BOŞANIYORUM AMA UNUTAMIYORUM

Bende 1 hafta önce boşandım eşyalarımı altınlarımı hiçbişeyimi alamadan anne evine gelmiştim boşanma işleminin hemen sonuçlanması adına hiçbişey talep etmedim ve tek celsede bitti. Arasıra aklıma geliyor sonra hemen bana yaptığı kötülükleri düşünüyorum. Gez toz hayatın tadını çıkarmaya bak başka türlü olmuyor. Değersiz birine değer verip kendini değersizleştirme

benim boşanma işlemim 1 sene oldu hala devam ediyor bugünde tanıklar dinlendi.Biran önce bende bitmesini istiyorum ama onun için bu kadar basit olmamalı diye gereken bütün haklarımı talep ettim

Bence sizin tekniğinizi uygulayacak olursam unutamam ondan nefret ederim.

Bence sizin tekniğinizi uygulayacak olursam unutamam ondan nefret ederim.
Bir süre asla fotolarına bakmayın Canınız acır,müzik dinlemeyin eşinizi hatırlatacak nesnelerden uzak tutun kendinizi ve herkesin kendine yakışanı yaptığını düşünün. Kendinizde de kusur gördüğünüzü pişmanlıklarınız olduğunu düşündüm nedense.Buna kendiniz sebep olduğunuzu mu düşünüyorsunuz acaba çünkü vicdan azabı,unutmaya zorlaştırır ,

Asla kendimde şöyle bi yönde suç buluyorum beni aldattığını öğrendiğim an onu bırakmam gerekiyodu ama vicdanıma ailemin isteğine göre hareket ettiğim için üzülüyorum

İnsan köpeğinden ayrıldığı zaman köpeğini bile özlüyor. Yani demem o ki özlem duygusunu bu kadar abartmayın. Sevgi çok ayrı bir şey... Sizde yaralar açmış, bencillik yapmış, evliliğinize, size bi saygısı sevgisi yok... Tüm bunlar yeterli sanırım. Ailesinin ezmesi vs mücadele et derdim ama işin içinde 3. bi şahıs var... Siz varken onunla olabilmiş...

Evet bu durumu kabullenemiyorum

Aynen insan pek de sevmediği için sevgilisi bile ayrılınca özlüyor köpek benzetmenize çok güldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…