• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıp 2 çocuğu yalnız büyütmek imkansız mı...?

merhaba senin durumunun biraz değişi benimde halim
yazılarımdan bakabilirsin canım malesef yaşamayan bilemez boşan diyen çok oldu banada geçen hafta çok kötüydük adam itip kakıyordu beni de ama benim de küçük bir bebeğim var bebeği bahane etmiyorum ama boşandığımda yaşayacaklarım la evliyken yaşayacaklarımı ayrı ayrı düşündüm şu an evli kalmak çözmeye çalışmak daha mantıklı geldi senin eşin gibi benim kininde gel gidi çok bi dediği bi dediğini tutmaz güldüm okurken varmıymış benim gibisi diye :) tabiki hayat senin ii düşün derim seni ve çocuklarını ne mutlu eder o neyse onu yap ne ayrıl derim ne ayrılma yaşayacaklarını bi uzuzn zuzun düşün sadece ben ayrılmamayı sectim şimdi ...

neden kurban psikolojisine giriyorsunuz anlamıyorum..neden ben,nedne benim evililiği vs vs...
şiddete maruz kalmaktan o kadar sinmişsiniz ki,el kadar bebenin yanında yaşananlar size normal gelir olmuşşş..
önceki sayfalardan güçlenmiştiniz noldu???
bi kendinize gelin lütfen yaaa,yazık günah çocuklara...bu yaşta annesini babasından korumak mı zorunda o çocuk?
sıyrılın şu ezik halinizden artık da birşeyler yapın...
kardeşiniz de avukatmış,onlar da bi zahmet yardımcı olsunlar artık..kendinize de çocullarınıza bu hayatı layık görmeyin.

daha sabah konuştuk kardeşimle
şimdi evi terk edersen meskeni terk olur diyor
yazın gelelim seni tatile götürür gibi izinli gelelimdiyor
benim de kafam bir milyon oldu
yazı falan beklemek istemiyorum

merhaba senin durumunun biraz değişi benimde halim
yazılarımdan bakabilirsin canım malesef yaşamayan bilemez boşan diyen çok oldu banada geçen hafta çok kötüydük adam itip kakıyordu beni de ama benim de küçük bir bebeğim var bebeği bahane etmiyorum ama boşandığımda yaşayacaklarım la evliyken yaşayacaklarımı ayrı ayrı düşündüm şu an evli kalmak çözmeye çalışmak daha mantıklı geldi senin eşin gibi benim kininde gel gidi çok bi dediği bi dediğini tutmaz güldüm okurken varmıymış benim gibisi diye :) tabiki hayat senin ii düşün derim seni ve çocuklarını ne mutlu eder o neyse onu yap ne ayrıl derim ne ayrılma yaşayacaklarını bi uzuzn zuzun düşün sadece ben ayrılmamayı sectim şimdi ...

yok canım
bizimkinin devam edeceği falan yok
ben gül gibi bakarım çocuklarıma ailemin sahip çıkmasına bile gerek yok...
ya evde çorba pişti diye aile aranır mı...
bu kadar düşürdüyse meseleyi bitmiştir zaten
benim gözümde sıfır o adam..ne koca ne insan...bitti

yaza kadar da bekleyemem ben
ailem ister sahip çıkar ister çıkmaz

daha sabah konuştuk kardeşimle
şimdi evi terk edersen meskeni terk olur diyor
yazın gelelim seni tatile götürür gibi izinli gelelimdiyor
benim de kafam bir milyon oldu
yazı falan beklemek istemiyorum

Eşinin psikolojisi çok bozuk ya tatil olmadan sana zarar verirse. Ailenden ne bekliyorsun vicdanı olan arkana bakmadan kaç o insandan der kardeşin de seni oyalıyor sanki. Evi terkeden boşanmıyor mu? Mesleğinde var bakarsın evlatlarına

Biz üç kardeşiz, anneme yıllarca yalvardık resmen boşansın diye bi boşandı hepimizde bir rahatlama, bi huzur, bi adam sendecilik, bi relaxlık.. Düşün çocuklar olarak psikolojimiz böyle. Kimbilir senin çocukların neler hissediyor? Onları huzursuz bir ortama mahkum etme bırak mutlu olsunlar.

Eşinin psikolojisi çok bozuk ya tatil olmadan sana zarar verirse. Ailenden ne bekliyorsun vicdanı olan arkana bakmadan kaç o insandan der kardeşin de seni oyalıyor sanki. Evi terkeden boşanmıyor mu? Mesleğinde var bakarsın evlatlarına

şimdi rezillik çıkarır çocukları kaçırır diyorlar..
yazın gelip tatile götürür gibi götüreceklermiş...

Biz üç kardeşiz, anneme yıllarca yalvardık resmen boşansın diye bi boşandı hepimizde bir rahatlama, bi huzur, bi adam sendecilik, bi relaxlık.. Düşün çocuklar olarak psikolojimiz böyle. Kimbilir senin çocukların neler hissediyor? Onları huzursuz bir ortama mahkum etme bırak mutlu olsunlar.

inan bana sadece onları düşünüyorum:(
büyüyorlar artık oğlum her şeyin farkında:(

cok üzüldüm yasadiklariniza.
cocuklarin önünde size zarar veren kocadan Adam olmaz
yazi beklemeyin. davanizi acin evi terk etmek icin izin mi aliniyor, nasil oluyorsa öyle yapin.
koruma isteyin hatta, zarar veriyor bana deseniz?
uzaklastirma vermezlermi?
türkiyede yasamadigim icin bilmiyorum.

cok üzüldüm yasadiklariniza.
cocuklarin önünde size zarar veren kocadan Adam olmaz
yazi beklemeyin. davanizi acin evi terk etmek icin izin mi aliniyor, nasil oluyorsa öyle yapin.
koruma isteyin hatta, zarar veriyor bana deseniz?
uzaklastirma vermezlermi?
türkiyede yasamadigim icin bilmiyorum.

o kadar çift karakterli ki... bu sabahtan beri de nasıl iyi davranıyor aileme falan:/
onlar da diyor ki şu an gelip ne diyelim ...
yazın tatil bahanesiyle götüreceklermiş işte

o kadar çift karakterli ki... bu sabahtan beri de nasıl iyi davranıyor aileme falan:/
onlar da diyor ki şu an gelip ne diyelim ...
yazın tatil bahanesiyle götüreceklermiş işte

dava acsaniz gidemiyormusunuz yada esiniz gitsin evden.
madem zengin.
bi süre kalirsiniz bu evde sonra kendinize baska bi ev bulursunuz baska bi sehirde.
yani uzaklastirma isteseniz yaninizada yaklasamaz.
hmm gerci cocuklara kaynananiz bakiyordu degil mi ordan gidip alabilir ama yaparmi sizce bunu.
ögretmenlik yapiyormu esiniz yoksa ticaret mi yapiyor.

bosuna okumus ögretmenligi ondan egitimci falan olamaz, olmamali.

daha esini koruyamayan, cocuk psikolojisindan anlamayan bi adam nasil egitebilir ki.
sizde ögretmensiniz o kadar güzel bi mesleginiz varki lütfen kendinize deger verin asla el kaldiramasin size, yokmu bi sopa evde alin onu sizde girisin, tabi cocuklar uyurken falan.
cok sinirlendim kusura bakmayin.

dava acsaniz gidemiyormusunuz yada esiniz gitsin evden.
madem zengin.
bi süre kalirsiniz bu evde sonra kendinize baska bi ev bulursunuz baska bi sehirde.
yani uzaklastirma isteseniz yaninizada yaklasamaz.
hmm gerci cocuklara kaynananiz bakiyordu degil mi ordan gidip alabilir ama yaparmi sizce bunu.
ögretmenlik yapiyormu esiniz yoksa ticaret mi yapiyor.

bosuna okumus ögretmenligi ondan egitimci falan olamaz, olmamali.

daha esini koruyamayan, cocuk psikolojisindan anlamayan bi adam nasil egitebilir ki.
sizde ögretmensiniz o kadar güzel bi mesleginiz varki lütfen kendinize deger verin asla el kaldiramasin size, yokmu bi sopa evde alin onu sizde girisin, tabi cocuklar uyurken falan.
cok sinirlendim kusura bakmayin.

inanın birgün o olacak
bakalım yaza kadar bekliyorum
o zaman kadar bi cinnette ikimizden biri ölmese iyi:/

Kızınız adına çok üzüldüm
1.5 yaşında kızım günde en az 20 kez baba diyor
çok zor bir durum

evet günde 20 kere baba diyordu ama sonra babanın başka bir evde yaşadığını zamanla anladı bende anlattım pedagog tavsiyesiyle baban seni çok seviyor ama artık ayrı evlerde yaşıyoruz istediğin zaman görebilirsin arayabilirz diye..

zor zor ne denilebilirki

Günde 20 kez anne demesindense baba desin. Onlar çocuklarını düşünselerdi, baba olduklarının farkında olsalardı çocuklarda bu durumda olmazlardı. Bunun hesabını Allah onlardan sorsun.

Günde 20 kez anne demesindense baba desin. Onlar çocuklarını düşünselerdi, baba olduklarının farkında olsalardı çocuklarda bu durumda olmazlardı. Bunun hesabını Allah onlardan sorsun.
Benim kızıma yakın bir yaşta olduğu için o dönemleri biliyorum
kız çocuklar babaya çok düşkün oluyor
1.5 yaşında kızım ağlayınca baba diye ağlıyor ve bir tek eşim avutabiliyor
evde ciddi bir huzursuzluk varsa yapacak bir şey yok tabi ki
ben sadece çocuklar için üzüldüğümü belirttim

evet günde 20 kere baba diyordu ama sonra babanın başka bir evde yaşadığını zamanla anladı bende anlattım pedagog tavsiyesiyle baban seni çok seviyor ama artık ayrı evlerde yaşıyoruz istediğin zaman görebilirsin arayabilirz diye..

zor zor ne denilebilirki

aynısını düşünüyorum
onlara neden ayrı olduğumuzu açıklayabilirim ama..neden babalarının bana böyle davrandığını açıklayamam:(

Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum

ben kızken çok iradesiz, güçsüz ağlak bir tiptim...
ama anne olmak, atanmak falan...
şimdi tüm dünyayla başa çıkacak gücüm var biliyorum
benim sorum şu aslında...
çocuklarım ilerde kızar mı bana teşekkür mü eder:(
Teşekkür eder. Hatta niye ayrılmadın diye sana kızabilirler.

İkinci çocuğu yapmayaydınız bari diyenler çok olacak birazdan.
Madem çocukları düşünüyorsunuz, o zaman şöyle yapın. Aynı durumda olan annelere değil de, çocukluğunda o iki durumu da yaşamış olan insanlara sorun, hangi durumu tercih ederdiniz diye.
Babasını az gören çocuklar, nispeten daha kabul edilebilir.
Fakat annesi şiddet ve hakaret gören çocuklar, benim nezdimde daha kötü durumda olanlardır kıyaslama yapıldığında.
Kesinlikle annem siddet yuzunden babamla ayrildi bizim gozumuxun onunde siddet kufurler oldu annem annecigiimmm benim kiymetlim her gun aglardi. Aglattiniz beni yaa eski gunlere gittim. Keske biz bebekken bosansaymis bu guvensizlik bana kardesime de yansidi her esimlw kanga etsem bana vuracak kufur edecek diye korkuyorum. Babamdan nefret ediyor senelerdir gorusmuyoruz. Kucuk olsaydik boyle olmazdi annemde cok pisman omur bitti keske siz bebekken ayrilsaydum der. Olmuyorsa ki siddet kufur var ardiniza bwkmayin cekmeyin. Cocuklar cok etkileniyor. Esim baba hic el kaldirmadi ama 1 kere kufur etti 3 gun konysmadim hep agladim. Korkular oluyor etkileniyor kararli olun biticekse bitirin lutfen annemin hatasina dusmeyin

Back
X