Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.Ne güzel boşanmışsınız.
Her aldatma çirkindir ama eski eşiniz çok çirkin bir şekilde aldatmıştı eski konunuzdan hatırladığım kadarıyla. Böyle bir adamı içinizin alacağını hiç zannetmiyorum. Hem neden alsın, neden böyle bir adamla yaşamak zorunda kaldınız?
Elbette zorlukları, çocuklarınız alışma süreci olacaktır ama hele ki boşanmışken acabaya düşmeyin.
Siz aynı şeyleri yapmış olsaydınız,neler yaşardınız, eski eşinizden af dileme gibi bir ihtimaliniz olur muydu acaba? Bu tarz çirkin şeyler yapmış adamı eş diye hayatınıza yeniden almak, kendi varlığınıza harekettir bana kalırsa.
Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.
Sizinle iletişime geçmesine dahi izin vermeyin, eski eşiniz kendi videolarını çekip internettr paylaşan, sapık zihniyette bir "adam". Bunu hatırlatın kendinize. Böyle biriyle aynı evde yaşanır mı?Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.
Nasıl baskıcı, neler diyor, utanmıyor mu mesela nasıl açıklıyor yaptıklarını?Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.
nasıl ya ciddi misinAdam sapık değil miydi, masturbasyon videosu çekip şeyinin fotoğraflarını sosyal medyaya atmamış mıydı, yanlış mı hatırlıyorum?
Açıkçası ben böyle bir adamla aynı evde yaşamaya bile çekinirim. Kendisini çekmekten çekinmeyen bir adam gün gelir sevişme videonuzu da kameraya alır, güven olur mu yahu.
Senin olayını bilen biri olarak kesinlikle ama kesinlikle barışıp 2. şansı vermeni doğru bulmuyorum.
Düşünün ki burada ki bir çok kişinin bile aklında yer etmişsiniz o yaşadığınız ihanetle.
Bizler bile unutmamışsak, siz hiç unutmamışsınızdır.
Sevgisiz bir evlilikle çocuklarınıza + ne katabilirsiniz?
Siz çocuklarınızı düşünüyorsunuz evet, peki eski eşiniz neden sizi ve çocuklarınızı düşünmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?