Boşanırken eşyaları düşünmek doğru mu?

Öncelikle Türkiye’de ki durum hiç bıraktığınız gibi değil.Bende yurt dışındayım.Eğer dönmeyi kafaya koysaydım bunu hemen yapmazdım.Gidip temizlik işine girerdim ve en azından biraz birikim yapardım.Bu süreçte eşyalarımı parça parça taşırdım Türkiye’ye
Üniversite bitirmekle kısmına bir şey demeyeceğim ama ara verildiği halde dönünce yönetici pozisyonunda başlayabilecek donanımda olan kişinin dil sorunu olması pek mantıklı değil
Eğer eğitim için gelmiş olsaydım bence dil konusu çok farklı olurdu bir sene de öğrenirdim.Evlilik ile gelinince çok farklı oluyor.Geçmiş çalıştığı yerler iyiyse bulabilir belki

Boşan ama Türkiye ye dönme tuvalet temizle ama asla dönme.. Dil öğrenirsin dil bilmiyorum diye panik yapma...

tum esyaları tabıkı getırmeyın bosuna yuk olur
ben aynı sehrın ıcınde ev tasırken bıle bazı esyalarımı sattım mesela...
yanınızda olması gerekenlerı alın gerı kalanı satın orada kalabılıyorsanız kalmanızın sıze faydası varsa kalın ha orası ha burası farkı yok hatta tr gelırsem bır tık daha ıyı dıyorsanız gelın hayatınıza sıfırdan yenıden nerede nasıl baslamak ıstedıgınıze sız karar vereceksınız sonucta

hakkınızda hayırlısı olsun

Yapacağınız en büyük hata bu ülkeye dönmek olur
Orada kalın burada bir gelecek yok ziyan olmayın

yukte hafif paha agir seyleri al. marka kiyafetlerin varsa onlari gotur. ama can tehliken varsa onlari da dusunme bence bir an once kac.

Herkes dil mevzusuna takmış çok garip.Bi konu acilmayagorsun,biri bı derdine fikir almaya gelsin çözümden önce eleştiri.Cok garip bı platform oldu burası.Resmen kadın kadının kurdudur lafının vücut bulmuş hali.Sevgili konu sahibi tabiki eşyalarınızı bırakmayın.Bi kaç kargo şirketiyle görüşün ve bı kısmını da dönüşte uçak altına alın.Rusyanin da çok matah bı ülke olduğu söylenemez.Avrupa olsa kesinlikle dönmeyin buraya derdim.

Kesinlille katılıyorum ve o kadar saçma ki konu sahibi tane tane anlatmış corona da eve hapis sekilde yaşadık özellikle yurtdisinda turkiye gibi değildi biz tam 8 ay sadece supermarketler acik olarak yaşadık nasil dil öğrenecekti konu sahibi ? Hele ki binbir turlu hayalle gurbete gelmis güvenmiş sevmis adam kumarbaz şiddet yanlısı cikmis hic bir sey olmamış gibi dil mi öğrenecekti hayret gercekten

Yaw ne dilmiş arkadaş :)) ne takıldınız bu kadar yahu.. evden oturup öğreniliyorsa öyle kolayca yabancı dil sizde bütün dilleri öğreneydiniz madem... Kadın ne derdinde siz neyin peşindesiniz. Dön arkadaşım sen... ne yap et ufaktan ufaktan eşyalarını da ayarla dön. Rusya'da yaşamanın anlamı yok.

Sonunda biri beni anlamış, teşekkürler

gelsin türkiyeye de dünyanın kaç bucak olduğunu yeniden tanısın madem.
dilleri de öğreniyorum zaten en azından mantıklı bir seviyeye taşıyabiliyor insanı.
Bu kadar çok dil biliyorsanız Türkiye'de iyi şartlarda yaşamanız lazım, basit bir pazarlamacı bile rusça bilince ekstra dil tazminatı alıyor kurumsal şirketlerde, hayret bu zeka ile sürünüyor olmanız şaşırtıcı... ayrıca yurtdışında iş başvuruları yapıp bir iş de bulabilirsiniz, başkalarına akıl vermek yerine kendiniz gidebilirsiniz.

Konuyu tartışıp başka yere taşımak istemiyorum ama bazı cevapları da hakediyorsunuz.

Benim sorum başlıkta ve çok açık, eşyaları kafama taktım ama normal mi? Dil bilmek bunun neresinde???

İnan ben de anlamadım ama sen de bir açık buldular ya işte yazacaklar ne yapsınlar, zaten kaç kez açıkladın ve sonunda da benim hatam da dedin hala neyin pesindeler garip ?

Eşyalarınızı tabiki bırakmayın. Önemsiz veya kolay alabileceklerini eleyin, ikinci elden satın gerisini nereye gidiyorsanız yanınızda getirin.
Ruscayı ruslar bile doğru düzgün kullanamazken 3 yıldır ben olsam öğrenirdim yeaa ne dir yanii diyenlerede takılmayın.
Rusyanın türkiyeden çok aman aman iyi durumda olduğunuda düşünmüyorum. Orada iş imkanı sizi zorlayacaksa bukadar stressin üzerine orda durmanın mantığı yok. Dönün tabiki ailenizin yanına.

öyle bir işte çalışmadığımı nereden biliyorsunuz ki? ülkeyi eleştirdim diye sürünüyor mu oluyorum?
ben sizdeki zekayı şaşırtıcı bulmadım :)
hıncınızı burada benden almayın şimdi, derdiniz ben değilim boş yere ban yemeyin.

Ben ilk evliliğimde evden kıyafetlerim dışında bir iğne almadım. Onlara bakıp, kötü anılarımı hatırlayacaktım. Sıfırdan ev açacak imkanım vardı. Eşyaların hepsini dağıttım. Ablamın arkadaşı boşandı. İkinci eşi, ilk eşiyle yaşadığı eve geldi. Tercih meselesi.
Yurtdışından kargo nasıl gelir bir fikrim yok. Ama gemiyle filan ucuz oluyor diye biliyorum.
Bir de dil konusuna gelince. Ben otelde çalışıyorum. Resepsiyondaki arkadaşım İngilizce, Arapça ve Rusça biliyor. Maaşı 4 bin TL. Çokta işe yarar bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…