Boşanılan Eşe Bir Şans Daha ?

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
113
Merhaba dostlarım,
Bundan bir iki ay önce burada aldatılma şüphemi paylaşmış , kısa sürede olayı çözmüş ve akabinde dava açmıştım . Bilenler ,bilir ...
Ve biz Geçtiğimiz ay boşandık.
Sizlerden aldığım onlarca duanın verdiği korumayı , rahatlığı öyle çok hissettim ki bu süreçte , Allaha şükür depresyonsuz ve dimdik çıktım bu süreçten alnımın akı ve ailemin detseği ile .
Şimdi işe girdim , kendi evimde iki çocuğum ile yaşamaya devam ediyorum .Ailem de çocuklara bakıyorlar , her ne kadar yaşlı ve çok zorlanıyor olsalar da idare ediyorlar saolsunlar.
Sorum ise başlıktaki gibi .

Boşanma nedenimiz internette face hesaplar açarak beni aldatması ...Arabada telefon bulmam ile öğrenmiştim durumu .

Eski eşime karşı ne öfke ne kırgınlık ne de sevgi hissediyorum . Benim için sıfır yani .Ama o ' ailemi geri kazanmak istiyorum , çok pişmanım , acı çektim deyip sürekli yeni bir şans yeni bir başlangıç istiyor.
Ben 29 yaşıma girdim .2 erkek çocuğum var 10 ve 3 yaşlarında. Tabiki yeni başlangıçlar , mutluluklar yaşamak isterim ama 2 erkek çocuk ile açıkçası evlenebileceğimi dahası evlensem bile mutlu olacağımı zannetmiyorum nedense .
Bu durumda yalnız ve mutlu bir hayat yada eski eşe yeniden verilecek bir şans diye oluşturdum seçeneklerimi ama o kadar huzursuz durumdayım ki.
Kalben bunu istemiyorum ama hayat boyu yalnız da olmak istemiyorum .

Bana fikir ve tecrübelerinizi aktarır , fikir verirseniz çok ama çok sevineceğim.

Bu soruyu kendime sormamın nedeni ise 3 yaşındaki oğlumun gece gündüz babasını sayıklaması , sorması vs sanırım .Ailem asla barışmam taraftarı değil , yapan yine yapar görüşünde ama bu fikri düşünmeye değer buluyorum yine de ,kendim değil çocuklarım için en çok .

Arkadaşım o kadar yol almışsın geriye bakmak niye? Niye yalnız hissedesin kendini hayat boyu? İki güzel yavrun var onların heyecanları büyümeleri olaylarıyla gayet de yalnız hissetmeden devam edebilirsin.

Karşına güzel arkadaşlıklar çıkar. Eşinin yanlışını bile bile aynı adama yeni şans vermektense yeni insanlarla tanışırsın. Olursa olur olmazsa olmaz. Evet, yeni ilişkiye başlamak çok zor ve çok riskli ama eski kocana dönmek de çok riskli.

Ne güzel boşanmışsınız.

Her aldatma çirkindir ama eski eşiniz çok çirkin bir şekilde aldatmıştı eski konunuzdan hatırladığım kadarıyla. Böyle bir adamı içinizin alacağını hiç zannetmiyorum. Hem neden alsın, neden böyle bir adamla yaşamak zorunda kalasınız?

Elbette zorlukları, çocuklarınız alışma süreci olacaktır ama hele ki boşanmışken acabaya düşmeyin.

Siz aynı şeyleri yapmış olsaydınız,neler yaşardınız, eski eşinizden af dileme gibi bir ihtimaliniz olur muydu acaba? Çocuklar dışında iletişime geçmeyin, af dilemeye fırsat bile vermeyin.

Bu tarz çirkin şeyler yapmış adamı eş diye hayatınıza yeniden almak, kendi varlığınıza harekettir bana kalırsa.

Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.

Adam sapık değil miydi, masturbasyon videosu çekip şeyinin fotoğraflarını sosyal medyaya atmamış mıydı, yanlış mı hatırlıyorum?
Açıkçası ben böyle bir adamla aynı evde yaşamaya bile çekinirim. Kendisini çekmekten çekinmeyen bir adam gün gelir sevişme videonuzu da kameraya alır, güven olur mu yahu.
Senin olayını bilen biri olarak kesinlikle ama kesinlikle barışıp 2. şansı vermeni doğru bulmuyorum.

Eşiniz sizi çok aşağılık bir şekilde aldatmıştı.
Bir kere yapan ille bir daha yapar diyenlerden değilim. İnsan gerçekten pişman olabilir. Ama sizinki epey çetrefilli bir durumdu.

Fikir sordunuz madem kendimce söyleyeyim. Asla içim almazdı.
Hele sizin gibi düzen kurmuş, işe girmiş, yolumu almışsam dönmezdim.

Düşünün ki burada ki bir çok kişinin bile aklında yer etmişsiniz o yaşadığınız ihanetle.
Bizler bile unutmamışsak, siz hiç unutmamışsınızdır.
Sevgisiz bir evlilikle çocuklarınıza + ne katabilirsiniz?
Siz çocuklarınızı düşünüyorsunuz evet, peki eski eşiniz neden sizi ve çocuklarınızı düşünmedi?

birdaha arkana bakma - sana hicbir sey katmaz sadece ayni seyleri tekrar yasarsin, yasadiklarini asla unutamazsin, hep aklina gelecek ve huzurlu olamazsin.
daha yasayacagin cok güzel seyler var aslinda ne güzel düzenini kurmussun.
o aldatmadan düsüncekti - düsünmemis simdi affetmeni bekliyor. ne kadar piskin.
erkekler bu kadar rahat iste.
her sey cok yeni cocuklarda alisacak.

en önemlisi evet herkes kendi kararini kendi verebilmeli fakat aileme birdaha bunu yasatmazdim.
onlar sarip sarmalamis ve bunu yasamalari onlar icin yikim olur.

Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.

sizin boşanmış olmanız onun çocuklarını boşadığı anlamına gelmez. o hala çocukların babası ve çocukları ile gerekli ve yeterli ilişkiyi kurduğu vakit çocuklar tarafından herhangi bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. kaldı ki psikolojik olarak 3 yaşındaki çocuktan ziyade 10 yaşındaki çocuğun şu an daha çok baba ilgisine ihtiyacı var.
ailesini geri kazanmak istiyorsa çocukları ile sıkı bağ kursun yeter. aldatılmış bir kadın olarak tekrar denediğinizde bu adamla aynı yatağa girip giremeyeceğinizi düşünüp bence "yeniden" kısmına böyle karar verin.

Sizinle iletişime geçmesine dahi izin vermeyin, eski eşiniz kendi videolarını çekip internettr paylaşan, sapık zihniyette bir "adam". Bunu hatırlatın kendinize. Böyle biriyle aynı evde yaşanır mı?

Nasıl baskıcı, neler diyor, utanmıyor mu mesela nasıl açıklıyor yaptıklarını?
Hem aileler de bilmiyor mu herşeyi,siz affedip birleşseniz, biri bir laf eder yine siz incinirsiniz.

Sırf sana yazmak ıcın gırıs yaptım vallahı dayanamadım.. Eskı konunu bılıyorum sanada cok dua ettim sankı kendım yaşamışım gıbı uzulustum.. Lutfen merhamet tavızı dogurur unutma.. Cunku sana hıc merhamet gosterılmedi.. Evet cocuklar bızım yaşama sebebımız ama onlarda alısır buyudukce kafaları oturur.. Hele tekrar şans verıp barıstınız evlat bu belkı gun gelır derki barışmasaydın. Unutma cok uzuldun cok yıprandın benımkı tavsıye sadece Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.. Kararının barısmak olursada ınşallah cok mutlu olursun..

nasıl ya ciddi misin

Unutulacak gibi değil ki , o kadar hızlı gelişti ki herşey . Öyle hızlı çözüldü ki ...
Kendime de anlam veremiyorum .Sinirlerim alınmış gibi. Öfke bile duyamıyorum ben bu adama. Öyle bir silmişim ki , ne iyi ne kötü bir duygum kalmamış , anım kalmamış gibi hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…