Boşandım şimdi nasıl olacak

dendiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
147
20
38
Yada nasıl olmalı ... Bırıyle tanıstgımda bosandgımı hemen soylemelımıyım. Yada benm gbı bosanmıs erkeklerlemı flort etmelıyım hıc evlenmwmıs erkeklerle ilgilenmemelimiyım?

Eskı eşim benden 10 yas buyuk ve bır evlılık yapmıstı. Ben onu o seklde kabul etmıstım ama erkekler bosanmıs kadınlara karsı daha farklı gozle bakıyor galıba. Sımdılık evdeyım ama ıse baslıcam nasıl davranmam gerektgını bılmıyorum. Herkesten saklamayı dusunuyorum bosandgımı. Kafam karısık

ilk bunu mu düşünmeye başladınız?
bunun için boşanmış gibi davranmayın lütfen, bırakın oluruna,
önce bir kendinize gelin, dinlenin

ne zaman boşandınız ki??? yeni bir ilişkiye bu kadar hazırsınız??

evli bekar dıye sorulduğunda tabıkı bekar olduğunuzu soylersınız. daha samımıyet olmadan da kımse ''daha once evlımıydın ''dıye sormaz, soran olursa da ıyı bır terslenmeyı hakeder, ne münasebet.
zaman ıcınde herkes bır bırbırını tanırken samımıyete gore konusu açılırsa soylenebılır, saklanılacak ayıp bırsey degıl.
siz böyle dusunursenız herkes oyle dusunur. evlilik kadar boşanmakta gayet normal bır durum.

Neden saklayasin ki utanilacak bir seymiscesine? Korkma, sen guclu dimdik durdugun surece hic kimse sana kotu davranamaz. Ama sen boyle sacma bir psikolojiye girip, dul olmayi utanilacak bir sey gibi gorursen insanlar da bundan faydalanir. Hic kimse karsisinda ezik buzuk duran bir kadina saygi duymaz. Nedir su Turk kadinlarindaki bosanmaya yuklenen buyuk anlam! Bosanmak da evlilik kadar dogal. Az kendinize sayginiz olsun ya. Erkeklerin ne dusundugunden size ne? Sizin hareketlerinizi, kisiliginizi niye erkekler belirlesin? Sizin bir karakteriniz yok mu? Su adamlari bu kadar buyuk gormeyin ya hu! Yari tanrilar mubarek. Erkeklerden size ne? Sizi siz ilgilendirirsiniz.

pardon ben ıs arkadaslarına gore yazmışım, erkek arkadaş olarak sormuşsunuz, ılıskı başlanırken ınsanlar bırbırlerıne sınırlar dahılınde sorular sorabılır, gayet normal. saklamak neden ki? nereye kadar ki?

Tesekkuredrım ama bakın daha burda bıle yargıladılar :)

Bunları dusunmek icin erken değil mi?

Ayrica bosandinuz diye bi eksiginiz vs.niz yok. Anlasip sevdikten sonra pekalahic evlenmemis biriyle de birlikte olabilirsiniz.

bence rahat olun
suanda bunu planlamayın

Sacma sapan yaklasılmasını ıstemıyorum

Ya arkadaslar hemen yargılıyorsunuz bır senedır ayrıyım ben olacak demıyorum ama olurda bırı olursa ne demelıyım bılmıyorum neden hemen dalga gecıyorsunuz bırısı depresyon falan yazmısta ne cektıgımı bılıyormusunuz bence kınamayın basınıza gelır

nıye boşandın dıye kımse sızı yargılamadı burda..sızın anlatım seklınızden bız yorum yaptık.sankı yenı bosanmıssınız da sevgılım olsa hemen boşandıgımı demelı mıyım gıbı konustunuz...yoksa kımseyı baglamaz sızın hayatınız tabıkı.

Samimi olduğunda söylersin canım malesef bizim toplumumuz böyle dul adama bile hiç evlenmemiş alıyorlar.Bir tanıdığımda dul erkek evlendiği hanımda duldu onu bile saklıyordu onun ilk kocası benim diye.Kimse bayanların gözünden bakmıyor dünyaya.

Depresyone gıreydın falan demıssınde ne yasadgımı bılmıyorsun yasaman lazım bılmen ıcın

Heh sonunda durust cvp gerceklerı goren bı kadın tesekkurler bı an kendımı sacma dusunuyor gbı hıssttım ama turk gerceklerı boyle ne yazıkkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…