Boşanılan Eşe Bir Şans Daha ?

Siz donanımlı kendini geliştirmiş bir kadınsınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz, çocuklar o kadar küçük değil. Eski eş nafaka vs vermiyor mu? Geçinebilirsiniz bence.
Tabiki alıyorum nafaka,şükür çalışıyorum da ama iş saatlerim oğlumu kreşe verebilmem için uygun değil , mesaim fazla ve ailem sağlıklı sıhatli olsunlar,arkamda dursunlar diye dua ediyorum hep.çünkü çok gel-git akıllılar saolsunlar. Bir gün çok acele ettin , herkese acele ettin bu iki çocukla nasıl baş edeceksin diyorlar,bir gün de biz ölünceye dek arkandayız , ölünce de maaşlarımız kalır yaşar gidersin diyorlar. Kafam zaten bulanık ,bir de bu düşünceleri iyice karıştırıyor kafamı.

Allah razı olsun sizden ve dua eden herkesten ...

Hak veriyorum ama onları anlamalısınız. Aniden boşanma vs kaldıramamış olabilirler. Bence herşey zamanla düzene girecektir. Ama ben hala söylüyorum utanmadan kendi videosunu çekip pişkinlikle oraya buraya yükleyen adam gün gelir sevişmenizi de videoya alıp pişkinlikle paylaşır. Rezil bir aldatılma, rezil bir adam. Siz daha iyilerini hakediyorsunuz.

Çok teşekkür ederim .O dualar sayesinde tüm işlerim öyle sorunsuz gitti ki ,şükürler olsun...

Şaka mı yapıyorsunuz?
O rezaletlerin üstüne, onca çabayla boşanmışsınız. Şimdi sırf çocuk babasını sayıklıyor diye barışmayı mı düşünüyorsunuz?
E o zaman niye ayrıldınız ki?
Yalnızlık böyle biriyle birlikte olmaktan çok daha huzur verici bir duygu emin olun.
Ve eğer birleşirseniz yaşadığınız rezaletler katlanarak artacak, ama siz bir daha asla ses çıkaramayacaksınız.

taviz tavizi dogurur.
ailenizin söyledikleri aklinizi karistirmasin, onlar anne ve baba tabiki sabirsiz olacaklar belli bir yastan sonra - söylenebilirlerde, agir da gelebilir ama aldiris etmeyin, anlayisli olun.

Haklısınız.

Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.

Niye iletisim kurmasina izin veriyorsun? Cocuklar için ise, gerekirse ex esin annen ile muhatap olsun. "Böyle devam edeceksen, artik bundan sonra çoçuklari alma/birakma konusunda annem ile muhatap olursun" diye konus.

Tabiki israrci, adam seni özlemiyor ki, düzenini özlüyor. Evde ona biri yemek yapan, çamasirini yapan, düzenli seksini veren,.. Seni sevseydi zaten seni aldatmazdi.

Adam evliyken bir kadin bulmus, sen bosanmisken niye baska bir erkek ile beraber olamaz oluyorsun? Burdada kaç üye var çoçuklu, çoçuksuz 2inci evliligini yapan ve mutlu olan.

Aklini basina al ve o adama tamamen restini çek.

Haklısınız , bende öyle hissediyor ve düşünüyorum . Ama affetmem konusunda o kadar baskıcı ki ... Sanırım aklımı karıştırıyor bu durum ve çocukların olması.

Baskı yapacak fırsatı neden var?
Sadece çocuklarla ilgili mesaj yolu ile irtibata geçebilsin, geri kalana siz de izin vermeyin, cevap yazmayın
Ben yapamazdım, içim almazdı.

Oha arkadaşım. Kaygılarını anlıyorum da bence bu endişeye düşmek için erken. Sen önce kendine bir şans ver. Senin eşin seni normal bir şekilde aldatmadı ki. Çok yüz göz oldunuz. İğrençti yani her şey. Adam sapık. Çocuklarının çevresinde olsun mu yani emin misin? Oğulların da buna mı benzesin. Bence sen şuan akıl tutulması falan yaşıyorsun. Şoktasın hala sen. Duymamış olalımm...

gencecik kadınsın şimdi barışsan tekrar aldattığında kaldırabilecek misin?

Siz kocası twitter’a özel konulu kısa fimler çeken üye değil miydiniz? Aldatmayı kesinlikle tasvip etmiyorum ama hadi eşinden soğudun ve aldattın. Bir nebze kızarsın ama seçimi böyleymiş dersin. Yahu siz uyurken salonda özel videolar çekip twitter’a koymak nasıl bir seviye?
Bu tıynette bir adamı benim midem almazdı açıkçası. Tekrar özenle yazdımki kendine devamlı hatırlat ve unutma olanları...

hayır ya hayır

Sakın geri dönme sakın senin konunun etkisinden ben çıkamadım daha neler yaşadın neler nasıl unutacaksın nasıl geri dönsemmi diye konu açarsınöyle bişey düşünmüyorsun dimi. Ya o bir sapık ter temiz iki evladın onu mu örnek alsın

Sizin konuya yorum yaparken böyle konuların etkisi yüzünden öyle dedim. Konu sahibi neler neler yaşadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…