• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıp 2 çocuğu yalnız büyütmek imkansız mı...?

Özellikle benzer durumdaki arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
tanımadan yapılan bir evlilik..
şiddet, hakaret...
eşim dışarıya iyi, anlayışlı, mükemmel biri
ama evde bambaşka:KK43:
ailelerin yuva dağılmasın baskısıyla tutunmaya çalışılan hayat
huzur nerede bilmiyorum
öğretmenim, maaşım maddi gücüm var.
oğlum 4 yaşına girdi kızım 11 aylık
hep onlar etkilenmesin diye biraz daha büyümelerini bekliyorum
ama bir fıkra var...90 yaşında çift boşanacakmış. hakim bu yaşta nereden çıktı demiş.
çift: çocukların psikolojisi bozulmasın diye ölmelerini bekledik demiş:/

hayat elimden kayıp gidiyor sanki..
boşansak aramızda 12 saatlik yol olacak. çocuklar babalarını sık göremeyecekler

kafam karışık...
yardım...
neden iyi tanımadan evlendiniz? ne kadar süre tanıdınız birbirinizi?

Cicim boşuna telaş yapıyorsun :) Yazın gelip seni cehennemden ve zebaniden kurtaracağız ! Hoş bize kalsa bugün geleceğiz.Hatta bugün teyzemle konuştum. Onlarda yazı bekliyor :) Hukuki prosedür vs işte. Takma sen kafana... Ayrıca koca demeye bin şahit lazım olana o iğrenç yaratıkta inşaAllah Allahından bulacak. Üzülme hepimiz seninleyiz :)

benim annemle babam sürekli kavga ederdi. babam anneme türlü hakaretlr ederdi. onlar bir gün kavga eder ertesi gün barışırlardı. ama etkisi benden 1 hafta gitmezdi. çünkü çocuktum. soyut kavramları bilmiyodum. babamın hakaret için söylediği şeyleri gerçek sanıp gözümde canlandırırdım. halen de etkisi geçmiş değil. annem babamın düzelmesini çok bekledi ama arada olan bize oldu. keşke benim annemin de ekonomik özgürlüğü olsaydı diyorum...

Allah bir zorluk verirse arkasından muhakkak ama muhakkak bir kolaylık verir. Bu O'nun sözü. O da sözünü tutmayacaksa kime güvenelim değil mi? Siz gördüğüm kadarıyla bütün bu zorlukları kaldırabilecek güçtesiniz. Hatta güçlük bile olmayacak gibi sizin için. Hayatınız kolaylaşacak ve huzur dolacaksınız. Hayatınızı ertelemeyin nolur. Kimse kıymetli değil sizdeni çünkü siz yoksanız kimse yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

benim annemle babam sürekli kavga ederdi. babam anneme türlü hakaretlr ederdi. onlar bir gün kavga eder ertesi gün barışırlardı. ama etkisi benden 1 hafta gitmezdi. çünkü çocuktum. soyut kavramları bilmiyodum. babamın hakaret için söylediği şeyleri gerçek sanıp gözümde canlandırırdım. halen de etkisi geçmiş değil. annem babamın düzelmesini çok bekledi ama arada olan bize oldu. keşke benim annemin de ekonomik özgürlüğü olsaydı diyorum...

bunu dün okudum ama hemen cevap yazamadım:((
o kadar üzüldüm ki...
turan da gerçek sanıp gözünde canlandırıyor mu yani:((((

Cicim boşuna telaş yapıyorsun :) Yazın gelip seni cehennemden ve zebaniden kurtaracağız ! Hoş bize kalsa bugün geleceğiz.Hatta bugün teyzemle konuştum. Onlarda yazı bekliyor :) Hukuki prosedür vs işte. Takma sen kafana... Ayrıca koca demeye bin şahit lazım olana o iğrenç yaratıkta inşaAllah Allahından bulacak. Üzülme hepimiz seninleyiz :)

yavrum insan her şeyi düşünüyor işte
bir de eşimi biliyorsun beş dakikası beş dakikasına uymuyor ki:(

hiç te zor değil. bu çocuk için çocuklarım için katlandım tamamen kadınların arkasına sığındığı kocaman bir bahane.
ben de iki çocuklu ve boşanmış bir anneyim. oğlum 15 yaşını bugün bitiriyor. kızım da 5 yaşını mayısta bitirecek. ailem yok. çocuklarımla kiradayım. ömrümün yettiğince çalışmak zorundayım. ama çok huzurluyum.

hiç te zor değil. bu çocuk için çocuklarım için katlandım tamamen kadınların arkasına sığındığı kocaman bir bahane.
ben de iki çocuklu ve boşanmış bir anneyim. oğlum 15 yaşını bugün bitiriyor. kızım da 5 yaşını mayısta bitirecek. ailem yok. çocuklarımla kiradayım. ömrümün yettiğince çalışmak zorundayım. ama çok huzurluyum.

çocuklarım babalarından uzakta kesinlikle daha huzurlu olacaklar
onları hiç umursamadan yanlarında bağırığ çağırıyor küfür ediyor dövüyor

eee daha ne o zaman. benim babam ben 2 yaşımdayken ölmüş. annem başksıyla evlendi hemen. ben dayımda kaldım. şu an 37 yaşımdayım. aile bağlarımızda yok akrabalarla herkes kendi halinde. bence niyetin varsa boşanmaya hiç düşünme. çünkü o adam ile geçirdiğin 1 gün bile geleçekteki huzurlu günlerden bile bile çaldığın bir gündür. öyle düşün

haklısın...
sana da üzüleyim mi gurur mu duyayım bilemedim:/

üzülecek birşey yok. bir insanın huyu değişmez. bence başarabilirsin. olmuyorsa olmuyordur. kolay alınmıyor çünkü bu kararlar

sizi tebrik ederim cok güçlüsünüz umarım bende öyle olurum

kesinlikle çok güçlüsün maşallah...
resimdekiler sizsiniz sanırım:)
huzurunuz daim olsun

sürekli şiddet
dört yaşında her şeyin farkında bir çocuk
11 aylık bir bebek
iyi tarafındayken hiç bir şey yokmuş iyiliği batsın onun pislik evde çorba var diye dayak beyefendiyi kuzu dolmalarla karşılaman gerekiyordu zıkkım yesin

yazı beklemeden hemen şimdi boşanma davası açmanın imkanı yok mu evi terk etmiyorsun tamam da boşanma davasını şimdiden açsan
elinde maaşın ve imkanın var

Böyle kocaların Allah belasını versin, karısına şiddet uygulayan erkeklere insan diyemiyorum... Yavrularınızın şiddet ortamında büyütmeye inat ederseniz ilerde sağlıklı bir psikolojide olmayacakları aşikâr...

bunu dün okudum ama hemen cevap yazamadım:KK43:(
o kadar üzüldüm ki...
turan da gerçek sanıp gözünde canlandırıyor mu yani:KK43:(((
Evet canım aynen öle yapıyor benimde çocukluğum aynı geçti alkolik bi baba vs işde ben çocukların yanında eşimle tartışmam onada azını açtırmam arada yapıyor söyleniyor çocuklar şaşırıyorlar bunlarda hiç kavga bilmiyor diyo başlıyor gülmeye :KK12:Yazık o çocuklara yapmayın benim annemin geliride yokdu napsın kadın kolay gelsin :KK61:

dün okuldan geldim her şeyini hazır ettim..yemek salata tatlı..geldiğinde sofra hazırdı...
sabah et pişiririm demiştim ama buzluktan çıkarmayı unutmuşum sebze yemeği yapmıştım..çözülmesini beklesem yetişmezdi kavga çıkarırdı...

geldi, sobanın üstünde tencereye baktı..et nerde dedi, anlattım...yarın da onu yaparım dedim

başladı...

ne pisliğim kaldı ne ahlaksızlığım ne orospuluğum:((
kimsenin başına bela olmadan ecelimle ölseymişim keşke...

cevap vermedim çocuklar uyanıktı diye...mutfağa yanıma geldi hırpaladı
oturdum ağladım iyice sinirlendi:(
sofrayı kurdum turanı doyruyorum durmadan küfrediyor aileme bana...
lütfen ....... bey..dedim..oğlumu işaret ettim bana mısın demedi:(

çocuğu doyurdum kalktık kanepeye, hergün annenlerle ne konuşuyorsuna başladı
ama nasıl küfürlerle...konuşmayacakmışım kimseyle...
cevap vermedim..kendimi bi b.k sanıyormuşum ben..
başka başka bir sürü soru sordu açığımı bulmak için:((
karşılık vermediğim halde üstüme yürüdü:(
oğlum engel oldu.."git evimizden" dedi:(
"biz annemle top oyniycaz sen git" dedi:(

çıkmış babamı aramış..doldurmuş da doldurmuş
o gidince kızkardeşimi aramıştım..dayanamıyorum lütfen gelin ya da ben yarın binip geleyim diye
babam bana kızdı:(
acızık suyuna git dedi...sizin yüzünüzden evde huzur kalmadı dedi...

ölmek istedim

kimsem yoktu sanki:(((
eşim de geri gitmişti annesigile..
ciddi ciddi düşündüm...:(
babam tekrar aradı..olanları anlattım. bu sondu artık size tek kelime etmem..huzur bozmam dedim:(
kapattım...

avukat olan kızkardeşim aradı...sen sakın ona belli etme ben hazırlık yapıyorum seni orada bırakmayacağız dedi..yarın konuşuruz dedi...

şimdi ne olacak bilmiyorum
gelip alacaklar sanırım...

Allahım ben ne yaptım..neden benim evliliğim:(((

neden kurban psikolojisine giriyorsunuz anlamıyorum..neden ben,nedne benim evililiği vs vs...
şiddete maruz kalmaktan o kadar sinmişsiniz ki,el kadar bebenin yanında yaşananlar size normal gelir olmuşşş..
önceki sayfalardan güçlenmiştiniz noldu???
bi kendinize gelin lütfen yaaa,yazık günah çocuklara...bu yaşta annesini babasından korumak mı zorunda o çocuk?
sıyrılın şu ezik halinizden artık da birşeyler yapın...
kardeşiniz de avukatmış,onlar da bi zahmet yardımcı olsunlar artık..kendinize de çocullarınıza bu hayatı layık görmeyin.

Back
X