- Konu Sahibi Bernalaasl
-
Eşiniz kıymetinizi bilememiş boşanma sebebinizi bilmiyorum tabiki ama pasif karakterli biri misiniz? Kuzeniyle evlenecek kadar ne yaşamış olabilir bir insan ilginç geldi.Bir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Eğer dedigin gibiyse ozaman çok haklisin eski konularini falan bilmiyorum.Mesele su anki durumu degil ki zaten. Isi gucu olan insanlar niye firsat veriyorlar boyle insanlara? Esas problem bu. Ayrica konu sahibinin ne icin ses cikarmadigi eski esine belli cunku kendisi de icten ice bosanmis kadinlari kucumseyip onlara aciyordu ve basina gelince kaldiramamis. Benim kizdigim sey bu. Burada gercekten durumu cok zor insanlar var ama o kisilerden biri degil konu sahibi.
hayatınızda biri olmadığı için bu kadar kendinize nedne kötülük yaparsınız.terapi alınBir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Merhaba, eski iki yüzlü eşinizin iki yüzlü kuzeni neyi kazanmış da siz kaybetmişsiniz? Ben anlayamadım. Böyle insanlardan kurtulmussunuz ama mucizenin farkına varamamissiniz bence. Bu insanların sizi bu şekilde kendilerince bertaraf edip mutlu olacaklarını gerçekten düşünüyor musunuz? İşin iç yüzünü nereden bileceksiniz. Herkes dışarıya mutlu görünmek ister. Siz bir de içeriye bakın! Lütfen nasıl bir ikiyuzlulukten kurtuldugunuzun farkına varın ve kendinize vakit ayırın. Siz sadece hayatın güzelliklerini ve size getirecegi yeni ve mutlu günleri görmeye henüz kendinizi hazır hissetmiyorsunuz. Lütfen başınızı kaldırıp yarına bakın; düne değil!Hepinize teşekkür ederim yaşadığım durum hiç kolay değil geçen sene yemek hazırladığım düğünümde kendini paralayan kız gelin olmuş eski kocama. Sıkıntılarimizi bilmesine rağmen bana o kadar yakındı ki ailecek beni kandırdılar çok ağrıma gidiyo. Evet çok kötüydü ama o kazanıyor hep ben ise çok yorgunum. Ben bu kadar sevgisiz benci l olamıyorum aynı durum benim başıma gelseydi kuzenimin eşinin yerine gecemezdim bilmiyorum belki de ben çok saf düşünüyorum
İnşallah dediginiz gibi olur çünkü hiç geçmiyor gibi acım kandirlimak kullanılmışlik hissi çok ağrıVallahi 3 yıl sonra bu mesajınıza bakıp güleceksiniz, size söz veriyorum. Gülmezseniz Thrive60 değilim.
Hadi çok hoş, bakımlı eğitimli bir hanım bulsa ve evlense üzülebilirsiniz de boşanır boşanmaz koşa koşa kuzenle evlilik?
Birbirlerini yıllardır tanıdıklarına göre ve eskiden aşk da olmadığına göre (olsaydı kuzenin sizi kıskandığını hissederdiniz) mantık öne geçmiş. Kuzeni olmasaydı evlilik süreci bu kadar hızlı ilerler miydi bir düşünün bakalım.
Yok intiharı falan geçelim ne münasebet?
Şu anda yeni bir şehirde tertemiz bir ilişki yaşayıp üstüne 3 çocuk doğuracak durumdasınız.
Çocuk yok, demek ki babası görsün diye o şehirde kalmanıza gerek yok.
Memursunuz maaş var, aile evinde boğulmanıza da gerek yok.
Kuşlar gibi özgür pırpır uçabilirsiniz. Kanatlarını açmayıp yerin pisin toprağında sürünüp yaşam neden böyle diyen bir kelebekgibisiniz.
Kafanızı kaldırıp yukarıya bakın, sizi 2 dakika sonra yüzünüzü unutup kurabiye tarifine dalan elaleme değil.
Bu arada yok hamarat değilim dolmam güzel değil mi falan diye de boşuna üzülmüşsünüz. Gördüğünüz gibi dolma güzelliği değil maaş güzelliği özgürlük getiriyor, kuzeni kıskanıyorsunuz da kuzen böyle bir evliliği gerçekten ister miydi diye bir düşündünüz mü?
BAk güzel kardeşim 19 yıldır tanıdığım, 16 yıldır evli olduğum insandan vazgeçtim hemde hiç tereddütsüz 14 yaşında bir kızım var tek celsede boşandım sebep sanal alemde defalarca aldatması vs vs.Pişmanmıyım ASLAAAAAA acı çekiyormuyum elbette normal olanı bu zaten.Ama şehir değiştirdim sil baştan aile desteğimle evimi kurdum yeni işe girdim evladımı okula yazdırdım.sana en büyük tavsiyem acilen şehir değiştir onun olduğu şehirde yaşama daha zorlanırsın.Göz görmeyince daha kolay oluyor unutmak.Allah ın verdiği canı almaya hakkın yok bu hayat gelip geçici herkes gibi sende imtihan oluyosun sabret Allah a yakınlai çok dua et ve zamanla inş geçecek geçireceğiz inan zor anlıyorum seni hiç kolay değil her gecenin bir sabahı var bunuda unutma tek yardımcımız RABBİM ona sığın dua et Allah yardımcın olsunBir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Hiç pişman olmayın ne güzel yıllarca çekmek yerine boşanmışsınız . Bırakın şimdi mutlu olsunlar mutlu görünsünler. Bir adam asla değişmez ilerde size davrandığı gibi ona da davranır merak etmeyin . Kimseye boşandınız diye hesap vermek zorunda değilsiniz . Yatın kalkın dua edin ki çocuğunuz yokken bitmiş. Sakın arkanıza bakmayın . Öyle bir durum olduğunda onunla geçirdiğiniz kötü günler aklınızda olsun . Zaten iyi bir adam olsa boşanmazdınız dimi ?Bir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?