Boşandım şimdi nasıl olacak

Depresyone gıreydın falan demıssınde ne yasadgımı bılmıyorsun yasaman lazım bılmen ıcın

merak etme zamanında cok guzel o evreden gecıp 3 yıl o ılacları kullandım.boşanmama gerek yok empatı kurmam ıcın...bence yazınızı tekrar duzelterek yazın.zıra cok kısı benım gıbı yanılgıya dusup sizi eleştirebilir..

Valla bısı dıyımmı dun de bosanmıs olsam bugun koca pesıne dussemde kımseye elestrme hakkı vermedım ben... Sızede gecmıs olsun

dendiz, böyle bırı mı cıktı karsına, tereddutun o yüzden mı?. istersen anlat yardımcı olmaya çalışalım.

Y
dendiz, böyle bırı mı cıktı karsına, tereddutun o yüzden mı?. istersen anlat yardımcı olmaya çalışalım.
ok cnm henuz yok olmasına musade edemem ama bıgun olursa korkuyorum ya o yuzden sordum ne demek lazım

Valla bısı dıyımmı dun de bosanmıs olsam bugun koca pesıne dussemde kımseye elestrme hakkı vermedım ben... Sızede gecmıs olsun

yorum bekleyınce eleştırıye de açık olunmalı.zıra bende bı cok konu actıgımda elbet altında eleştırı yorumları da yazıldı...belden aşağı olmadıgı muddetce boyle seylere takılmayın derım..neyse hakkınızda hayırlısı olsun...

niye saklıyorsunuz ki.. Sanki ayıp bir şeymiş gibi, belki sizden önceki diğer kadınlarda bu şekilde boşanmayı utanç verici görüp sakladığı için toplumda bu ön yargı oluştu..

türk gerçeklerine göre yaşayacak olursak hiç boşanmamamız gerekiyordu...

elalem ne der diye düşünen bir erkekle birlikte olmayın zaten..

Heh sonunda durust cvp gerceklerı goren bı kadın tesekkurler bı an kendımı sacma dusunuyor gbı hıssttım ama turk gerceklerı boyle ne yazıkkı

Bence kadının tutumu karşısındaki erkeği de çok etkiliyor. Kendine acıyan insana, karşısındaki de hakketiği değeri vermiyor maalesef...Yok öyle illa erkek hiç evlenmemiş kadın ister diye bişey..Adam olsun o erkekler önce!!
Bizzat çok yakın çevremden
1 kız akrabam, 2 çocuğunu yanında götürüp, hiç evlenmemiş bir adamla evlendi --- +5 senedir çok mutlu bir yuvası var
1 kız arkadaşım, yine 2 okul çağında çocuğu ile hiç evlenmemiş kendinden genç bir erkekle evlendi + 3 senedir çok güzel bir yuvası var.
1 kız arkadaşım, boşandı yine kendi gibi bir evlilik yapmış çocukla evlendi - ama 2 . eşi ilkinden çok daha yakışıklı, çok daha iyi bir kariyer sahibi, çok güzelde bir çocukları var şimdi...

Kadınlar önce kendilerini sevsin, sağlam duruşları olsun ki, adam gibi adamları hayatlarına çekebilsinler. :)

saklarsan daha sonra aciklamak zor olur.
herkes bilsin ki kafasina yatmayan bastan yanasmasin.
sonra cok uzulursun.

Bekarsınız siz, bu kadar basit.
Siz kendinize önyargılı yaklaşmayın ki kimse öyle davranamasın.
İlişki konusunda da , ilerleme kaydedebileceğiniz bir insanla karsilaşırsanız anlatırsınız.

Bekarsın. bekar gibi davran.. Hesap vereceğin kişi çıkarsa karşına söylersin evlendim ayrıldım vaktizamanında diye.. gayet olağan sıradan bişeymiş gibi..ki öyle zaten..
enjoy it

Eğer dün bile ayrılmış olsaydın, kimsenin neden bunu şimdiden düşünmeye başladın, bismillah!!! demeye hakkı yok.

Her boşanan depresyona girecek diye bir şey de yok.

İşe başladığında bekar olduğunu söylersin. Zaten kimliğinde de bekar yazıyordur. Eğer biriyle duygusal anlamda bir şeyler yaşayacak olursan, evlenip ayrıldığını söylersin. Bunda utanılacak bir şey yok. Sakın sanki kötü bir şey yapmışsın gibi ezik, ya da pasif davranma. Sen kendine güvenir, tercihlerinin arkasında durursan, kimse seni yargılayamaz.

çok özür dilerim ben de neden bu kadar acele ediyorsun bunu düşünmek için diye sordum ama niyetim kötü değildi acaba boşluktan böyle şeylere takılıyorsun takılma daha erken azıcık yeni yaşamına alış hayatına bak vs diyecektim sonra zamanı gelince olur tabi diyecektim. 1 yıl olduğunu bilmeden yorum yaptım.. seni yargılamak değildi amacım tekrar özür dilerim..

Bundan sonra senin birliktelik yaşayacağın erkekler sanki hiç kadınlarla ilişki yaşamadı mı?
Neden "el değmemiş, bakire" insanlarla evlenme ayrıcalığı yalnızca erkeklerde de bütün "el değmemiş olma" yükü bizde? Bunun en önemli sebeplerinden biri de bunu normların toplumun yerleşik kabullerinden olmasını çok tabii bir şeymiş gibi bakan kadınlar, hele de oğlu varsa.
Senin boşanmış olmandan dolayı sana "seninle evlenir miyim evlenmez miyim bilemiyorum" diye yaklaşan, illa aman "ablama layık olsun" aman "anneme el öptürücem" diye evlilik için hayatında erkek arkadaşı bile olmamış kızlar arayıp caddede, işyerinde, misafirlikte kadınların orasına burasına gururla bakıp duran adamcıkları da kullan kullan sonra da at bir köşeye...
Ayrıca istersen de evlenmeksizin istediğinle yatar istediğinle kalkarsın; bekar bir kadınsın kimseye laf düşmez.

sormadıktan sonra açıklama yapmayacağınızı düşünüyorum.çok merak edip sorulursa çok net cevap verin.yanlızca Türk toplumu değil genel olarak evli bekar farketmez bütün erkekler boşandığınız için hayal kurmaya başalar.kendileri çok bişey sandıklarından erkek ihtiyacınız vardır diye kendi aralarında konuşurlar.ben boşanmadım ama boşanmış insanlar hakkında konuşan adi insancıklar gördüm.
tavsiyem saklamayın ama her yerde dürüstlük adına söylemeyinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…