BOŞANIYORUM AMA UNUTAMIYORUM

Karşılıkli mi hic utanmadan kendiside mi dava acma hakkini goruyor.Utanma duygusu da yok.Bu bile silmeye yeterli bir sebep.

Nesini unutamadığını anlamış değilim adam seni sevmemiş ki aldatmış türlü hakaret vs..onlarimi özledin? .

Burcun Yengeç mi? Balık mı?

Hic canini sıkmıyorsun bir kere . uzulen o olacak kaybeden o sen degil. Kendini cok sev sadece verebilecegim tavsiye bu olur cunku gonul acisida baska soylr yap boyle yap demeklede olmuyor ama kendine acir gozlerle bakma guclu ol unutamazsin ama ayakta kalirsin guzel gunler canim ..

Gecmis olsun. Cok zor bir surec olsa gerek. Ailesi esinizi sizle tanistirarak sizi atese atmis. Bastan durust olmamislar. Olan sizin duygulariniza olmus. Aldatildiginizi dusunun bence unutursunuz. Bende yakin zamanda erken dogumla bebegimi kaybettim spor yapmaya basladim kafam dagildi. Tavsiye ederim. Insallah hayat karsiniza hakettiginiz birini cikarir..

bence size yapılanları hazmedemediğiniz için unutamıyorsunuz.
ve şu an süregelen bir süreç var...
boşanma gerçekleştikten sonra rahatlayacağınızı ve kendisinin aklınıza gelmeyeceğini düşünüyorum...

ancak ailelere de iki çift lafım var...

insanlar çocuklarının başlarını bağlamak için işte hayatları düzene girsin diye görücü usulü evlendiriyorlar... çocuklarını. ok... neymiş tanıdık olursa daha sağlıklı olurmuş
hatta ve hatta çocuğunun gerçekten sorunlu, işe yaramaz biri olduğunu bile bile belki evlenirse düzelir diye karşı tarafın başını yakanlar var....

bence sizin evliliğiniz de buna bir örnek....

bir de neden boşanmalı çekişme onu anlayamadım.... o da soru işareti bende... adam istemiyor, siz istemiyorsunuz....
hayırdır inşallah...

Yanlış kişiyi alıntıladınız ben konu sahibi değilim.

Öncelikle başınız sağolsun bi süre sporla uğraştım ama şuan için vaktim olmadığından bıraktım.
En başta eşimin ailesi bana çok değer veriyodu yerlere göklere sığdıramıyolardı daha sonra bu aldatma olayı oldu ve oğullarının istemediğini görünce bana ezik gibi davranıp bütün kadınlığımı aldılar.Şimdi hiçbir erkeğe karşı güvenim kalmadı çevremdeki bütün erkeklerden uzaklaştım buna kendi ailemde babam ve kardeşimde dahil.

inş biran önce boşanma gerçekleşir yaklaşık 1 seneyi geçti dava açalı ama hala uzlaşılamadı.
Karşı taraf bana tazminat,nafaka,ziynet eşyaları,ve çeyizimi vermek istemediği için çekişmeli oldu.ailemin yanına geldiğimden berri ne aradılar ne sordular ha yanlış anlaşılmasın beni arasınlar derken uzlaşmak amaçlı biran önce bitmesi için.

8 aylık bir evlilik de olsa ortak paylaşılmış şeyler var ve bir düzenin bozulması var. Bu nedenle bir süre böyle duygu karışıklığı ve gel git yaşamanız normal. Gerçek sevgiyi tattığınızda aslında değmeyecek bir insanı kafanızda boş yere meşgul ettiğinizi göreceksiniz. Boşanma aşamasında gelgitler yaşamak normal. tavsiyem spor yapın, yürüyüş olabilir. Kitap okuyun, kitaplardaki hayatların içine daldıkça kendi düşüncelerinizden bir süre uzaklaşırsınız. Yalnız kalmamaya çalışın, tatil yapın. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin.
Şöyle düşünün yürüyen bir evlilik olsaydı bu duruma gelmezdi. Her ne koşulda olursa olsun tekrar denediğinizde tekrar yürümeyecektir. Bu nedenle onu kafanızdan atmanız gerekiyor. Biliyorum ki aldatılmak hazmedilemez birşey. Sanırım yapılanları hazmedemediğiniz için onu unutamıyorsunuz. Ve cezasını çektiği günü görmek istiyorsunuz. bu o kadar kısa sürede olmaz. Elbet cezasını çekecektir ama siz onu unuttuğunuzda. Bu hep böyle olmuştur. O yüzden ne kadar kısa sürede onu unutur ve önünüze bakarsanız, o o kadar kısa sürede cezasını çekecektir. Merak etmeyin bir şekilde haberi gelir size. Onu takibi bırakın ve sadece kendi hayatınıza odaklanın. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için.

Görüşünüz için teşekkür ederim.

Unutmamaniz gereken şey eşiniz değil.
Eşinizin sizi aldattigi.
Insan vazgecmeyi öğrenmeli.
Aldatilmissiniz ve ustune hakaretler vs. Eee ne zaman vazgeciceksiniz.

Sizi aldatmis olmasi demek oluyorki sizin kadar sevmemiş alismamis. Boyle dusunun akliniza bunlari getirin. Eminimki zor bir durumdur ama bu imtihani atlatirsiniz insallah en kisa zamanda..

Ne olursa olsun aldatmanın bahanesi yok.Aile baskısı yüzünden evlenmiş yahu bu insanlar neden bi başkasının günahına girerler ki anlamıyorum olan size olmuş geçmiş olsun bu şekilde gururunuzu kırdığını hep hatırlatın kendinize

Küçük kağıtlara eşiniz hakkında bişeyler yazın ve duvara asın,ben unutamadığım biri olduğunda öyle yapıyordum."senden nefret ediyorum"," Beni değil kendini aldattın !"," beni hak etmiyorsun sen !"," Artık yoksun "," bir kumar oynadım,kaybettim ,ama geçti,bitti " gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…