Boşandım pişmanım

Akraba kizi istemiş ailesi. Akraba kizi almışlar. Sen kurtulduğuna bak. Tekrar aşık olabilirsin.zaten yaşadığın gerçek aşk olsaydı seni bırakmazdı. Ben senin değerini bilen birine aşık olup mutlu olacağına inaniyorum. Millet on tane sevgili eskitir alnı ak gezer sen bı evlenip boşanmış son diye kafanı yere neden dusuruyorsun.

Bakın artık psikologlar online bile danışma hizmeti veriyor. Hiç sağlıklı düşünceler değil bunlar.. O yüzden bir an önce destek alın..
2.evlilik fikrini kendinizi toparlayana kadar rafa kaldırın. O yaptı diye siz de aynısını yapmak zorunda değilsiniz aksine hata olur bu..
Iyi bir motivasyon istiyorsanız yeni evlendiği kıza acıyın.. Size kötü davranan başkasını el üstünde tutmayacaktır..

Ayrıca buyuk kınuşmak ıstemıorum ama bızlerde kuzen kardeştir

Eşiniz kıymetinizi bilememiş boşanma sebebinizi bilmiyorum tabiki ama pasif karakterli biri misiniz? Kuzeniyle evlenecek kadar ne yaşamış olabilir bir insan ilginç geldi.

Eğer dedigin gibiyse ozaman çok haklisin eski konularini falan bilmiyorum.

Bende bosandigima pismanim basligina çok kizdim herif leş gibi biri para için katlanilirmi ya yada sırf evliyim demek için.

Insanların kendine saygisi kalmamis yazik

hayatınızda biri olmadığı için bu kadar kendinize nedne kötülük yaparsınız.terapi alın

Kuzum son durumun nedir?konu acmissin az bilgilendir ,ayrica eski esin evlendi diye sen niye intihar ediyorsun ?bosanmis kadin olmak yer yon farketmeksizin her yerde zor da asacagiz insaAllah ,bir insanin sana kotu davranmasi senin degersizligini degil onun kendi hayvanligi uzerine alinma

Vallahi 3 yıl sonra bu mesajınıza bakıp güleceksiniz, size söz veriyorum. Gülmezseniz Thrive60 değilim.

Hadi çok hoş, bakımlı eğitimli bir hanım bulsa ve evlense üzülebilirsiniz de boşanır boşanmaz koşa koşa kuzenle evlilik?

Birbirlerini yıllardır tanıdıklarına göre ve eskiden aşk da olmadığına göre (olsaydı kuzenin sizi kıskandığını hissederdiniz) mantık öne geçmiş. Kuzeni olmasaydı evlilik süreci bu kadar hızlı ilerler miydi bir düşünün bakalım.

Yok intiharı falan geçelim ne münasebet?
Şu anda yeni bir şehirde tertemiz bir ilişki yaşayıp üstüne 3 çocuk doğuracak durumdasınız.

Çocuk yok, demek ki babası görsün diye o şehirde kalmanıza gerek yok.

Memursunuz maaş var, aile evinde boğulmanıza da gerek yok.

Kuşlar gibi özgür pırpır uçabilirsiniz. Kanatlarını açmayıp yerin pisin toprağında sürünüp yaşam neden böyle diyen bir kelebek gibisiniz.

Kafanızı kaldırıp yukarıya bakın, sizi 2 dakika sonra yüzünüzü unutup kurabiye tarifine dalan elaleme değil.

Bu arada yok hamarat değilim dolmam güzel değil mi falan diye de boşuna üzülmüşsünüz. Gördüğünüz gibi dolma güzelliği değil maaş güzelliği özgürlük getiriyor, kuzeni kıskanıyorsunuz da kuzen böyle bir evliliği gerçekten ister miydi diye bir düşündünüz mü?

Normal bir süreç yaşıyorsunuz ama 1 yıl olmuş üzülmek için yeterli bir süre kendi kendinize artık yeter üzülme sürecimi bitiriyorum deyin alabiliyorsanız tayininizi başka bir ile aldırın Eşinizi kafanızdan atın artık. kuzenini sevseydi başta onunla evlenirdi teselli olsun diye demiyorum inanın kuzen içinde üzüldüm hiç bir zaman onlarınki bir aşk evliliği olmayacak ne kadar mutlu görünürse görünsün fıtratında aldatmak olan biri kiminle evlenirse evlensin bu huyunu bırakmaz.

Ağır şeyler yaşıyorsunuz, herkesin derdi çok bambaşka.Aile evinde olmasanız ayrı şehirde olsanız hafiflersiniz bence.Adam evlrnince mi kuzen hanım kıymetini anladı tüh.Mutlu olmayacaklar Allah ağlatani güldürmez

Bazi seyler nasip, bunun guzellikle cocukla filan ilgisi yok. Yani 1 senedir evli kaldigin biri neden vazgecilmez? Isin gucun var ama bence bi tedavi ol, cunku kafan guzel..

Merhaba, eski iki yüzlü eşinizin iki yüzlü kuzeni neyi kazanmış da siz kaybetmişsiniz? Ben anlayamadım. Böyle insanlardan kurtulmussunuz ama mucizenin farkına varamamissiniz bence. Bu insanların sizi bu şekilde kendilerince bertaraf edip mutlu olacaklarını gerçekten düşünüyor musunuz? İşin iç yüzünü nereden bileceksiniz. Herkes dışarıya mutlu görünmek ister. Siz bir de içeriye bakın! Lütfen nasıl bir ikiyuzlulukten kurtuldugunuzun farkına varın ve kendinize vakit ayırın. Siz sadece hayatın güzelliklerini ve size getirecegi yeni ve mutlu günleri görmeye henüz kendinizi hazır hissetmiyorsunuz. Lütfen başınızı kaldırıp yarına bakın; düne değil!

İnşallah dediginiz gibi olur çünkü hiç geçmiyor gibi acım kandirlimak kullanılmışlik hissi çok ağrı

BAk güzel kardeşim 19 yıldır tanıdığım, 16 yıldır evli olduğum insandan vazgeçtim hemde hiç tereddütsüz 14 yaşında bir kızım var tek celsede boşandım sebep sanal alemde defalarca aldatması vs vs.Pişmanmıyım ASLAAAAAA acı çekiyormuyum elbette normal olanı bu zaten.Ama şehir değiştirdim sil baştan aile desteğimle evimi kurdum yeni işe girdim evladımı okula yazdırdım.sana en büyük tavsiyem acilen şehir değiştir onun olduğu şehirde yaşama daha zorlanırsın.Göz görmeyince daha kolay oluyor unutmak.Allah ın verdiği canı almaya hakkın yok bu hayat gelip geçici herkes gibi sende imtihan oluyosun sabret Allah a yakınlai çok dua et ve zamanla inş geçecek geçireceğiz inan zor anlıyorum seni hiç kolay değil her gecenin bir sabahı var bunuda unutma tek yardımcımız RABBİM ona sığın dua et Allah yardımcın olsun

Siz boşandıktan sonra istediğiyle evlensin … Siz önünüze bakın , umrunuzda bile olmasın. Aslında sizin durumunuz normal olan, bir ayrılıktan sonra bu kadar çabuk tekrar evlenmek sağlıklı bir durum değil .. Bence şükredin halinize intihar ne demek , benim yaşadıklarımı anlatsam aklınız almaz, zaman herseyin ilacı Güzel şeyler düşünün güzel şeyler yaşayın …

Çok gençsiniz ne intiharı yapmayın yazık günah evlenmek te boşanmak ta insanlar için kendinize zaman tanıyın bir tek eski eşiniz yok bu dünyada siz değerlisiniz evlenmişsin olmamış ayrilmişsiniz olabilir kendinize önce siz değer verin bırakın adam gitsin kime giderse gitsin ömrünüzün sonuna kadar aşağilanmak zorunda değilsiniz işiniz var ne güzel tayin isteyin ortam değiştirin yeni insanlar tanıyın yeniden kendinize hayat kurun hayat çok güzel insanlar ne acılar çekiyor bilseniz sağliksiniz gençsiniz

Hiç pişman olmayın ne güzel yıllarca çekmek yerine boşanmışsınız . Bırakın şimdi mutlu olsunlar mutlu görünsünler. Bir adam asla değişmez ilerde size davrandığı gibi ona da davranır merak etmeyin . Kimseye boşandınız diye hesap vermek zorunda değilsiniz . Yatın kalkın dua edin ki çocuğunuz yokken bitmiş. Sakın arkanıza bakmayın . Öyle bir durum olduğunda onunla geçirdiğiniz kötü günler aklınızda olsun . Zaten iyi bir adam olsa boşanmazdınız dimi ?

1 yıl evli kaldığın kişi için mi bu üzüntü? Biliyorum şu an kendini çok değersiz hissediyorsun. Zamanla geçecek. Ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide kanser hastalarını düşün... Düşün çaresi olmayan hastalıklar için mücadele edenleri.. yoğun bakımda yatan hastaların ailelerini düşün... çocuğunu kaybetmiş kadınları düşün.. annesiz kalan çocukları..daha çok örnek var. Gençsin, sağlıklısin, paran var..en önemli şey bu hayatta sağlık. Kızkardeşim vefat etti 11ay önce. Keşke sersefil, beş parasız olsaydım da o yaşıyor olsaydı dedim. Hayat o kadar değerli ki ve başka yok... melankolik, depresif halinle düşmanlarını niye sevindiriyorsun?

Dilerim rabbim den karşına helal süt emmiş gerçek sevgiyi yaşatacak bir Eş çıkartsın karşına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…