boşanıyorum avukata ihtiyacım var

Pişman olmuş barışmaya çalışıyo heralde. İstersen @Bilgece nin dediğini şart koş. Ben artık dayanamıyorum taşınalım de. Olmaz derse tüm çareler tükenirse son çare boşanırsın.
az öglenden beri mesaj atıyor az öncede arka arkaya aradı resmi çıkıyor ekranda oglum aglayınca açmak zorunda kaldım akşam bişey hazırlama ben hazırlayacagım konuşuruz sonra deyip kapattı ben hiç konuşmadım tasınmaz uzaga eminim

Evi neden sen boşaltacakmışsın. O yokken evin anahtarini degiştir, eşyalarıni da topla kapinın önüne koy. Sen evde otur. Bulunduğun şehirde ki adliyeye git. Adli yardım bürosu var oradan avukat istediğini söyle. Onlar yardımcı olurlar. Yok uğraşamam dersen ailenin yanina git, oradaki adliyeye başvur. İlk duruşma davayı açtığın şehirdeki yoğunluga bağlı olarak dava acmandan itibaren 2-6 ay sonra gelir. İlk duruşmada sana ve bebeğe nafaka bağlanır. Kaba taslak anlattım. İnşallah gerek kalmaz barışırsınız.

Evlilik kolay bitirilmez hele ki cocuk varsa.. Esinin ağzından kızgınlıkla çıkmış olabilir hemen kestirip atma. Bak yemeği ben hazirlayacagim falan demiş demekki o da konuşup orta yolu bulmak istiyor. Sen de sakin ol ve şartlarını söyle eşine. Öyle hemen boşanmak kolay mı cnm ..
Bizi de haberdar et durumdan.

yeni geldi şimdi mutfakta yemeklik malzeme tavuk falan almış galiba hiç gitmedim yanına çagırdı bi bak diye gidecegim şimdi

Bence yangına körükle gitmeye gerek yok. Önceki konunu hatırlıyorum senin. Ev yüzünden olay büyüdü sanırım. Burda aldatma oluyor şiddet oluyor millete hemen boşan diyoruz da tek sorun ailesiyse inan değmez idare etmeye bak. Birçoğumuzun evinde boşanma lafı çok defa geçiyor emin ol. Ama insanın siniri soğuyunca pişman oluyor. Eşin de belli ki pişman olmuş. Ne getireyim diye sormuş. Burada yorumlara bakıp gaza gelme boşanınca burdakiler vermeyecek ekmeğini aşını. Sen çocuğunla hayat mücadelenle başbaşa kalacaksın. Sana bi arkadaş tavsiyesi.

Şu anda esimle aram iyi çok şükür maddi sikintimiz da yok sayilir calismasam devam edebiliriz ama bu durum hep böyle gidecek diye birşey yok Allah kirusun ayrilabiliriz esim bivrahatsizlik gecirebilir veya vefat edebilir hersey buzim ıcın bu yuzden çalışmayı bırakmıyorum yarının ne olacagi belli olmaz .demem o ki ne olursa olsun ilk önce kendin için çalışmaya başla 3 kuruş da olsa başla. is begenmemwzlik yapma .
işin olunca kendine olan güvenin gelir hatta esinin bile sana olan saygısı değişir. ondan sonra daha emin olarak karar vwrwbili
Ben sizi tanımıyorum onun için yazdığım şeyler genel ifadelerdi. kirdiysam kusura bakma canım .hersey gönlünce olsun .

Hayme bacim eşin belki kızgınlıkla fln öle dedi maddi olarak müsait deilse bi an gerilmistir yoksa neden pişman olup geri adım atsın ki?bilirsin bdv de genellikle boşan dicek raddeye geliriz bak sana konduramadik olur bu tarz şeyler her ailede ama inan bana bazen boşanmak çözüm olmaz Allahın sevmediği tek helal şey boşanmak.

haymeana çok üzüldüm canım ne olursun acele etme zor günler geçiriyosun fakat ayrılmak kolay değil birde çocuğunuz varken biraz sabret iş bulursun inşallah rabbim yardım etsin ne diyeceğimi bilemedim

katılıyorum ağına sağlık

Sakın evi falan bosaltma.. sonra seni evi terketti diye suclar. Haklıyken haksız duruma dusersin.

Bu arada hakkında hayırlısı olsun.
Evden gitmeyecegimi soyledim bi kac gun askiya alalim dusunup karar verelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…