuş, güzel giden bi evlilik olsa boşanmazdınız. Adam hala bekar olsa bu kadar üzülmezdiniz. Ama çöpe atacağımız bişeye bile başkası güzelmiş dese bizim gözümüzde o şey değerleniyor. Buda öyle bişey. Başkasıyla olduğunu bilmek insanın canını acıtıyor. Çok kötü bir duygu. İnşallah sizin karşınıza da sizi mutlu edecek bi çıkar kısa zamanda

Kendinizi haksızlığa uğramış hissediyorsunuz, bunlar bana reva miydi diyorsunuz.Evet depresyon halindesiniz anlıyorum sizi ama bunun geçici olduğunu bilin. Bu bir süreç kiminde ağır kiminde hafif,sizdeki ağır geçiyor anlaşılan.İmkaniniz varsa destek alın,hiç destek almadım faydalı bir şey midir bilmiyorum ama deneyin bence.Degmez bu kisiler için kendini mahvetmeye,bir tane hayatınız var sadece

Düşüncelerime tercüman oldunuz çok doğru bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…