Boşandım şimdi nasıl olacak

Bır yıl oldu suan ıstemıyorum ama bı kac yıl sonra ıllakı olacaktır evlenmesem bıle... Yada arkadas ortamında napmalıyım bunu sordum oncelıkle anlayısınıznıcınntesekkurler
ben bosanali yaklasik 1,5ay oldu, cok zor bi surec, biliyorum, senin 1senede daha bi oturmustur dusuncelerin vs.. anliyorum, is ortamina girecegim, birileriyle denk gelme ihtimali var, ne yapmaliyim diyorsun, erkek pesine dustugunden degil, ama sakin ol, kendini ezik ve dusuk gibi gorme, ben de kursa filan gidiyorum, bayan ortami, didiklenir diye soylemiyorum, Allah a sukur bi sknti da yasamiyorum, gecen gerekli oldu ve hocaya soyledim, o da hic soke olmadi, yani artk eskisi gibi degil

Şu konu kapansın ya kk dakı bazı kadıncagızlar nereye saldıracaklarını sasırmıs

Ahhh benı anladın canm koca ısteyen kım sadce tecrubesızlıkten sudan cıkmıs balıga donmek ıstemıyorum allah sızede yardım etsın anladımkı once kadınlardan sakınmam kazım kendımı
hhhh

Bu arada ne bu hız dıyenler bır yıldır tek basıma evden cıkmadım ben aılemle avm ye gıderım bazen okadar. Benm kadar duzgun saygılı sabırlı oldgunuzu hıc sanmıyorum hemde hıc gırıyorum vosananları ıkı gunde bırılerının kollarına atıyolar kendılerını hatta bosanmadan....

Şu konu nıye kapanmıyor bırde msj attım yonetıcıye 3. Kez bı ara bakarmısınız

herkes hemen neden hucum etmis ki?
biliyor musunuz o nasil bir tedirginlik, toplumun yargilari yuzunden insan cok cekiniyor bi ortama girerken, talip cikacak diye odu kopuyor...neden koca avina cikmis gibi hakarete varir sekilde konusuluyor?ben evlenmeyi asla dusunmuyorum yeniden, ama o topluma girerken rencide edilirim korkusu, nasil davranmaliyim dusuncesi cok cok agir... biraz vicdan lutfen...

Allah onlarada versınde anlasınlar ne dıyelım

henüz ilişkisini bitiren arkadaşlarıma da söylerim ben bir nefes al, kendine gel diye...
ben ilk mesajda yeni boşandığını düşündüm konu sahibinin
ki boşanmak nasıl zordur, ne çok problem yaşadı kim bilir
Allah yardımcısı olsun

ancak dendizin tepkileri de çok ilginç
önceki konusunda kendisi için söylediklerini hatırlıyorum
çok sinirli, takıntılıyım diye...
kendisini iyi tanıyor, tercihleri de onu bağlar tabii ki
yolu, şansı açık olsun..

Şu konu kapansın ya kk dakı bazı kadıncagızlar nereye saldıracaklarını sasırmıs
sen onlara bakma onlar kendi işine baksın begenmedıgın yoruma cevap verme mutlaka talıbın olacaktır mutlaka sende bırılerınden hoşlanacaksın ama kendını sakın ben bosandım bana farklı gözle bakar dıye ezme kımsenın senı boyle ezmeye hakkı yok dık dur yeter cnm Allah yardımcın olsun

Evet sınırlıyım ama haksızmıyım hemen nasıl hucum ettınız sankı avaz avaz kıca arıyorum

Amın ne kadar ıyı ınsanlar var sız gıbıler olmasa ne olur sonumuz bılmıyorum... Ben kndımı ezmem tabı ama kımsenın hakkımda kotu dusunmesınıde ıstemem konuyu bu yuzden acmıstım

Evet sınırlıyım ama haksızmıyım hemen nasıl hucum ettınız sankı avaz avaz kıca arıyorum

yapma arkadaşım kendini de başkalarını da üzme böyle
ben de boşanmış bir kadının kızıyım
sana herhangi bir terbiyesizlik etmek yaşantımla çakışır zaten
gerçekten iyiliğin için söylemiştim
sakin ol ve arkadaşların da söylediği gibi bir kusur ya da eksiklik değil bu durum zaten
olsa olsa yaradır...o da ancak seni kanatır..
mutlu ol dilerim

Neden herkesten saklayasınız?
Boşanmak bir hata değil, saklanması gereken bir şey değil.
Konusu açılırsa söylersiniz bence. İnsanlar nasıl bekarım, nişanlıyım diyorsa siz de boşandım diyebilirsiniz.
Yeni biriyle tanışırsanız da bence ilk söylenmesi gereken şeylerden. İlişki ilerleyince kırıcı durumlar olabiliyor çünkü...

Bir de yorumlar bana ilginç geldi. Ben nişanlımdan ayrıldıktan 2 ay kadar sonra ciddi bir ilişkiye başlamıştım. Boşanma ile kıyaslanamaz belki ama kime ne ki? Aradaki bağ bitmişse insan ertesi gün bile ilişkiye başlayabilir, ne ahlaken bir sorun var ne medeni olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…