- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Karşılıkli mi hic utanmadan kendiside mi dava acma hakkini goruyor.Utanma duygusu da yok.Bu bile silmeye yeterli bir sebep.karşılıklı maddi manevi tazminat açıldı ama hiç bir şey vermek istemiyor ailemin takmış olduğu ziynetler ve eşyelerımın hepsini bırakıp ailemin yanına döndüm eğer orda kalmış olsaydım kendimden vaz geçmiş ruhsuz hizmetçi başkası için yaşıyan bi kadına dönüşücektim çok şükürki ailemin desteği ile uzaklaştım
Eşimle görücü usulü evlendik herşey 3 ay içerisinde oldu bitti evlendikten 2 ay sonra eşimin iş kazasından sonra aldatıldığımı öğrendim buda yetmiyomuş gibi ailesinden hakaretler duymaya başladım sürekli ezildim.boşanmak istememe rağmen yapamadım eşimle görücü usulü evlenmiş olsam bile sevmeye başladım şimdi çekişmeli boşanıyoruz ama bazen aklıma geliyo napıyo nerde diye unutamıyorum.Bu durumda ne yapmam gerek nasıl unutabilirim lütfen yardımcı olun.
NOT: İKİMİZDE FARLI ŞEHİRDEYİZ.
Hayatınızı birleştirmişsiniz sonuçta sevgili vs. gibi kolay unutamamanız normal. Aklınıza geldikçe sizi aldattığını onunla olan mutsuz günlerinizi hatırlayın. Onunla evli kalmaya devam etseydiniz daha kötü günleriniz olacağını düşünün. Şimdi diptesiniz yavaş yavaş yüzeye çıkacaksınız bu da zaman alacak. Davada haklarınızı sonuna kadar isteyin.
Yanlış kişiyi alıntıladınız ben konu sahibi değilim.bence size yapılanları hazmedemediğiniz için unutamıyorsunuz.
ve şu an süregelen bir süreç var...
boşanma gerçekleştikten sonra rahatlayacağınızı ve kendisinin aklınıza gelmeyeceğini düşünüyorum...
ancak ailelere de iki çift lafım var...
insanlar çocuklarının başlarını bağlamak için işte hayatları düzene girsin diye görücü usulü evlendiriyorlar... çocuklarını. ok... neymiş tanıdık olursa daha sağlıklı olurmuş
hatta ve hatta çocuğunun gerçekten sorunlu, işe yaramaz biri olduğunu bile bile belki evlenirse düzelir diye karşı tarafın başını yakanlar var....
bence sizin evliliğiniz de buna bir örnek....
bir de neden boşanmalı çekişme onu anlayamadım.... o da soru işareti bende... adam istemiyor, siz istemiyorsunuz....
hayırdır inşallah...
Yanlış kişiyi alıntıladınız ben konu sahibi değilim.
Gecmis olsun. Cok zor bir surec olsa gerek. Ailesi esinizi sizle tanistirarak sizi atese atmis. Bastan durust olmamislar. Olan sizin duygulariniza olmus. Aldatildiginizi dusunun bence unutursunuz. Bende yakin zamanda erken dogumla bebegimi kaybettim spor yapmaya basladim kafam dagildi. Tavsiye ederim. Insallah hayat karsiniza hakettiginiz birini cikarir..
inş biran önce boşanma gerçekleşir yaklaşık 1 seneyi geçti dava açalı ama hala uzlaşılamadı.bence size yapılanları hazmedemediğiniz için unutamıyorsunuz.
ve şu an süregelen bir süreç var...
boşanma gerçekleştikten sonra rahatlayacağınızı ve kendisinin aklınıza gelmeyeceğini düşünüyorum...
ancak ailelere de iki çift lafım var...
insanlar çocuklarının başlarını bağlamak için işte hayatları düzene girsin diye görücü usulü evlendiriyorlar... çocuklarını. ok... neymiş tanıdık olursa daha sağlıklı olurmuş
hatta ve hatta çocuğunun gerçekten sorunlu, işe yaramaz biri olduğunu bile bile belki evlenirse düzelir diye karşı tarafın başını yakanlar var....
bence sizin evliliğiniz de buna bir örnek....
bir de neden boşanmalı çekişme onu anlayamadım.... o da soru işareti bende... adam istemiyor, siz istemiyorsunuz....
hayırdır inşallah...
her ikiside değil :)Burcun Yengeç mi? Balık mı?
Hic canini sıkmıyorsun bir kere . uzulen o olacak kaybeden o sen degil. Kendini cok sev sadece verebilecegim tavsiye bu olur cunku gonul acisida baska soylr yap boyle yap demeklede olmuyor ama kendine acir gozlerle bakma guclu ol unutamazsin ama ayakta kalirsin guzel gunler canim ..
Görüşünüz için teşekkür ederim.8 aylık bir evlilik de olsa ortak paylaşılmış şeyler var ve bir düzenin bozulması var. Bu nedenle bir süre böyle duygu karışıklığı ve gel git yaşamanız normal. Gerçek sevgiyi tattığınızda aslında değmeyecek bir insanı kafanızda boş yere meşgul ettiğinizi göreceksiniz. Boşanma aşamasında gelgitler yaşamak normal. tavsiyem spor yapın, yürüyüş olabilir. Kitap okuyun, kitaplardaki hayatların içine daldıkça kendi düşüncelerinizden bir süre uzaklaşırsınız. Yalnız kalmamaya çalışın, tatil yapın. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin.
Şöyle düşünün yürüyen bir evlilik olsaydı bu duruma gelmezdi. Her ne koşulda olursa olsun tekrar denediğinizde tekrar yürümeyecektir. Bu nedenle onu kafanızdan atmanız gerekiyor. Biliyorum ki aldatılmak hazmedilemez birşey. Sanırım yapılanları hazmedemediğiniz için onu unutamıyorsunuz. Ve cezasını çektiği günü görmek istiyorsunuz. bu o kadar kısa sürede olmaz. Elbet cezasını çekecektir ama siz onu unuttuğunuzda. Bu hep böyle olmuştur. O yüzden ne kadar kısa sürede onu unutur ve önünüze bakarsanız, o o kadar kısa sürede cezasını çekecektir. Merak etmeyin bir şekilde haberi gelir size. Onu takibi bırakın ve sadece kendi hayatınıza odaklanın. Geçmiş olsun.
Ben de boşandım. Aldatıldım. Ne dersek diyelim her şey senin elinde. Geçmiş olsun.Görüşünüz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?