- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
Hanımefendi Rusyadaymis.Almanyada evli olsanız da oturum için bir almanca sınavı geçmeniz gerekmiyor mu? Bildiğim çok ta kolay bir sınav değildi onu geçtıseniz bir şekilde kendinizi ifade edersiniz zaten. Psikolojiniz yorgun ise orada kalmak size iyi gelmez bence tabi türkiyede sizi karşılayacak durumları da bilmiyorum? Aileniz sarıp sarmalar mı mesela sizi?
Avrupada haklar çok iyi korunur; orada bir kadın dayanışma derneğinden destek alsanıza türk dernekler bile vardır pekala
Avrupa ABD değil konu rusyaYapacağınız en büyük hata bu ülkeye dönmek olur
Orada kalın burada bir gelecek yok ziyan olmayın
Rusya'yi açıkça yazıyorsunuz da neden Türkiye diye yazamiyorsunuz?Kiril alfabesi olan ülke türkiyedende daha iyi durumda değildir.onlar buraya yiğin yiğin akiyorlar.Özellikle rus ve ukrayna kadinlari.
O kadarda yermeyin memleketimizi.
Tr bir yöneteci olarak iş bulabilirim diyorsan dön kesinlikle dön .iyi veya kötü ilk yeni başlangic ha burda o orda zor geçecek .En azinda tr yolunu dili bildiğin yerde zorlanirsin.
Bana göre hatta hava şartlarida çok önemli.Çoğu kişi hiç veya uzun müddet baya soğuk ve kapali/kara bulutlarla yaşamak ne olduğunu bilmiyordur.
Insani hasta ediyor ,depresyona sürüklüyor(tecrübe) .Bizim genimizde var güneş
Dön kesinlikle dön .
Rusya tr den bence daha kötü
Ben olsam eşyalarımı bırakmazdımMerhaba arkadaşlar, öncelikle yurtdışında olduğumu belirtmek istiyorum fakat boşanma durumunda Türkiye ye geri döneceğim.
3 yıl içinde nişan düğün fln derken gide gele bütün herşeyimi buraya getirdim fakat eviliğim asla düzgün gitmedi. İlk günden ortaya çıkan yalanlar, kumar, şiddet, madde herşeyi yaşadım.
Artık ülkeme dönmek istiyorum, psikolojim altüst olmuş durumda. Tüm birikimim de bitti, kargolar 1000 eurolara kadar çıkıyor zaten dil bilmiyorum, kimseyi tanımıyorum. Ayrılık durumunda eşim iyice pislikleşecek ve yardımcı olmayacak eminim.
Eşyadan kastım kıyafetler, kişisel bakım aletleri, kadın eşyaları işte birde çeyiz olarak getirdiğim şeyler. Burada bırakmak istemiyorum çünkü Türkiye de hiçbirşeyim yok. Nasıl sıfırdan başlayacağım 1 valiz eşya ile? Aslında belki biraz da gaza gelmeye ihtiyacım var. Olanları ailem de bilmiyor kimseyle konuşamamaktan iyice doldum.
Siz olsanız napardınız? Eminim herşeyi bırak dön diyenler olacak, peki nasıl olacak bir işe başladığımda kıyafeti, makyajı, saçı hep masraf. Mesleğimdeki tecrübem beni bir firmada yönetici yapacak muhtemelen ama toparlanmam zaman alacak, ev tutmak ev eşyaları almak bir yana birde kendime masrafım olacak. Son 3 yılı saymazsak ben hayatımda hiç yokluk yaşamadım bu şekilde ve Türkiye de sıfırdan başlama fikri korkutuyor, işin içinden çıkamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Elim üşendiRusya'yi açıkça yazıyorsunuz da neden Türkiye diye yazamiyorsunuz?
Üzdün ! Beni beğenmedinBaşka yeriniz usenecek degildi zaten
Boşanırken eşya, maddi durumunuzu vs düşünmeniz doğru, herkes için doğru, ex eş de kendisi için bunları düşünebilir. Pahalı ve sizin için önemli sevdiğiniz şeyleri alın yanınıza ama kargo ücretine değmeyecek şeyleri bir an evvel satın (bizdeki dolap gibi yurtdışında da çokça kullanılan 2. El satış siteleri var). Dönünce de bir süreliğine eşyalı küçük bir daire tutabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, öncelikle yurtdışında olduğumu belirtmek istiyorum fakat boşanma durumunda Türkiye ye geri döneceğim.
3 yıl içinde nişan düğün fln derken gide gele bütün herşeyimi buraya getirdim fakat eviliğim asla düzgün gitmedi. İlk günden ortaya çıkan yalanlar, kumar, şiddet, madde herşeyi yaşadım.
Artık ülkeme dönmek istiyorum, psikolojim altüst olmuş durumda. Tüm birikimim de bitti, kargolar 1000 eurolara kadar çıkıyor zaten dil bilmiyorum, kimseyi tanımıyorum. Ayrılık durumunda eşim iyice pislikleşecek ve yardımcı olmayacak eminim.
Eşyadan kastım kıyafetler, kişisel bakım aletleri, kadın eşyaları işte birde çeyiz olarak getirdiğim şeyler. Burada bırakmak istemiyorum çünkü Türkiye de hiçbirşeyim yok. Nasıl sıfırdan başlayacağım 1 valiz eşya ile? Aslında belki biraz da gaza gelmeye ihtiyacım var. Olanları ailem de bilmiyor kimseyle konuşamamaktan iyice doldum.
Siz olsanız napardınız? Eminim herşeyi bırak dön diyenler olacak, peki nasıl olacak bir işe başladığımda kıyafeti, makyajı, saçı hep masraf. Mesleğimdeki tecrübem beni bir firmada yönetici yapacak muhtemelen ama toparlanmam zaman alacak, ev tutmak ev eşyaları almak bir yana birde kendime masrafım olacak. Son 3 yılı saymazsak ben hayatımda hiç yokluk yaşamadım bu şekilde ve Türkiye de sıfırdan başlama fikri korkutuyor, işin içinden çıkamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Konu sahibi Türkiye den çok daha iyi durumda bir yerde yaşamıyor. Her durumda yerilmesini sevmiyorum ülkemizin.Üzdün ! Beni beğenmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?