Boşanırken eşyaları düşünmek doğru mu?

Eşyalarınızı elbette bırakmayın onlara satabildiğinizi satın ya da eğer hala boşanma davası açılmadıysa biraz daha katlanıp git gellerle çoğu eşyanızı türkiyeye taşıyın

Ayrıca konudan bağımsız erkek aileleri öyledir ben de boşanma aşamasındayım şu an ve oğullarının madde karı kız ayağını bilmelerine rağmen maddeye benim başlattığımı kadınlık yapmadığım için de başka kızlarla o yüzden konuştuğunu iddaa ediyorlar yani ne yaparsanız yapın suçlarını kabul etmez böyleleri benim de 3 yılım heba oldu malesef onlar yüzüne

Öncelikle geleceğe dair iyi bir plan yapmalısınız. Her durumda uygulayacağınız planınız olmalı. Türkiye'de iş bulmak zor, ekonomi hayli sıkıntılı. Bunları düşünüp hareket etmenizde fayda var. Orada kalacak mısınız, gelecek misiniz iyice düşünüp karar vermelisiniz. Hayallerim alt üst oldu lafınıza katılmıyorum. Şu an için siz öyle düşünüyorsunuz, bazen hayat çok istediğimiz şeyleri bize o an için vermeyebiliyor. Çok yakın komşumuzun kızı çocukluğundan itibaren evlenmek istiyordu. Çok da güzel bir kızdı sarışın, mavi gözlü, boylu, iyi fizikli. Ancak bir türlü evlenemedi. Sevgilileri oldu ama evliliğe gidemedi. 45 yaşına gelmişti, artık benim için her şey çok geç dedi kabullendi ve yıllarca biriktirdiği tüm çeyizini dağıttı, yeni evlenecek olanlara hediye etti. 1 yıla kalmadan biriyle tanıştı ve evlendi. Kocası çok kibar ve anlayışlı biri ve kızı çok seviyor. Şu an sürekli geziyorlar, hayatın tadını çıkarıyorlar. Hayatın ne getireceğini bilemiyoruz. Elimizden geleni yapmalı ama sonunda teslim olmayı da bilmeliyiz. Öncelikli olarak hayatınızı kurun, ayakta kalın. Eminim ki hayalleriniz de gerçekleşecektir.

Türkiyeye neden dönüyorsunuz? Isiniz varmis, güzel bir ev tutun alabildiginiz, esyalari birakmayin alin, güzelce yeni evinizi döseyin. Ilerde pisman olursunuz benden söylemesi

Türkiye'de yönetici pozisyonunda iş bulabileceğinize emin misiniz? Marketlerdeki kasiyerler hep mühensdis, öğretmen filan. İş için kendini yakıyor insanlar burda.
Orda kalmaya çalışın, dil öğrenirsiniz.

Bosaninca aile, arkadas destegine ihtiyacin olacak. Rusyada bir basina, elin memleketinde sifirdan duzen kurmak cok zor olur diye dusunuyorum.
Kendimce kiymetli esyalari ucuz pahali getirir gerisini birakirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…