He tamam ozaman barışın uzatmayın bencedeYemek yapti onu yiyoruz daha konusamadik gecen markette borcam begenmistim onu almis haftaya elbiselerini alalim dedi ben pek konusmuyorum zaten
Erkek arkadaşınıza bu mesajları kopyalayıp gönderiyorsunuz o da size cevap mı yazıyor hanımefendi :))))Nasil gereklo kosullari saglayamaz. Adamin maasi varsa kendi kirasini verir, faturalarini karsilar ama ek olarak esine ev acamaz ki.
Erkek arkadaşınıza bu mesajları kopyalayıp gönderiyorsunuz o da size cevap mı yazıyor hanımefendi :))))
Farkında mısınız bilmem ama ben de bir Hukuk öğrencisiyim. :)) Ayrıca o saydıklarınız içinde anne şefkatine ihtiyacı olan bir bebeği hiçe sayıyorsunuz. Zira önemli olan ve göz önünde bulundurulan öncelikle budur. Hakim bebeğe anne bakımı altında gerekli koşulları sağlama yönünde karar vermeye bakar genelde.
Ben duygusallığa vuruyorum öyle mi? Söylediklerinizi ben de biliyorum herhalde ama benim söylediklerimi anlamak zor olmasa gerek. Anlamak istemiyorsunuz bu kaçıncı bahsetmem.. Tazminat değil bahsettiğim ayrıca nafaka. Zira dediğiniz gibiyse durum baba açısından daha da vahim.Yoo bunlar benim fikirlerim. Benim kararima gorede velayet verilmiyor gereksiz bi tartisma icine sokuyorsunuz. Ben sefkata ihtiyacı yok demiyorum ki size hemen duygusala bağlıyorsunuz. Tazminattan dem vurdunuz bende sunu diyorum konu sahibi ailesinin yanina donmeyecek, esinin maasinda haciz var 1600 tl aliniyor ve tazminatin gelire gore verildigini bilmek icin hukuk okumak gerekmiyor. 1600 tl ile bi ev gecinir ama konu sahibi icin ikinci ev acilamaz ek gelire ihtiyac var.
Haymeana hayırdır ya noldu az çok seni tanıdığıma göre bi sorunun yoktu5 yıllık mücadele den artık vazgeçtim boşanıyorum maddi olarak hiçbir gücüm yok paramda yok ama bi avukat tutup bosanmak istiyorum
eşimle şuan da pek konuşmuyoruz ama boşanmak istmiyor bunu önce ki kavgalarımız da da söylemişti boşanmayı unut biz ayrılamayız sensiz yasayamam bizim evladımız var demiştiBen duygusallığa vuruyorum öyle mi? Söylediklerinizi ben de biliyorum herhalde ama benim söylediklerimi anlamak zor olmasa gerek. Anlamak istemiyorsunuz bu kaçıncı bahsetmem.. Tazminat değil bahsettiğim ayrıca nafaka. Zira dediğiniz gibiyse durum baba açısından daha da vahim.
Neyse, yeni yılımın ilk dakikalarını böyle geçirmek istemiyorum. Haklısınız siz. :))
eşimle şuan da pek konuşmuyoruz ama boşanmak istmiyor bunu önce ki kavgalarımız da da söylemişti boşanmayı unut biz ayrılamayız sensiz yasayamam bizim evladımız var demişti
ne yapacagım bilmiyorum ama bu kısır döngüyü hep yasıyoruz eşim 1600 tl maas alıyor kaynım dan ötürü 3500 tl lik bi borcu var icraya gitti ailesi bosanırsa eşimi evlerine kabul eder ama şartlı yani kira vs ye ortak ederler ki bunu esim söyledi bi kaç defa senin mihrini veremem nafaka da veremem sadece çocugun ihtiyaclarını karsılaman için para gönderirim borcum bitince nafakanı mihrini vermeye baslarım haftada 1 de oglumu alırım dedi bugün aksam yemekte
eşimle birebir ve büyük sorunumuz yok ama yıllarn birikimi var malesef cok yıprandımHaymeana hayırdır ya noldu az çok seni tanıdığıma göre bi sorunun yoktu
nereye bakmalıyım internetten bulabilir miyimEvden yapılacak takı vs isler var onlara baslasanz siz de? Is bulana kadar.
Adam bunalmıs ve bir erkeği en cok etkileyen sey ailesine yetememek iyi bir yasam sunamamak. Maddiyat biraz düzelse bence bir probleminiz kalmaz. Esiniz de ailesine karşı mesafeyi koruyabilirse daha da iyi olur.
Ama siz bosanmayı askıya alın simdilik. Dedigim takı isini bir arastırın.
Ben duygusallığa vuruyorum öyle mi? Söylediklerinizi ben de biliyorum herhalde ama benim söylediklerimi anlamak zor olmasa gerek. Anlamak istemiyorsunuz bu kaçıncı bahsetmem.. Tazminat değil bahsettiğim ayrıca nafaka. Zira dediğiniz gibiyse durum baba açısından daha da vahim.
Neyse, yeni yılımın ilk dakikalarını böyle geçirmek istemiyorum. Haklısınız siz. :))
nereye bakmalıyım internetten bulabilir miyim
200 300 tl ye bile razıyım şuan en azından çocugumun gıdasına giyimine yeter boşanırsam nafakada alırsam tek göz bi oda tutarım dantel işi de yaparımHic bilmiyorum. Bu sultan of harem ya da galatasaray fenerbahce falan oralarn bilekliklerini kolyelerini yapanlar var. Bir kisi alıp böyle evlere dağıtıyor. Kimisi etiketliyo kimisi paketliyo kimisi gönderilen seyleri birlestirip bileklik yapıyo vs vs.. ama nasıl bulunur bilemiyorum.
Bir de aylık cok yüksek bir para alamayabilirsiniz, yani sürekli ilgilenmeniz lazım. Ama yine de akmasa da damlar.
Boşanmayı bence atın aklınizdan. Gercekten eve bir ek gelir olsa sorunlarıniz kalmaz sizin. Evliliginizi duzeltip huzura kavuşmak icin calışın. Bosandıgınızda suanki hayat şartlarınizdan daha iyisi olmayacak.200 300 tl ye bile razıyım şuan en azından çocugumun gıdasına giyimine yeter boşanırsam nafakada alırsam tek göz bi oda tutarım dantel işi de yaparım
eşim uyuyamıyor malesef bi kaç yıldır bu borc ve ailesinin yüzünden 28 yasında ama sacı bembeyaz malesef 4 yıl içinde bayazladı eşimin ailesi gibi bi ailem olsun istemezdim çok defalar ayrılmaya kalkıştık ama eşim bırakmadı beniBoşanmayı bence atın aklınizdan. Gercekten eve bir ek gelir olsa sorunlarıniz kalmaz sizin. Evliliginizi duzeltip huzura kavuşmak icin calışın. Bosandıgınızda suanki hayat şartlarınizdan daha iyisi olmayacak.
Siz firmalarla iletisime geçin, mail atın ya da arayın sizi yönlendirirler sanırım.
Ama öncelikle boşanmayı atın aklınızdan, esiniz de cok istekli degil anladigim kadarıyla. Ekonomik sıkıntılar ikinizi de yormuş, sorun bundan ibaret. Ek is size bir nefes olacaktır. Sonrasnda da esinizle birlikte cocuğunuzu huzurlu bir yuvada büyütüceğinizden eminim. Hem kendiniz de diyorsunuz esimle cok buyuk problemlerimiz yok diye.
Ustelik adam da hatasının farknda gelip yemek yapmış, kıyafet alalım demiş.. bu onların dilinde "hatamın farkindaym Özür dilerim" deme şekli. Gerçekten bir erkek için parasızlık çok zor, şükredin intihara kalkışmamış eşiniz.
bir ara çalışmışlıgım vardı kp der allem kallem agzımızdan girip burnumuzdan çıktı benim maasımdan bile geri verecegim diye söz verip aldı fobi oldu korktum bıraktım işi kp der hep paramızı yiyecek diyeBoşanmayı bence atın aklınizdan. Gercekten eve bir ek gelir olsa sorunlarıniz kalmaz sizin. Evliliginizi duzeltip huzura kavuşmak icin calışın. Bosandıgınızda suanki hayat şartlarınizdan daha iyisi olmayacak.
Siz firmalarla iletisime geçin, mail atın ya da arayın sizi yönlendirirler sanırım.
Ama öncelikle boşanmayı atın aklınızdan, esiniz de cok istekli degil anladigim kadarıyla. Ekonomik sıkıntılar ikinizi de yormuş, sorun bundan ibaret. Ek is size bir nefes olacaktır. Sonrasnda da esinizle birlikte cocuğunuzu huzurlu bir yuvada büyütüceğinizden eminim. Hem kendiniz de diyorsunuz esimle cok buyuk problemlerimiz yok diye.
Ustelik adam da hatasının farknda gelip yemek yapmış, kıyafet alalım demiş.. bu onların dilinde "hatamın farkindaym Özür dilerim" deme şekli. Gerçekten bir erkek için parasızlık çok zor, şükredin intihara kalkışmamış eşiniz.
eşim uyuyamıyor malesef bi kaç yıldır bu borc ve ailesinin yüzünden 28 yasında ama sacı bembeyaz malesef 4 yıl içinde bayazladı eşimin ailesi gibi bi ailem olsun istemezdim çok defalar ayrılmaya kalkıştık ama eşim bırakmadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?