Yada nasıl olmalı ... Bırıyle tanıstgımda bosandgımı hemen soylemelımıyım. Yada benm gbı bosanmıs erkeklerlemı flort etmelıyım hıc evlenmwmıs erkeklerle ilgilenmemelimiyım?
Eskı eşim benden 10 yas buyuk ve bır evlılık yapmıstı. Ben onu o seklde kabul etmıstım ama erkekler bosanmıs kadınlara karsı daha farklı gozle bakıyor galıba. Sımdılık evdeyım ama ıse baslıcam nasıl davranmam gerektgını bılmıyorum. Herkesten saklamayı dusunuyorum bosandgımı. Kafam karısık
evli bekar dıye sorulduğunda tabıkı bekar olduğunuzu soylersınız. daha samımıyet olmadan da kımse ''daha once evlımıydın ''dıye sormaz, soran olursa da ıyı bır terslenmeyı hakeder, ne münasebet.
zaman ıcınde herkes bır bırbırını tanırken samımıyete gore konusu açılırsa soylenebılır, saklanılacak ayıp bırsey degıl.
siz böyle dusunursenız herkes oyle dusunur. evlilik kadar boşanmakta gayet normal bır durum.
Tesekkuredrım ama bakın daha burda bıle yargıladılar :)evli bekar dıye sorulduğunda tabıkı bekar olduğunuzu soylersınız. daha samımıyet olmadan da kımse ''daha once evlımıydın ''dıye sormaz, soran olursa da ıyı bır terslenmeyı hakeder, ne münasebet.
zaman ıcınde herkes bır bırbırını tanırken samımıyete gore konusu açılırsa soylenebılır, saklanılacak ayıp bırsey degıl.
siz böyle dusunursenız herkes oyle dusunur. evlilik kadar boşanmakta gayet normal bır durum.
Sacma sapan yaklasılmasını ıstemıyorumpardon ben ıs arkadaslarına gore yazmışım, erkek arkadaş olarak sormuşsunuz, ılıskı başlanırken ınsanlar bırbırlerıne sınırlar dahılınde sorular sorabılır, gayet normal. saklamak neden ki? nereye kadar ki?
Tesekkuredrım ama bakın daha burda bıle yargıladılar :)
Sacma sapan yaklasılmasını ıstemıyorum
Depresyone gıreydın falan demıssınde ne yasadgımı bılmıyorsun yasaman lazım bılmen ıcınnıye boşandın dıye kımse sızı yargılamadı burda..sızın anlatım seklınızden bız yorum yaptık.sankı yenı bosanmıssınız da sevgılım olsa hemen boşandıgımı demelı mıyım gıbı konustunuz...yoksa kımseyı baglamaz sızın hayatınız tabıkı.
Heh sonunda durust cvp gerceklerı goren bı kadın tesekkurler bı an kendımı sacma dusunuyor gbı hıssttım ama turk gerceklerı boyle ne yazıkkıSamimi olduğunda söylersin canım malesef bizim toplumumuz böyle dul adama bile hiç evlenmemiş alıyorlar.Bir tanıdığımda dul erkek evlendiği hanımda duldu onu bile saklıyordu onun ilk kocası benim diye.Kimse bayanların gözünden bakmıyor dünyaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?