4 yıldır astım rahatsızlıgım var 6 yıldır 2 ayrı romatizmamBilemiyorum valla yargı kararlarına bakmak lazım romatizma olmaz da astım kronik mi belki sorun olabilir.
Pişman olmuş barışmaya çalışıyo heralde. İstersen @Bilgece nin dediğini şart koş. Ben artık dayanamıyorum taşınalım de. Olmaz derse tüm çareler tükenirse son çare boşanırsın.mesaj atmış akşama ne getireyim diye boşnacagım bitti bu iş
4 yıldır astım rahatsızlıgım var 6 yıldır 2 ayrı romatizmam
az öglenden beri mesaj atıyor az öncede arka arkaya aradı resmi çıkıyor ekranda oglum aglayınca açmak zorunda kaldım akşam bişey hazırlama ben hazırlayacagım konuşuruz sonra deyip kapattı ben hiç konuşmadım tasınmaz uzaga eminimPişman olmuş barışmaya çalışıyo heralde. İstersen @Bilgece nin dediğini şart koş. Ben artık dayanamıyorum taşınalım de. Olmaz derse tüm çareler tükenirse son çare boşanırsın.
az öglenden beri mesaj atıyor az öncede arka arkaya aradı resmi çıkıyor ekranda oglum aglayınca açmak zorunda kaldım akşam bişey hazırlama ben hazırlayacagım konuşuruz sonra deyip kapattı ben hiç konuşmadım tasınmaz uzaga eminim
babalar her durumda kol kanat gerer merak etme canimeminim belki gec bile kaldım bi çocugum var çalışmıyorum ailemde arkamda durur ama zaten babam tek maas la 3 çocuk okutuyor nasıl olacak bilmiyorum
yeni geldi şimdi mutfakta yemeklik malzeme tavuk falan almış galiba hiç gitmedim yanına çagırdı bi bak diye gidecegim şimdiEvlilik kolay bitirilmez hele ki cocuk varsa.. Esinin ağzından kızgınlıkla çıkmış olabilir hemen kestirip atma. Bak yemeği ben hazirlayacagim falan demiş demekki o da konuşup orta yolu bulmak istiyor. Sen de sakin ol ve şartlarını söyle eşine. Öyle hemen boşanmak kolay mı cnm ..
Bizi de haberdar et durumdan.
Ben sizi tanımıyorum onun için yazdığım şeyler genel ifadelerdi. kirdiysam kusura bakma canım .hersey gönlünce olsun .iş begenmemezlik yapmıyorum inanın 2.5 yasında oglum var bi çok saglık sorunum var bi çok yer de iş sahibi aksam 7 8 den önce gönderemem eve diyor sabah 7 de servise yetişmem gerekiyor çogu da sigorta yapmak istemiyor sigorta yaparsam az maas öderim diyorlar arıyorum ama bulamadım malesef ayda 400 e bile razıyım erken çıkayım oglumun yanında zaman gecireyim yeter
Avukatlar odasi Beyoğlu'ndaki orası bedava avukat veriyorkafam durmuş gibi bişey düşünemiyorum çocugu almak için elinden geleni yapacagını söyledi
katılıyorum ağına sağlıkHayme bacim eşin belki kızgınlıkla fln öle dedi maddi olarak müsait deilse bi an gerilmistir yoksa neden pişman olup geri adım atsın ki?bilirsin bdv de genellikle boşan dicek raddeye geliriz bak sana konduramadik olur bu tarz şeyler her ailede ama inan bana bazen boşanmak çözüm olmaz Allahın sevmediği tek helal şey boşanmak.
katılıyorum ağına sağlık
Yemek yapti onu yiyoruz daha konusamadik gecen markette borcam begenmistim onu almis haftaya elbiselerini alalim dedi ben pek konusmuyorum zatenNaptınız canım konuştunuzmu
2.5 yasında evin kirasını ben ödüyorum yarın boşalt o evi dedi
Evden gitmeyecegimi soyledim bi kac gun askiya alalim dusunup karar verelim dediSakın evi falan bosaltma.. sonra seni evi terketti diye suclar. Haklıyken haksız duruma dusersin.
Bu arada hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?