- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Belki de önce işe kendinizi sevmekle başlayabilirsiniz. Kendi yaşamınızı inşa edin. Siz kendinize değer verin ki iç huzurunuz olsun ki insanlarda size değer versin. Hayatta herşey biz insanlar içindir. Bir insana, ya da evlada, mala mülke kariyere haddinden fazla önem ve değer atfetmenin insanı bağımlı hale getirdiğine inanıyorum. Yine seversiniz. Ama önce kendinizin kıymetli bir varlık olduğuna şiddeti ve aldatmayı haketmediğinize inanın...Eşimle görücü usulü evlendik herşey 3 ay içerisinde oldu bitti evlendikten 2 ay sonra eşimin iş kazasından sonra aldatıldığımı öğrendim buda yetmiyomuş gibi ailesinden hakaretler duymaya başladım sürekli ezildim.boşanmak istememe rağmen yapamadım eşimle görücü usulü evlenmiş olsam bile sevmeye başladım şimdi çekişmeli boşanıyoruz ama bazen aklıma geliyo napıyo nerde diye unutamıyorum.Bu durumda ne yapmam gerek nasıl unutabilirim lütfen yardımcı olun.
NOT: İKİMİZDE FARLI ŞEHİRDEYİZ.
Bunu düşünerek unutabilirsiniz.aldatıldığımı öğrendim buda yetmiyomuş gibi ailesinden hakaretler duymaya başladım sürekli ezildim.
Üf adama bak ya hem görücü usulü evleniyor hem de evlendiği kadını aldatıyor ezik. Ailesine kabul ettiremedi galiba kadını sizle evlenmeyi kabul etmiş sonra devam etmiş ilişkisine. Zaten görücü usulü evlenen adamdan ne beklersin ailesinin istediği sevmediği kadınla evlenir sonra da aldatır pislik!
allaha havale etiim ama cezasınıda çekmesini istiyorum.Bu ihanetinin bi bedeli olmalı mutlakaböyle bir adamı nasıl sevdiniz
neyse şunu hiç aklınızdan çıkarmayın, o sizi sevmemiş, daha yeni evliyken ihanet etmiş...
Evliliğiniz ne kadar sürdü?
İşin içinde aldatma hakaret olduğu vakit insana bir tiksinme bir soğuma geliyor ya . Olması gerekende bu bence. Öyle adamla tek iyi günümü hatırlayamıyorum ben içimi nefret bürüyor sanki.
Sizde de böyle olmasını temenni ediyorum zira tek damla gözyaşınızı haketmez böyleleri.
Tazminat davasi açtin mi? Sana neler yapmis.Evliligini basina yıkmış birak kenara bu duygusalligi artik kendini silkele.sağlık sorunları olduğu için galiba nefret edemedim o haliyle bile evliliğimizin en başından aldatmış beni
Tazminat davasi açtin mi? Sana neler yapmis.Evliligini basina yıkmış hayallerini maffetmis.Senin manen sarsmis.birak kenara bu duygusalligi artik kendini silkele.sağlık sorunları olduğu için galiba nefret edemedim o haliyle bile evliliğimizin en başından aldatmış beni
Aldatma azmi hayranlık uyandırıcı gerçekten. Hasta hasta akıl hala uçkura çalışıyor. Onu hatırlayacaksan sadece bunları hatırla arkadaşım işte.sağlık sorunları olduğu için galiba nefret edemedim o haliyle bile evliliğimizin en başından aldatmış beni
Bu duygu geçici hayatiniz yoluna girdiginde akliniza bile gelmez.Hemen bir işe girin bence kafaniz dagilsin.
Tazminat davasi açtin mi? Sana neler yapmis.Evliligini basina yıkmış hayallerini maffetmis.Senin manen sarsmis.birak kenara bu duygusalligi artik kendini silkele.
Tebrik ederim güçlü bi kadınsınız ki terk etmişsiniz. Önünüze bakın unutun gitsinkarşılıklı maddi manevi tazminat açıldı ama hiç bir şey vermek istemiyor ailemin takmış olduğu ziynetler ve eşyelerımın hepsini bırakıp ailemin yanına döndüm eğer orda kalmış olsaydım kendimden vaz geçmiş ruhsuz hizmetçi başkası için yaşıyan bi kadına dönüşücektim çok şükürki ailemin desteği ile uzaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?