ben bosanali yaklasik 1,5ay oldu, cok zor bi surec, biliyorum, senin 1senede daha bi oturmustur dusuncelerin vs.. anliyorum, is ortamina girecegim, birileriyle denk gelme ihtimali var, ne yapmaliyim diyorsun, erkek pesine dustugunden degil, ama sakin ol, kendini ezik ve dusuk gibi gorme, ben de kursa filan gidiyorum, bayan ortami, didiklenir diye soylemiyorum, Allah a sukur bi sknti da yasamiyorum, gecen gerekli oldu ve hocaya soyledim, o da hic soke olmadi, yani artk eskisi gibi degilBır yıl oldu suan ıstemıyorum ama bı kac yıl sonra ıllakı olacaktır evlenmesem bıle... Yada arkadas ortamında napmalıyım bunu sordum oncelıkle anlayısınıznıcınntesekkurler
hhhhben bosanali 1,5ay oldu, cok zor bi surec, biliyorum, senin 1senede daha bi oturmustur dusuncelerin vs.. anliyorum, is ortamina girecegim, birileriyle denk gelme ihtimali var, ne yapmaliyim diyorsun, erkek pesine dustugunden degil, ama sakin ol, kendini ezik ve dusuk gibi gorme, ben de kursa filan gidiyorum, bayan ortami, didiklenie diye soylemiyorum, Allah a sukur bi sknti da yasamiyorum, gecen gerekli oldu ve hocaya soyledim, o da hic soke olmadi, yani artk eskisi gibi degil
Bu arada ne bu hız dıyenler bır yıldır tek basıma evden cıkmadım ben aılemle avm ye gıderım bazen okadar. Benm kadar duzgun saygılı sabırlı oldgunuzu hıc sanmıyorum hemde hıc gırıyorum vosananları ıkı gunde bırılerının kollarına atıyolar kendılerını hatta bosanmadan....ben bosanali yaklasik 1,5ay oldu, cok zor bi surec, biliyorum, senin 1senede daha bi oturmustur dusuncelerin vs.. anliyorum, is ortamina girecegim, birileriyle denk gelme ihtimali var, ne yapmaliyim diyorsun, erkek pesine dustugunden degil, ama sakin ol, kendini ezik ve dusuk gibi gorme, ben de kursa filan gidiyorum, bayan ortami, didiklenir diye soylemiyorum, Allah a sukur bi sknti da yasamiyorum, gecen gerekli oldu ve hocaya soyledim, o da hic soke olmadi, yani artk eskisi gibi degil
Allah onlarada versınde anlasınlar ne dıyelımherkes hemen neden hucum etmis ki?
biliyor musunuz o nasil bir tedirginlik, toplumun yargilari yuzunden insan cok cekiniyor bi ortama girerken, talip cikacak diye odu kopuyor...neden koca avina cikmis gibi hakarete varir sekilde konusuluyor?ben evlenmeyi asla dusunmuyorum yeniden, ama o topluma girerken rencide edilirim korkusu, nasil davranmaliyim dusuncesi cok cok agir... biraz vicdan lutfen...
oyle deme.. bu tarz da hos degil.. herkes kendi dusuncesini ifade ediyo, bisey diyemeyiz..Allah onlarada versınde anlasınlar ne dıyelım
sen onlara bakma onlar kendi işine baksın begenmedıgın yoruma cevap verme mutlaka talıbın olacaktır mutlaka sende bırılerınden hoşlanacaksın ama kendını sakın ben bosandım bana farklı gözle bakar dıye ezme kımsenın senı boyle ezmeye hakkı yok dık dur yeter cnm Allah yardımcın olsunŞu konu kapansın ya kk dakı bazı kadıncagızlar nereye saldıracaklarını sasırmıs
Evet sınırlıyım ama haksızmıyım hemen nasıl hucum ettınız sankı avaz avaz kıca arıyorumhenüz ilişkisini bitiren arkadaşlarıma da söylerim ben bir nefes al, kendine gel diye...
ben ilk mesajda yeni boşandığını düşündüm konu sahibinin
ki boşanmak nasıl zordur, ne çok problem yaşadı kim bilir
Allah yardımcısı olsun
ancak dendizin tepkileri de çok ilginç
önceki konusunda kendisi için söylediklerini hatırlıyorum
çok sinirli, takıntılıyım diye...
kendisini iyi tanıyor, tercihleri de onu bağlar tabii ki
yolu, şansı açık olsun..
Amın ne kadar ıyı ınsanlar var sız gıbıler olmasa ne olur sonumuz bılmıyorum... Ben kndımı ezmem tabı ama kımsenın hakkımda kotu dusunmesınıde ıstemem konuyu bu yuzden acmıstımsen onlara bakma onlar kendi işine baksın begenmedıgın yoruma cevap verme mutlaka talıbın olacaktır mutlaka sende bırılerınden hoşlanacaksın ama kendını sakın ben bosandım bana farklı gözle bakar dıye ezme kımsenın senı boyle ezmeye hakkı yok dık dur yeter cnm Allah yardımcın olsun
Yo ben beddua etmıyorum ama anlamıyolar belkı o zaman anlarlarda ınsanların yumusak karınlarına vurmaya calısmazlaroyle deme.. bu tarz da hos degil.. herkes kendi dusuncesini ifade ediyo, bisey diyemeyiz..
Konu Sahibinib isteği üzerine konusunu kapatıyorum.Şu konu kapansın ya kk dakı bazı kadıncagızlar nereye saldıracaklarını sasırmıs
Evet sınırlıyım ama haksızmıyım hemen nasıl hucum ettınız sankı avaz avaz kıca arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?