Boşanıyorum. Birkaç sorum var.

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
63
29
Dün eski eşimle anlaşmalı olarak boşanma davamızı açtık. Davacı eski eşim davalı da benim. Benim sorum şu ki mahkeme celbi elime ne zaman gelir ? Ve celb elime geldikten sonra benim birsey yapmam gerekir mi ? Her konuda anlaştık. O yüzden tepkisiz kalıp mahkeme günümü mu beklemeliyim?

Çok geçmiş olsun..
Bişeye tepki vermeniz gerekmiyor..
Zaten anlaşmışsınız..
Son olarak gider mahkemede tekrar edersiniz boşanmak istediğinizi olur biter..

Çok geçmiş olsun..
Bişeye tepki vermeniz gerekmiyor..
Zaten anlaşmışsınız..
Son olarak gider mahkemede tekrar edersiniz boşanmak istediğinizi olur biter..
Teşekkür ederim. Mahkeme hakkında hiçbir bilgim olmadığı için sordum. Peki ne zaman elime geçer ? 50 bin nüfuslu bi ilçede yaşıyorum. Acaba duruşma kaç gün sonra gerçekleşir

Teşekkür ederim. Mahkeme hakkında hiçbir bilgim olmadığı için sordum. Peki ne zaman elime geçer ? 50 bin nüfuslu bi ilçede yaşıyorum. Acaba duruşma kaç gün sonra gerçekleşir

Aslında normalde en geç 10 gün içinde boşanmanız lazımdı. Ben anlamadım..
Gittiğinizde size gün vermediler mi?
Protokolü verdiğinizde..
Haftanın bir günü anlaşmalı boşanmalar yapıyor diye biliyorum.. Mümkünse o hafta olmazsa diğer hafta o güne gün veriliyor bildiğim..
Bir sorsanıza adliyenin yazı işlerine..

Yaşının küçük olduğunu ve bi kızının olduğunu hatırlıyorum. Çok üzüldüm senin adına. Geçmiş olsun. Umarım her şey çok daha güzel olur senin için.. Sorun hakkında bir fikrim yok malesef. Sadece bunları söylemek istedim.

Daha dün açtık davayı.

Teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun, inşallah bundan sonraki hayatınızda çok mutlu huzurlu olursunuz.

Sabah 9:30 dilekceyi verip ayni gun 13:30 dava görüldü. Adliyeye gidip ogrenin proseduru.anlasmali olunca uzamiyo.

Anlasmaliysa celp gelmiyo diye biliyorum ama.. Yanlis olabilir.. Avukat ne diyor?
Umarim tum haklarini talep etmissindir.. Kolayca siyrilmasina izin verme yersiz bi gurur yapip..
Avukat tutmadık çünkü anlasamadigimiz bi nokta yok. Tazminat talep etmedim. Aylık nafaka alacağım sadece

Sabah 9:30 dilekceyi verip ayni gun 13:30 dava görüldü. Adliyeye gidip ogrenin proseduru.anlasmali olunca uzamiyo.
06.04.2016 daymis duruşma tarihi bugün gidip öğrendim.

Altınları harcadık bitti zaten. Maddi olarak sıkıntıya gireceğimi pek zannetmiyorum. En kötü ihtimalle ailemden isterim.
Seni hatırladım canım. Üniversite sınavına girecektin aynı zamanda kpss. Ilahiyat okuyacaktin şaşırdım açıkçası neden bosaniyorsun çok özel degilse.
Ayrıca altinlarini geri alırsın harcamaniz birsey ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…