Boşanılan Eşe Bir Şans Daha ?

Boylr bir sapik adama ben cocuklari yatili vermeye de korkarim.

Ben cocuk konusunda soyle bor sınır koydum: sadece hakimin belirledigi takvimlerde gorebilirdin dedim. O hafta isin var diye gelemediysen benim hakkimdan kullanamazsin dedim. Boylece gunler belirli olunca srn de cocuklarinla plan yapabiliyorsun. Oysa zirt pirt gormeye gelince elin kolun baglaniyor. Ne alisverise ne es dost zoyaretine gidebiliyorsun. Net ol, sınırlari sen ciz, onun cizmedine ve srni yonlendirmedibe mussde etme. Hem bana pedagogda demisti: cocuklar hangi gun babada olacaklarini bilmeli. Tenis topu gibi bir orada bir burada olmamali. Bir duzen olmali demisti. Hakimin belitledigi ayda iki kez hafta sonu en iyisi. Mesela bizim.her ayin 1. Ve 3. Cumartesileri. Eger o ay 5 hafta cekiyorsa 5. hafta gelmiyor.

Kendinizi kandırmayın mesele çocuklarınızın istemesi değil sizin alıştığınız korunaklı, düzenli hayata geri dönmek istemeniz. Eski konunuzu bilmiyorum ama ne olursa olsun aldatılmışsınız. Üstelik bir kere de değil. Aldatmanın biri ikisi üçü olmaz bir kez yapan yine yapar. Diyelim barıştınız tekrar aynı şeyin olmayacağının garantisi var mı? Yine aynı şey olduğunda ne yapacaksınız? Diyorsanız ben aldatılmayı sineye çekerim o zaman neden boşandınız? Yine çocuğunuz baba diye sayıklayacak o zamanki şartlarla şimdikilerin farkı ne?
Hayatın ne göstereceği belli olmaz daha boşanalı 1 ay olmuşken evlenmem artık yalnız bir hayat yaşayacağım kararı vermek için çok erken değil mi?

Ona bu durum karsisinda olacaklari film gibi gostermissin bence sans ver bi daha yapmaya cesaret edemez tabi onu taniyam sensin az surundur ve baris bence cocuklarin icinde olsa

Ona bu durum karsisinda olacaklari film gibi gostermissin bence sans ver bi daha yapmaya cesaret edemez tabi onu taniyam sensin az surundur ve baris bence cocuklarin icinde olsa

Sanırım süreci bilmiyorsunuz, bilseniz kesinlikle böyle bir tavsiyede bulunmazdınız diye düşünüyorum.

Eski konusunu "aldatılıyor muyum?" hissiyle açmıştı konu sahibi. Elinde delil sayılabilecek hiç birşey yoktu. Söylediğine göre kocasının davranışları da normaldi. Sadece eski kocasının telefonuna profil fotoğrafı yine eski kocası olan yabancı bi numaradan bi mesaj gelmişti ve bi konum vardı. Meğer yedek bir telefonu varmış ve oradan yürütüyormuş tüm pis işlerini.

Tesadüfen o mesajı görüp peşine düşmese, asla yakalayamazdı. Eğer affedilirse bu sefer daha titiz davranır hiç yakalanmaz.

Başka konular nedeni ile ayrılmış olsa idiniz belki derdim ama ihanet olunca SAKINN....

Him bilmiodum bunlari profesyonelce dusunulmus bi is bu korkar insan boyle adamdan o zaman sustum ben seytana uymus gibisinden dusunmustum

Büyük bir şaşkınlıkla okudum, kesinlikle böyle bir şeyi düşünmeyin bile.

Çocuklar için barışma ihtimalinizi düşünüyorsanız da tam tersine asıl çocuklar için böyle sapık bir babadan uzak tutmalısınız onları.

Bir kere aldatan yine aldatır denir ama tekrar aldatmasa bile size yaşattığı hissi unutmanız çok zor. Normalde ayrıldığınız için bir süre sonra yaşadıklarınızın acısı geçmeye başlayacak, mutlu olmaya başlayacaksınız. Ama affettiğinizde sürekli onu gördükçe açtığı yaraları hissedeceksiniz. Filmi başa sarıp kendinizi tekrar o karanlık kuyuya atmayın derim.

Ailenizin dediklerini kafanıza takmayın, anlıyorum içinde bulunduğunuz zor bir durum ama size en yakın olan sizi her durumda sarıp sarmalayan kucaklayan arkanızda duran aileniz. Onlar sizi yakın gördükleri için içleri dışları bir davranıyorlar. Akıllarına her geleni tartmadan sizi üzüp kıracağını tahmin edemeden o şekilde söylüyorlardır. Yaşadıklarınızdan dolayı biraz alıngan bakabiliyor olabilirsiniz onların söylediklerine. Çünkü biraz mantıklı düşününce söyledikleri çok doğru, demek istedikleri hatayı yanlışı o sapık olan eski kocanız yaptı ama bunun sonuçlarına o değil, aileniz ve siz katlanıyorsunuz. Yalan mı? Değil tabiiki, çocukların bakımıyla aileniz ilgileniyor. Daha şimdiden gelecek kaygısı yalnızlık kaygısı çekiyorsunuz. Hem eve hem çocuklarınıza tek başınıza yetmeye çalışıyorsunuz. Adam bu evliliği mahvetti ama sonuçları çocuklarıyla size ve ailenize yansıdı. Aileniz de aslında size üzüldükleri için arasıra öyle konuşarak bir taşma olayı yaşıyorlar. Hani birine kızsak deriz aslında şöyle yapacaksın ama olmuyor işte deriz. Onların ki de o hesap, babaya vereceksin çocukları alsın uğraşsın görsün zorluğu demek istemişler sadece. Ama gerçekten vermek amaçları yoktur tabiki.

Sizde o adamla iletişiminizi tamamen kesin , kafanızı karıştırmasına izin vermeyin . Yaşınız çok genç ve hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. En fazla birkaç sene sonra çocuklarınız büyüdüğünde ailenizin bakmasına da gerek kalmaz. Siz de iyice rahat edersiniz. En zoru şuanki düzeninizi kurmaktı, onu başardınız. Bundan sonrası çok daha rahat olmalı.

Son düzenleme:
Cocuklar ıcın demeyın lutfen bırsuru cocuk var annesız babasız olan ve onların bır babası hala var evet zor ama atlatacaklar sızın yanlız kalma dusuncenız bence daha agır basıyor ama kabul edersen daha fazla yapacak ve bu sefer ozurde dılemeyecek kabul etmeseydın dıyecek. Suan gxuclu bır sekılde bosanmıssın ozman guclu bısekıldede bosanamıcaksın kendıne kızarak nefrrtle ayrılacaksın. Bosver ıkıncı evlılıgını yapıp mutlu olan ınsanlar var olmasada ıkıtane oglun var gez toz onlarla mutlu ol bır erkege ıhtıyacın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…