Tabiki alıyorum nafaka,şükür çalışıyorum da ama iş saatlerim oğlumu kreşe verebilmem için uygun değil , mesaim fazla ve ailem sağlıklı sıhatli olsunlar,arkamda dursunlar diye dua ediyorum hep.çünkü çok gel-git akıllılar saolsunlar. Bir gün çok acele ettin , herkese acele ettin bu iki çocukla nasıl baş edeceksin diyorlar,bir gün de biz ölünceye dek arkandayız , ölünce de maaşlarımız kalır yaşar gidersin diyorlar. Kafam zaten bulanık ,bir de bu düşünceleri iyice karıştırıyor kafamı.Siz donanımlı kendini geliştirmiş bir kadınsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz, çocuklar o kadar küçük değil. Eski eş nafaka vs vermiyor mu? Geçinebilirsiniz bence.
Allah razı olsun sizden ve dua eden herkesten ...Madem affedecektiniz neden boşandınız? Ki kaldıki sadece yalnız kalmamak için ve 3 yaşındaki çocuğunuz için barismayin yani. Siz kocanız Dan ayrıldınız fakat oğlunuzun hala babası. Daha 30 bile değilsiniz. Hayatınıza daha çok güzel insanlar girecek. Ve ben evlilikte bosanacak kadar kötü şeyler yapan insanların ikinci şansı hak ettiğine inanmıyorum. Daha öncede duamdaydiniz, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hak veriyorum ama onları anlamalısınız. Aniden boşanma vs kaldıramamış olabilirler. Bence herşey zamanla düzene girecektir. Ama ben hala söylüyorum utanmadan kendi videosunu çekip pişkinlikle oraya buraya yükleyen adam gün gelir sevişmenizi de videoya alıp pişkinlikle paylaşır. Rezil bir aldatılma, rezil bir adam. Siz daha iyilerini hakediyorsunuz.Tabiki alıyorum nafaka,şükür çalışıyorum da ama iş saatlerim oğlumu kreşe verebilmem için uygun değil , mesaim fazla ve ailem sağlıklı sıhatli olsunlar,arkamda dursunlar diye dua ediyorum hep.çünkü çok gel-git akıllılar saolsunlar. Bir gün çok acele ettin , herkese acele ettin bu iki çocukla nasıl baş edeceksin diyorlar,bir gün de biz ölünceye dek arkandayız , ölünce de maaşlarımız kalır yaşar gidersin diyorlar. Kafam zaten bulanık ,bir de bu düşünceleri iyice karıştırıyor kafamı.
Çok teşekkür ederim .O dualar sayesinde tüm işlerim öyle sorunsuz gitti ki ,şükürler olsun...Sırf sana yazmak ıcın gırıs yaptım vallahı dayanamadım.. Eskı konunu bılıyorum sanada cok dua ettim sankı kendım yaşamışım gıbı uzulustum.. Lutfen merhamet tavızı dogurur unutma.. Cunku sana hıc merhamet gosterılmedi.. Evet cocuklar bızım yaşama sebebımız ama onlarda alısır buyudukce kafaları oturur.. Hele tekrar şans verıp barıstınız evlat bu belkı gun gelır derki barışmasaydın. Unutma cok uzuldun cok yıprandın benımkı tavsıye sadece Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.. Kararının barısmak olursada ınşallah cok mutlu olursun..
Haklısınız.Şaka mı yapıyorsunuz?
O rezaletlerin üstüne, onca çabayla boşanmışsınız. Şimdi sırf çocuk babasını sayıklıyor diye barışmayı mı düşünüyorsunuz?
E o zaman niye ayrıldınız ki?
Yalnızlık böyle biriyle birlikte olmaktan çok daha huzur verici bir duygu emin olun.
Ve eğer birleşirseniz yaşadığınız rezaletler katlanarak artacak, ama siz bir daha asla ses çıkaramayacaksınız.
Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.
Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.
Veya sizin konunuzun devamina yazilmisti net hatirlayamiyorum suanGecen gun sizinle ilgili bir konu acilmisti.esinizin hesabini takip eden bir uye tarafindan ve sizin bosanmadiginizi soyluyordu.canim karim gibi seyler paylasmis sanirim esiniz?
Merhaba dostlarım,
Bundan bir iki ay önce burada aldatılma şüphemi paylaşmış , kısa sürede olayı çözmüş ve akabinde dava açmıştım . Bilenler ,bilir ...
Ve biz Geçtiğimiz ay boşandık.
Sizlerden aldığım onlarca duanın verdiği korumayı , rahatlığı öyle çok hissettim ki bu süreçte , Allaha şükür depresyonsuz ve dimdik çıktım bu süreçten alnımın akı ve ailemin detseği ile .
Şimdi işe girdim , kendi evimde iki çocuğum ile yaşamaya devam ediyorum .Ailem de çocuklara bakıyorlar , her ne kadar yaşlı ve çok zorlanıyor olsalar da idare ediyorlar saolsunlar.
Sorum ise başlıktaki gibi .
Boşanma nedenimiz internette face hesaplar açarak beni aldatması ...Arabada telefon bulmam ile öğrenmiştim durumu .
Eski eşime karşı ne öfke ne kırgınlık ne de sevgi hissediyorum . Benim için sıfır yani .Ama o ' ailemi geri kazanmak istiyorum , çok pişmanım , acı çektim deyip sürekli yeni bir şans yeni bir başlangıç istiyor.
Ben 29 yaşıma girdim .2 erkek çocuğum var 10 ve 3 yaşlarında. Tabiki yeni başlangıçlar , mutluluklar yaşamak isterim ama 2 erkek çocuk ile açıkçası evlenebileceğimi dahası evlensem bile mutlu olacağımı zannetmiyorum nedense .
Bu durumda yalnız ve mutlu bir hayat yada eski eşe yeniden verilecek bir şans diye oluşturdum seçeneklerimi ama o kadar huzursuz durumdayım ki.
Kalben bunu istemiyorum ama hayat boyu yalnız da olmak istemiyorum .
Bana fikir ve tecrübelerinizi aktarır , fikir verirseniz çok ama çok sevineceğim.
Bu soruyu kendime sormamın nedeni ise 3 yaşındaki oğlumun gece gündüz babasını sayıklaması , sorması vs sanırım .Ailem asla barışmam taraftarı değil , yapan yine yapar görüşünde ama bu fikri düşünmeye değer buluyorum yine de ,kendim değil çocuklarım için en çok .
Sakın geri dönme sakınMerhaba dostlarım,
Bundan bir iki ay önce burada aldatılma şüphemi paylaşmış , kısa sürede olayı çözmüş ve akabinde dava açmıştım . Bilenler ,bilir ...
Ve biz Geçtiğimiz ay boşandık.
Sizlerden aldığım onlarca duanın verdiği korumayı , rahatlığı öyle çok hissettim ki bu süreçte , Allaha şükür depresyonsuz ve dimdik çıktım bu süreçten alnımın akı ve ailemin detseği ile .
Şimdi işe girdim , kendi evimde iki çocuğum ile yaşamaya devam ediyorum .Ailem de çocuklara bakıyorlar , her ne kadar yaşlı ve çok zorlanıyor olsalar da idare ediyorlar saolsunlar.
Sorum ise başlıktaki gibi .
Boşanma nedenimiz internette face hesaplar açarak beni aldatması ...Arabada telefon bulmam ile öğrenmiştim durumu .
Eski eşime karşı ne öfke ne kırgınlık ne de sevgi hissediyorum . Benim için sıfır yani .Ama o ' ailemi geri kazanmak istiyorum , çok pişmanım , acı çektim deyip sürekli yeni bir şans yeni bir başlangıç istiyor.
Ben 29 yaşıma girdim .2 erkek çocuğum var 10 ve 3 yaşlarında. Tabiki yeni başlangıçlar , mutluluklar yaşamak isterim ama 2 erkek çocuk ile açıkçası evlenebileceğimi dahası evlensem bile mutlu olacağımı zannetmiyorum nedense .
Bu durumda yalnız ve mutlu bir hayat yada eski eşe yeniden verilecek bir şans diye oluşturdum seçeneklerimi ama o kadar huzursuz durumdayım ki.
Kalben bunu istemiyorum ama hayat boyu yalnız da olmak istemiyorum .
Bana fikir ve tecrübelerinizi aktarır , fikir verirseniz çok ama çok sevineceğim.
Bu soruyu kendime sormamın nedeni ise 3 yaşındaki oğlumun gece gündüz babasını sayıklaması , sorması vs sanırım .Ailem asla barışmam taraftarı değil , yapan yine yapar görüşünde ama bu fikri düşünmeye değer buluyorum yine de ,kendim değil çocuklarım için en çok .
Sizin konuya yorum yaparken böyle konuların etkisi yüzünden öyle dedim. Konu sahibi neler neler yaşadıArkadaşım o kadar yol almışsın geriye bakmak niye? Niye yalnız hissedesin kendini hayat boyu? İki güzel yavrun var onların heyecanları büyümeleri olaylarıyla gayet de yalnız hissetmeden devam edebilirsin.
Karşına güzel arkadaşlıklar çıkar. Eşinin yanlışını bile bile aynı adama yeni şans vermektense yeni insanlarla tanışırsın. Olursa olur olmazsa olmaz. Evet, yeni ilişkiye başlamak çok zor ve çok riskli ama eski kocana dönmek de çok riskli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?